![]() |
|
problem s O2 TV 2.0dobry vecer, predpokladam ze tady moc zakazniku O2 TV nebude ale presto. jake mate zkusenosti s prehravanim O2 TV v jinych zarizenich nez jejich boxu ? pres pc to jede absolutne bez problemu. ale pres mmc a web browser to neustale hlasi nesmyslnou chybu 6001 a video nelze prehrat. to stejne pres televizi a web browser. primo jejich app se tam z google play stahnout neda. pripojeni wifi nebo kabel 130Mb a zadny rozdil. nejspis to O2 sama blokuje aby se to nedalo sledovat na jinych jimi necertifikovanych zarizenich tak jak uz to pred casem slibovali ze to zablokujou vsude. mate s tim nekdo realne a osobni zkusenosti ? dekuji moc. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0Origo box přes IPTV v cajku, i když oproti předchozí verzi trošku pomalejší, na prohlížečích to chodí taky fajn, stejně tak přes archiv cz/sk. Na mobilech, ať už Android, nebo Iphone se to chová asi podle počasí. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 260 |
![]() |
|
@Bohemia czo2 nic neblokuje ... investuj do Octagon 8008 combo ... a OpenATV ... jede bez problémů ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 175 |
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0nechci zadny Octagon, jen me zajima v cem je ten problem, ale kdyz mi to napise chybu-pokles signalu,slaby internet, tak je to proste blbost. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0v tv TCL je to v pohodě |
indkot
Registrace: 9/2021 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
@Bohemia czNevím, co máš za podmínky příjmu, ale s tím Octagonem chybu neuděláš ... podporu má dost velkou ... ale je to na toběT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
Archív CZSK: nahrávání z O2tv ?Nebudu zakládat nové vlákno ...Včera jsem jen pro zajímavost zkusil nastavit nahrávání přímo v E2 z vyexportovaného bouquetu O2tv ... ale nahrávání nejde spustit Nepotřebuju to, je to blbost, ale kdyby ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@ivo2001O2 sleduji občas na pc a že to je v archívu cz/sk mě nenapadlo.Zkusil jsem se přihlásit a když dám přihlašovací udaje uložit tak to píše ERRORZgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 075 |
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0o2 TV 2.0 jsem nainstaloval na Android TV Box a jede bez problémů. |
vortata
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
@vortatanainstaloval jsi ho tam z google play nebo odkud. me to pise app O2TV 2.0 neni pro vas box k dispozici. takze co mas za abox ? |
Bohemia cz
![]() |
|
@ivo2001jako ja te chapu. ale nepotrebuju si kupovat novy box kvuli O2TV. tu jsem dostal zdarma tak jen testuju a je mi divny proc to nejde a hlasi nesmyslnou chybu. na pc mi to jede normalne. taktez vsechny ostatni provideri telly,vodafone,tmobile,skylink, bez problemu nabehnou a jedou, jen O2 nejede. takze predpokladam ze O2 nedalo certifikaci tomu boxu a ted to proste umyslne shazuje a blokuje. predchozi V1 na televizi jela. na aboxu jsem ji tehdy nezkousel. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0Politika O2 je donutit diváky zakoupit jejich box a nebo certifikovaný TV. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
@mibo1949no to vím. o tom se mluvi uz od podzimu. ze postupne odeberou nebo nedaji novy certifikat tem cizim boxum. ale to snad nemuzou myslet vazne ?! nikdo ty jejich boxy nechce. a oni nwmaji takovou exkluzivni nabidku aby k nim lidi prechazeli dobrovolne. a navic podle vyjadreni jejich zakazniku s jejich boxem s tim maji problemy i oni a nejede jim to. 👎takze oni sami sebe potápí |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czTak kamarád dnes dorazil s original boxem od o2 a my do něj stáhli skylink live a tv magenta a vše jede jak má. V boxu je verze 2.22 a po odhlášení se objeví obrázek s tankistou. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 453 |
![]() |
|
@Fanyna co to ma spolecneho s mym problemem ? resp vubec nechapu tu reakci |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0Včera jsem se ptal v jiném vláknu ty jsi odpověděl, že to jde tak my jsme to dnes vyzkoušeli. Na netu se dá stáhnout apk 2.24 i 2.20 a někteří pořád jedou na slovenské 1.3.12. a dát je do iptv boxu a nějaké apk jsou i na ulož... |
Fanyn
![]() |
|
@Fanynjo uz vim, uz si vzpominam, no ja jsem o tom pak jeste take vcera ziskal informaci, tak promin |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0Tak O2 na Zgemmě s OpenAtv6.4 mě už funguje.Ještě jednou dík.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 075 |
![]() |
|
@Bohemia cz28.08.2023, 14:04.42 píšeš, že (app O2TV 2.0 neni pro vas box k dispozici). Přes ..web browser.. to asi chodit nebude. No a zkoušel jsi nainstalovat slovenskou app O2tv 1.3.12. z uloz...cz , tak jak ti poradil Fanyn? Oficiálně z obchodu play, to u některých Tv boxů stáhnout nejde. Co máš vůbec za TV box? Na app.. verzi.. O2 TV 2.0, si O2 svoje zákazníky převádí postupně...všem ještě nefunguje. Já osobně mám Xiaomi tv box S a funguje mi taky jen ta slovenská verze 1.3.12. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
@john72aplikace O2 TV 2.0 neni pro toto zarizeni v obchode play k dispozici-to presne mi psalo. a samozrejme tam neni ani verze 1.0. takze jsem to zkusil pres lrohlizec tak jako v minule sezone kdy tam byla jen 1.0 a kdy to pres prohlizec slo. ale ted uz to nejde.a ja jako novy zakaznik jsem automaticky umisten do nove verze 2.0. jiny zpusob stazeni z netu jak pises me nezajima, to neni predmetem zkouseni, a nic mi to neresi. a ono je otazka jak dlouho a jestli by to tak vubec jelo. a podle info z netu stahnes si pres usb starou verzi a za tyden ti to samo prevede na novou verzi. takze to je o nicem. a box Mecool KM7, s OATV, a a11, pres web browser v televizi to take nejede. ale V1 jela. |
Bohemia cz
![]() |
|
@john72tak jo. donutili jste me k tomu. nasel a stahnuljsem si app O2 TV 2.0.24. a podarilo se mi ji i dokonce nainstalovat do aboxu. bez navodu. bez zkusenosti. bez niceho. trvalo mi to asi hodinu. ale podarilo se. takze díky moc john72 a Fanyn. sice to neni ten postup a test ktery jsem potreboval ale to uz nevadi. zatim jsem se jen prihlasil a pustil HBO. a kupodivu to jede,zatim,bez nejakeho sekani,tak uvidime.ale presto velke diky. sice jsem nechtel touto cestou jit ale to uz neva. díky. |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0Ještě by měla existovat aplikace 1.6.12 sk ta by měla chodit taky. Dát na čistou usb paměť a přes file manager to nainstalovat a před tím povolit instalaci z jiných zdrojů. |
Fanyn
![]() |
|
@Bohemia czTak hlavně, že to funguje. Jiná možnost, než stažení aplikace z netu není. Jedině, že by jsi ten Mecool koupil u jednoho velmi známého prodejce, který je prodává, s již předinstalovanými aplikacemi pro O2TV. |
john72
![]() |
|
@john72ten mecool je primo z original jejich webu a obchodu, ale o to nejde. ono o tu O2 TV vubec nejde, jen jsem to chtel vyzkouset a otestovat, jak to funguje, abych vedel, tak ted mam vyzkousene oba zpusoby. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czMě mile překvapila kvalita obrazu O2TV. Xiaomi tv box S, jsem před léty pořídil pro Skylink Live Tv, na starší televizi pro děcka do pokojíčku. Loni mě O2 k Internetu aktivovali O2TV Modrá. Tak jsem to jen tak ze zvědavosti chtěl vyzkoušet a teď ji používáme častěji, než Skylink Live... Aplikace O2 mi přijde přehlednější, má rychlejší odezvy a obraz u sportovních přenosů se mi zdá být lepší. Možná je to jen můj subjektivní dojem, ale změnil jsem v nastavení displeje z původního rozlišení 1080p 60Hz... na 1080p 50Hz a třeba u fotbalu se mi ten obraz zdá být plynulejší, jak na původních 1080p 60Hz. |
john72
![]() |
|
RE: problem s O2 TV 2.0no O2 TV ma celkem slusnej obraz. a zlepsila se i Tmobnet. zato Skylink se zhorsil. ale sleduji jen sportovni programy u vsech. |
Bohemia cz
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |