Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Platnosť skylink karty po registrácii

Ako dlho bude platná skylink karta po registrácii bez predplatenia balíka?

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Platnosť skylink karty po registrácii

Skylink Standard HD M7 u mňa 14 dní - komplet

nbej
Registrace: 4/2017

prečo ju ale vôbec registrovať ked si nič nepredplatíš? zaplatíš zbytočne za registráciu, pre 2 týždne si pridáš prácu?alebo si ešte nevidel komplet ponuku?to sa z 2 týždňov nedozvieš
a nakoniec je už vydaných kopu kariet kde niekto platí len SMS aby bola aktívna, pozri na bazare zoženieš ju lacnejšie, a myslím že samotnú kartu už nekúpiš, len virtuálnu

Duzu
Registrace: 7/2005

Platnosť skylink karty po registrácii

Karta už bola vyradená.Teraz spätna ragistrácia je zadarmo.Takže som sa pýtal na jej novú platnosť do ďalšieho vyradenia z evidencie.

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006

12 mesiacov

dylan
Registrace: 9/2007

12 systéme ostane 12 mesiacov...

zoly
Registrace: 9/2012

@datcom

Znovuregistrace je teď grátis? V ceníku je 200 Kč.

tekapo
Registrace: 1/2016

momentalne je amnestie na reaktivaci. ale co bude az ta amnestie skonci a ja si mezitim nepredplatim zadny balicek ? zase spadnu do mrtvy karty predpokladam. takze by meli v okamziku datumu konce amnestie vsem nastavit ten datum take jako posledni predplacene obdobi. ale to samozrejme neudelaj. a proc by to taky delali zejo kdyz chteji pouze platici divaky a ne spici karty. 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

Nic o amnestii jsem nenašel. Máte někdo odkaz?

tekapo
Registrace: 1/2016

@tekapo

staci se podivat do svoji zakaznickeho uctu. zmenili mi v nem mrtvou kartu z roku 2015 na zivou 👍 odkaz neni. a nikde o tom nepisou.

medard 1

medard1

Pozeral som do zakazníckého účtu a moja karta vyradená na začiatku tohto roku 2023 - píše registovať kartu a Pre vybranú kartu nie je možné objednať žiadne služby.

lubinoz

@lubinoz

nerozumim. zkus to jeste jednou a cesky 👍 vyrazena znamena ze ti spadlo serpo do mrtvyho nebo co ?

medard 1

@lubinoz

a co ti to pise pod ikonou MOJE ZPRAVY a NABIDKA SLUZEB ?
ja mam aktualne u sebe propadlou kartu z roku 2015 a zadnou reaktivaci to po me nechce a balicky jdou normalne objednat.

medard 1

Medard, vyradená znamená vyradená v systéme Skylinku po ročnom neobjednaní služby v Skylinku.
V ponuke MOJE SPRÁVY je "Nie sú dostupné žiadne správy."
a v ponuke -Ponuka služieb mám dalšie podponuky a v Balíčky a služby (kde sa objednáva čo chcem) je "Pre vybranú kartu nie je možné objednať žiadne služby"-tak ako som písal v predchádzajúcom príspevku.

Prosím Ťa ak nerozumieš po Slovensky, daj si do prekladača.

Ja som len slušne zareagoval že s tou ammestiou to nebude určite pre všetkých automaticky.

lubinoz

@lubinoz

neslo o slovenstinu ale o to ze jsem nerozumel te otazce takze sorry.
no dnes je to tak ze i karty s vice nez 12mes neoredplatneho mi stale zustavaji v registraci v zakaznickem uctu. a zadnou reaktivaci mi to ani nenabizi i kdybych fakt chtel.
jinak tu vetu-pro vybranou kartu neni mozne objednat zadne sluzby,uz jsem tam taky nekdy mel, ale uz si nepamatuji proc to bylo.
no pokud mas v moje zpravy-nejsou dostupne zadne zpravy, tak to znamena ze po tobe nechteji reaktivaci.
nicmene jak dlouho ta amnestie bude to opravdu nevim, a ja se snazim vsechny karty udrzet zive, takze zavolal bych si na skylink ze si chci pro tuto kartu objednat balicek, a co mam pro to udelat.

medard 1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra