Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zdielanie karty

Majstri viem že to tu bolo viackrát spomenuté,ale nedá mi to sa na to spýtať či by mi niekto neporadil! Bol som u priateľa ten má Cryptobox 752 combo má 3 tieto príjmače.V dvoch má dané karty,všetko funguje ok až na jeden problém v jednom príjmači kde je karta ked sa 2 dni tento príjmač nepoužíva prestane to zdielať do tých dvoch ostatných príjmačov!Paradox je vtom,že ked ten príjmač zapnem tak to pekne funguje vo všetkých 3 príjmačoch!Ten druhý príjmač v ktorom je druhá karta čo sa tíka zdielania pracuje normálne!Vie mi niekto poradiť?Dakujem za odpovede!

fiesta
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

Mozno sa mylim

Vsimol som si,ze vacsinou maju problemy znamy alebo priatelia
Treba povedat,ze mam doma tieto boxy a mam takyto problem
Ale to je jedno
Neni v tom nejaky zmatok?
Preco potrebujes zdielat z jedneho boxu do dvoch ak mas dve karty? :-/

A je to
Registrace: 4/2019

@A je to

Sú to rozdielne karty na každej je niečo iné a pozor jedná sa o 3 príjmače!Díki! :((

fiesta

RE: Zdielanie karty

Mám to taky tak. Na ten, kterej zapínám minimálně jsem prsknul starej soft 1.14.20433_patch a je klid.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

Výborná odpoved a na tích ostatných máš aký soft? R^ Díki!

fiesta

Pak už mám jen jednoho Krypťoucha. Tam nahrávám, sleduju, sdílím druhou kartu a občas zapnu ňáký infernetový rádio. Ten frčí téměř denně. Tam dávám poslední soft. Zbylé stroje jsou Amika a Arivy, do nichž dokáží Krypťouši sdílet. Prostě vozovej park jak u kolotočů...
Taky mám mj. ještě dědečka Dreamboxe. Až budu mít někdy více volného času, tak se ještě dovzdělám...

krupino

prijimač musíš mat zapnutý,lebo po dvoch dnoch ti nepríde do Irdeta zápis a preto nejdu ostatné dva...už to nie je ako kedysi...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Je to tak, po cca 18 hodinách potřebuje karta 0624 EMM zápis, jinak tma... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

mi nevykladejte ze tehle bozi box neumi posilat EMM kam si nastavis ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

cryptošrot nikoliv... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@drobeček

elektroodpad ceka .... :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

šup tam s nim... :O :laughing:

drobeček

@jsivak

To je klidně možný. Já jedu na ten, co zapínám minimálně kartu v režimu Cryptoworks, proto se mi to neprojeví.

krupino

@drobeček

Majstri dakujem všetkým za diskusiu,ale je to presne ako píše drobo som to zo srandy stopol a asi 12 hod a bolo kaput takže vyriešime to inak! Díki! R^ :)

fiesta

@fiesta

Nebo si na něm načasuj tři zapnutí a vypnutí třeba dvojminutová denně po osmi hodinách.

krupino

@krupino

Zdielaš moje myšlienky!Díki! R^ R^

fiesta

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra