![]() |
|
Druhá next karta Skylink, dostupné české staniceAkurát som si registroval druhu kartu next a zistil som, ze mi idu aj ceske kanaly ako Nova a Prima, pritom na zakladnej karte mi nejdu, nakolko je tu obmedzenie krajin, navyse mi idu aj kanaly HBO a Cinemax, pritom na hlavne karte mi nejde a nemam ani tento balik aktualne predplateny, viete niekto vysvetlenie? Ci je to len docasne, nakolko som tuto next kartu registroval len teraz alebo ide o nejaku chybu?![]() |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
@ majster222Zdravim ked som si to tiezregistroval minuly rok CAM803, tak islo vsetko. PROMO mas. Je to docasne, len neviem ci 10dni,14dni alebo 30 to slo :-)ALE : ak mas este kartu hlavnu irdeto a k tomu si si dokupil Next a je to uz CAM modul, tak ti pojde iba Hlavny region na ktory je registrovana hlavna karta. Ja mam CZ, tak next mi ide CZ, ale Hlavna co je irdeto mi ide CZ+SK kedze sa tam uplatnuje SK servis poplatok via inkaso/SIPO.. Tolko moja skusenost. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Druhá next karta Skylink, dostupné české s...tiež neviem podľa čoho určujú dlžku voľného príjmu na všetko, 1x som poslal len SMS na udržanie a všetko išlo 3 mes, niekedy len 5 dní |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 343 |
![]() |
|
RE: Druhá next karta Skylink, dostupné české s...To zas bude sms-ek...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
Mopky2co s tym ma inkaso/SIPO?Moja hlavna karta je dost stara, irdeto 01 a teraz ked pozeram, tiez mam moznost platby inkaso/SIPO, ale aky to ma vplyv na CZ+SR kanaly? |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
@majster222Narazal som na to,ze ked si si dal v minulosti Cesky alebo Slovensky servisny poplatok v dobe ked to slo aktivovat a neprerusil si platenie, tak ti to funguje nadalej. To s tym ma inkaso/sipo. A ked mas aj next kartu irdeto tak to mas OK (mali by sa ti kopirovat oba regiony na next kartu). Ak mas ale next kartu v podobe modulu CAM803 Nagra,alebo Viaccess 701, po skonceni proma Ti pojdu len stanice hlavneho regionu = miesto instalacie. Proste CAM modul nevie obe moznosti ako irdeto.. to som chcel povedat.. tak mi to v Skylinku vysvetlili a je to tak.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
![]() |