, sekce: Jiné placené TV | |
Velka sleva na Canal+balicek SPORT+ s 50% slevou na sest mesicu.to tu ještě nebylo! Právě teď můžete mít u Skylinku satelitní programový balíček CANAL+ jen za 94,50 Kč měsíčně na celý půlrok. Za jedno předplatné dostanete satelitní i internetovou televizi. Užívejte si základní programy v HD kvalitě, CANAL+ Action s akčními trháky, Premier League na CANAL+ Sport a všech 5 programů z rodiny FilmBox. Navíc si ve videotéce CANAL+ kdykoliv pustíte ty nejlepší filmy, seriály a dokumenty. tak to beru šéfe |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 134 |
@Bohemia czNo neviem co bereš, ale na webu skylinku žiadny balíček SPORT+ nieje a balíček CANAL+ je za 189 CZK bez akcie. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 511 |
RE: Velka sleva na Canal+prislo mi to mejlem jako jejich zakaznikovi. takze predpokladam ze je to pro vsechny dostupne.byla by to dobra akce,kdyby... a jedina takova akce za poslednich X let.! |
Bohemia cz
@matov3pokud mas zajem poslu ti to v PM. ja to bohuzel nedokazu vyuzit resp neni to pro me vyhodne. |
Bohemia cz
RE: Velka sleva na Canal+Na stránce canalplus je ta "tajná akce" zcela veřejná. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 182 |
OtázkaZákazníci čo si platia službu zľavu nedostanú? |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 164 |
RE: Velka sleva na Canal+Je to tam i mě to dnes přišlo,ale kartu teď nepoužívám,vždy to 1 za rok smsskou oživím aby zůstala v databázi.https://www.parabola.cz/album/foto-1762/ Popis fotografií: [1] Skylink/akce Skylink//4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 382 Galerie: jackino |
Darcekovy poukazU nas v SR ponukaju darcekove poukazyskylink.sk/darcekovy-poukaz#internet Internetová TV alebo Satelitna TV CANAL+ 37 programov, z toho 27 v HD Všeobecné 12, Športové 4, Filmové 7, Dokumentárne 3, Hudobné a lifestyle 5, Spravodajské 6 Videotéka CANAL+ Premier League Všetky zápasy naživo 7,49 €/mesiac |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 371 |
infowww.canalplus.cz/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 683 |
@openkaazakaznici co si plati sluzbu dostanou slevu kdyz si koupi predplatne na sest mesicu 👍 |
Bohemia cz
Skylink a reaktivacezda se mi to nebo se neco zmenilo ? u spicich karet se prestal zobrazovat pozadavek na reaktivaci 200kc. je snad opet nejaka amnestie ? na web skylink o tom zadne info nevidim. |
Bohemia cz
Skylink a reaktivacePokud od ukončení příjmu vašich programů uplynulo již více než 1 rok, je potřeba na vaší satelitní kartě nejdříve znovu registrovat služby Skylink. A stejně jako v předchozím případě už zbývá jen předplatit si některý z programových balíčků.a proc o tom zde neni info ? stejne jako o te 50% sleve ? |
Bohemia cz
sleva jen pro nekoho ?ta akce plati jen pro nektere karty nebo jak je to ? prtz u ostatnich karet se mi ta nabidka nezobrazuje. |
Bohemia cz
@Bohemia czjasně o spící karty nemají zájem,vidí historii,kde se dá rej .žovat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 165 |
@pierrepetra ono je to presne naopak-ta nabidka prisla prave a jenom na tu spici kartu uz jsem si to zjistil. skoda ze to nejde prevest bo ja to nevyuziju |
Bohemia cz
@Bohemia cztak ji prodej někomu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 165 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |