![]() |
|
Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesniciZdravim a omlouvam se predem ze pisu sem a ne na jine forum ale treba nekdo poradi. Mam mensi notebok Lenovo yoga 300 a zacali me u nej prvni problemy s klavesnici. Po spusteni me nefungovala a vyresil to restart. Nyni me nechce system nabehnout hned, objevuje se tam male okenko a nabidka spusteni kde muzu zvolit normalni spusteni, jit do biosu apod. ale nejde me s tama nic navolit protoze nereaguje klavesnice. A dela to po kazdem spusteni. Kdyz nekolikrat pridrzim zapinaci tlacitko a zapnu ho a vypnu, pak system najede cca po 5ti pokusech a klavesnice opet nereaguje. Po nejake dobe az je notebok teplejsi a dam restart tak klavesnice a touchpad funguje chvili a zatuhne. Nejde pak ani mys-touchpad, ani klavesnice ale notebok funguje pouze pres dotykovou obrazovku a bluetooth mys, nebo externi klavesnici s mysli pres usb dongle. Tam to funguje i po strartu kdy nereaguje klavesnice. Mam tam SSD disk, system jsem obnovil ze zalohy a nic nepomaha. A po startu se nekdy objevi hlaska vybita baterie i kdyz je nabita a hlasi to i nerozpoznana baterie apod. Po nejake dobe provozu a restartu je vse ok. Zkousel jsem vse mozna a mam podezreni na zakladni desku. Nema nekdo zkusenost? Nebo neporadil by nekdo servis ktery je dobry a ma prijatelne ceny? Dekuji za info.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 280 |
![]() |
|
RE: Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesniciKdyž nevíš, kde se ptát, dej to do servisu Lenova. Omluva není na místě.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesniciMal som podobny problém s klávesnicou Lenovo Ideapad 320. Pomohlo mi otvoriť notebook, odpojiť Li-ion batériu a odpojiť CMOS batériu (gombíková CR2032). Počkať 5 minút. Potom všetko pozapájať a pri štarte notebooka znova nastaviť dátum a čas v biose. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesnicito bol ten lepší prípad ked si ju nemusel meniť, každá raz skončí |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesnici@meduzka - nic ve zlem, ale proc reagujes kdyz nejsi schopen poradit? 1861 prispevku zbytecnych, jestli jsou podobne teto odpovedi...@Richard21 - Tohle vsechno co pises jsem zkousel nez jsem tady napsal a nepomohlo to. Nasel jsem zahranicni forum kde se o stejnem problemu pise ale finalni reseni tam neni. Nebo je jak je tu uvedeno a to mi nefunguje. Neni to zavada jednoho kusu ale hodne kusu i jinych rad Lenova, proto jsem to sem dal, kdyby nekdo vedel. Firma Lenovo na to kasle.. Kdyz najede win10 poprve kdyz nereaguje klavesnice vubec, tak ve spravci zarizeni nemam vubec klavesnici. Zobrazi se tam az po dalsim restartu kdyz chvili funguje nez zatuhne. Je zajimave ze kdyz nejde klavesnice tak nejde ani tochpad a bocnim tlacitkem regulovat hlasitost nebo nefunguje ani tlacitko vypinani zamku rotovani obrazovky do rezimu tabletu. Kabely jsem zkousel prohybat a nic.., odpojovat klavesnici i tochpad a taky nic. Lenovo uz nikdy nekoupim, jsou to sroty. Kdyby nekdo vedel o solidnim servisu dejte tip. DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
@Josef35Nic ve zlým, ale odborná fóra s IT zaměřením, kde ti poradí mnohem lépe, jsou jinde než na parabole. Byly časy, kdy se informace získávaly z odborné literatury, která byla a často problematicky dostupná. Dnes je spousta věcí k dohledání na Internetu a zadarmo. Jenže když člověk neumí hledat, rozuměj správně formulovat dotaz, tak je to v dnešní době smutné. U mladých to vidím na denním pořádku. Pokud tohle nezvládneš, tak je lepší se obrátit na autorizovaný servis. A jestli rady tohoto typu pro člověka, který má očividně problém vyhledat řešení, bereš osobně, pak problém není u mě. Hledat na parabole odpovědi v oblasti IT, je jak vařit podle Ládi Hrušky nebo Ing. Babicy.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesnici@meduzka ..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 427 |
![]() |
|
RE: Lenovo Yoga 300 - problemy s klavesnici@meduzka - to mas pravdu s tim odbornym forem, taky jsem tam procital prispevky, ale kdyz jsem videl ze je tam par novych za rok, tak bych cekal na odpoved dlouho. Tady to forum je zivejsi a vzhledem k poctu postizenych noteboku Lenovo jsem si rikal ze se s tim uz nekdo z uzivatelu treba mohl setkat.DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
![]() |
|
![]() |