![]() |
|
Skylink - nejedou mi dva programyZdravím. Nejedou mi dva programy v baliku Digital, jsou to Prima HD a Seznam.cz HD. Modul Deltacam Twin v2.23. Modul je v TV.Nevím, možná že pojedou na nějakém starším firmware, má to někdo z vás vyzkoušené? |
Artur
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
@ArturŠly a teď nejdou? Nová instalace? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
SkylinkMám dvě karty Skylink (cz/sk). Zatím byly ve dvou modulech Irdeto v přijímači, teď jsem je dal do TV a tam je slot na jeden modul. Pokouším se zprovoznit modul Deltacam twin, ale nejedou mi ty dva programy z celého balíčku. Zkoušel jsem tam dat starší soft, ale taky to nejede. |
Artur
![]() |
|
RE: Skylink - nejedou mi dva programyTak šup s modulem do přijímače a hned se uvidí...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: Skylink - nejedou mi dva programyA když je tam jen karta cz, tak taky nejdou? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
@tornyDík, navedls mě správným směrem. Vyčistil jsem kartu, resetoval modul a šlape to. |
Artur
![]() |
|
23E: Canal+ Sport 2 ?Nebudu zakládat nové vlákno ...Jak je to s Canal+ Sport 2 na 23E ? má fungovat ?, funguje jen během zápasu ... dřív tam byl rozpis vysílání nyní mám jen černou obrazovku. Kartu mám snad aktualizovanou správně ... vše mi jede Díky za info T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
@ivo2001Ten napis “TEST” v nazvu stanice ti nic nerika?![]() |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Skylink - nejedou mi dva programy@ Artur :A nemáš náhodú na té kartě nastavený region SlovenskO. Na karty Skylink s regionem Slovensko hlavní Prima, Paramount Network a Seznam nejedou. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: Skylink - nejedou mi dva programyBeru zpět po přečtení dalších příspěvků. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@MHaslarDiky ... tak mi to funguje spravne. Skoda ze se tam kluci neumi dohodnout ... i 4k stanice by se mohla udelat ... hlvne ze mame tu statistiku, ktera nikoho nezajima :)T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
![]() |