Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Strong LEAP-S3

Koupil jsem multimediální 4K přehrávač STRONG LEAP-S3 ale má to slabý zvuk a nemohu přijít na to jak nastavit zesilování.Tlačítko na zvuk Strongu nahrazuje i tv ovladač.Nevím jak je vlastně moc zesílený zvuk u toho boxu a v nastavení na to nemohu přijít.Box je připojený na starší tv LG.Nějaká zkušenost jak to vyřešit?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Strong LEAP-S3

Řešil jsem to samé o pár příspěvků níže. Eventuálně mohu přidat reakci přímo od techniků ze Strongu.

acce
Registrace: 11/2008

Mělo by pomoci změnit nastavení hlasitosti prostřednictvím funkce CEC:

Jakmile tuto funkci zapnete, bude se hlasitost zvyšovat nebo snižovat pomocí televizoru (pokud to televizor podporuje), ale hlasitost LEAP-S3 však zůstane na poslední úrovni.

Ale než přepnete výše uvedenou funkci, musíte nejprve nastavit úroveň hlasitosti LEAP-S3 na MAX

Reakce technika ze Strongu. Je to trochu zbytečně složité.

acce

Hledal jsem v recenzích.Je to asi problém většiny kupujících.A nejlepší je když tam napíše nic neříkající "vyřešil jsem to v nastavení home Google"CEC mám vypnuto nebo zapnuto tak porád je to stejné.A právě nemohu přijít na to kde nastavit úroveň hlasitosti LEAP-S3 na MAX

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Je to opravdu dost zmatený. Je potřeba s tím experimentovat, pak se to třeba povede, jako mně, ovšem neptej se mě jak. Když už to funguje, tak pak přijdu domů a kluk mi hlásí že nejde zvuk. A začínám znovu. Taky bych čekal, že to půjde třeba jako na DVB T set-top boxu dát na ovladači na max, ale to jsem doteď taky neobjevil. Doufal bych, že to vyřeší nějaká aktualizace, ale jak je u těchto přístrojů zvykem, pochybuji že nějaká přijde.

acce

No a preto ak mas este moznost tak sa tej masinky zbav a doplat si a kup Nokiu 8010 streamer .Vyborna podpora online aktualiazacie mozem len doporucit kupenych 19 ks a ani jedna reklamacia. R^ R^ R^

coral
Registrace: 9/2009

@coral

No zbavit se toho nemohu,protože jsem to koupil přímo v obchodě.Chtěl jsem objednat tu Nokiu 8010 ale zrovna vyšla ta recenze zde na Strong a měli ho zrovna v obchodě tak jsem to koupil.Pisatel recenze má asi uši jak netopýr když nepotřebuje hlasitější poslech a je škoda,že tuhle vlastnost nezmínil a nebo zjistil ale nenapsal.

Jarous

Tak už to funguje.Nevím sice jak ale jde to.Měl jsem na té tv zapojený sat.přijímač.Kabel jsem odpojil a zapojil do Strongu.
Nyní jsem si říkal jestli to není tím kabelem.Tak jsem kabel vrátil do sat.přijímače a do druhého HDMI jsem zapojil ten kabel co byl v balení a ono to nyní řve jako kráva. :) Tak nevím jestli jsou rozdílný kabely nebo co jsem kde nastavil.

Jarous

Vždyť jsem říkal, neptej se mě jak jsem to udělal, ale funguje to ;) Kabelem to asi nebylo. Já jsem tam dal hned ten co byl v balení místo toho původního a taky mi to nešlo.

acce

Rozlišení a příjem 2160p vs 100Mb LAN místo GLAN.
Jen 2GB RAM místo 4GB nebo 6GB.
Dál už je mi jedno co to umí.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

@meduzka

Zjištění ohledně zvuku.Má na to vliv zapnutí funkce CEC.Když CEC zapnu tak je slabý zvuk při vypnutém CEC je zvuk normální.Možná u novějších tv to funguje normálně.

Jarous

@Jarous

Jak říkám LANka naprd a paměť tak pro trpělivé jedince.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra