![]() |
|
ve Vodafone bude canal+ nebo ne?jediný mobilní operator v ČR nemá v nabidce Canal+sport. a Canal+ action myslite že jednají? operator VF s majitelem skylinkem? |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 502 |
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?A co Telly? |
Polasek
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?To ten prodava tarify a nemá ho. |
Polasek
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?A proč by měl byt Canal+ aj u Vodafone na úkor jiných kvalitních stanic. Absolutně odmítám dotovat maniaky do komerčně předraženého fotbalu pokud nebude u Vodafone ten případný Canal+ Sport zařazen v úplně v samostatném balíku navíc za další peníze a to i ke Kompletu (nově již nelze aktivovat) a to i u zákazníků kteří jem nyní mají aktivovaný.Canal+ Sport má nyní Skylink, T-Mobiĺe, O2 a to nestačí? |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSvy nemate aktivovaný baliček vodafone? nebo nechapu vás |
vokounek
![]() |
|
@vokounekNaštěstí je rok 2023 a více nez jeden provider |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
@PepaJožkamyslím si že vodafone a telly budou mit v nabidce bude to dýl ale budou mit |
vokounek
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?@ vokounek :Mám víc jak 12 roků od UPC Komplet DVB- včetně internetu 150 Mbit a žádném případě nesouhlasím aby Vodafone přidávat predražené sporty na úkor jiných kvalitních stanic. Dodnes není v nabídce stanice TraveL XP HD kterou opětovně Vodafone odmítá zařadit zrovna tak jako např. Filmbox Arthouse HD, Arcadia World a podobně. Dokonce nechtěl zařadit ani Trojku od RTVS a do dneška nemá ani RTVS 24. Nyní Vodafone aktuálně na dotazy zákazníků potvrdil že nechce zařadit ani BBC Earth u kterého skončila exkluzivita. Až Vodafone konečně toto vše zařadí tak až následně zařazuje tyto předražené sporty jako Canal+ Sport a jako by nestačilo že před delší už zařadil Premiere Sport 1 s Premiere Sport. |
Moravia CS
![]() |
|
@vokouneka co s tim ma spolecneho mobilni operator tady se bavime o televiznim vysilani.a Vodafone uz vloni prohlasil ze o toto tedy PL nema zajem. letos uz bude samozrejme cena nizsi, ale ... .. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@Moravia CSa ja zase nejsem zvedavej u vodafonetv na ty tvoje programy. tak at ti je daji do samostatneho balicku a muzes si uzivat, vcetne ceny. Canal+Sport u vodafonetv nepotrebuji kdyz je i jinde. ale ty TVOJE programy uz vubec NE.![]() |
Bohemia cz
![]() |
|
@Polasek@ Polasek :Telly by to mělo zařadit aby jim neodcházei zákazníci. Známý aktuálně přešel k T-Mobile (nyní Magenta TV (aj za cenu pokuty 180 Kč za každý měsíc) před koncem dvouleté období za akční cenu Velkého balíku co měl za 420 Kč místo 600 Kč měsíčně a je nyní plně spokojen včetně jeho manželky když má nazpět stanice od vyřazených FilmBoxů ze strany Telly. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?@ Bohemia cz :A já zase nejsem "zvedavej" na tu tvoji pražskou a českou hatlaninu z Čech které absolutně nerozumím! Čech a přitom neumíš ani Česky. Tímto s tebou nemíním nadále diskutovat a reagovat na tvé jízlivé reakce když jsem se tě vůbec nic nedotazoval a podobně. SBOHEM! |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CStak ty jsi Cech a nerozumis cesky ? no ty budes asi Cech ze Slovenska kdyz tady teda ctu ty tvoje neustale nacionalisticke komentare![]() |
Bohemia cz
![]() |
|
@Moravia CSJá taky nejsem zvědavej na Travel XP nebo Arcadia World... naopak pokud by Vodafone přidal Canal+ Sport a Canal+ Action tak bych to ocenil, stejně tak i jiný sportovní kanály. Líbil by se mi třeba RTVS Šport (nevím, jak je to s právy pro ČR, nabízí ho ale třeba Antik CZ nebo Nej.cz).Ta reakce na češtinu mi přijde směšná, používat normální hovorovej jazyk je podle mě naprosto ok. |
Kindernay
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@KindernayDoufejme že zařadí pořád píše všude že Vodafone je druhý největší operátor v ČR .... Ale dá se někde zjistit kvůli testování nebo rezervy jestli něco chystají někdo to říkal někde pak zařadí premiér sport 1 a 2 |
vokounek
![]() |
|
@vokounekMožno je "druhý najväčší operátor" v ČR, ale pre mobilné služby a nie pre tv šírenie programov!P.S. Bože, ako môže byť niekto tak naivný a slepo veriť niečomu, čo ja a mnoho ďalších pokladá iba ako nereálnu fantáziu a nesplniteľné zbožné prianie. Moja rada znie: Ak chceš sledovať niečo, čo tvoj operátor nevysiela, tak prejdi k inému, ktorý to ponúka. Nechápem, že prečo tu riešiš niečo, čo sa dá riešiť z rozumným výsledkom iba cez priamou komunikáciou z daným operátorom. ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyVodafone je byvale UPC a podla poctu zakaznikov TV sluzieb je urcite v CR na 2-3 mieste. Budu niekde na urovni O2.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?Napsal sem do Vodafone odpověděli mi že stále jednají tak sem zvědavý jestli stihnou dohodnout dřív než skončí premiér League prsva 😂 |
vokounek
![]() |
|
RE: ve Vodafone bude canal+ nebo ne?https://www.tvkompas.cz/spoluprace-mezi-nejvetsimi-ceskymi-pay-tv-operatory-se-rozsiruje-spolecnym-produktem-je-premiovy-sport/ |
vokounek
![]() |
|
@vokounekCo jiného by ti mohli napsat, než že jednají. Upřímně si myslím, že nejednají. Vodafone je hodně špatný operátor co se týká rychlosti zařazovat nové stanice. Jsem rád, že vše co není na Vodafone TV v kabelu mám aspoň přes IPTV. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
@Moravia CSMně se líbí že když ti dojdou argumenty, začneš tu lidi urážet a osočovat. Tvé chování překračuje veškeré meze a když nemáš nic zajímavého napsat, raději nic nepiš. Co tak koukám na reakce ostatních uživatelů, mají asi podobný názor jako já. A ty tvé kanály co zmiňuješ![]() |
Pepiczech
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 318 |
![]() |
|
![]() |