![]() |
|
Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTDokumenty v Slovancine mozu byt zaujmave... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTako vieš?![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 779 |
![]() |
|
@ferdo67Ďakujem neprosím |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTNech su hoci aj v DAB.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@LucaBrazzaZa mňa je to dobrý kanál hlavne nie sú tam reklamy.Uvidime do kedy tam nebudú.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTsúhlasim...zatial to je vyzerá fajn a aj zaujimavé dokumenty tam chodia.....ale niektorí ludia budu vždy nadávať a mrmlať!čo je zlé na novom dokumentárnom programe?čo by ste radšej brali nový Klenot tv?Mnau tv?Mnam tv?atd...to sú umna zbytočné programy a nie mrmlať na dokumentárnu tv.... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkoDúfam že tam reklamy nebudú.A bude to platený kanál ako Viasat History.Tie upútavky mi až tak nevadia vo vysielaní.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTŽiadajte u svojho operátora...![]() ![]() ![]() |
vw1vw
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 531 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTNení třeba![]() DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
@jožkoBudú mrmlať, keď neostanú obidve stanice. Aj Joj Svet, aj Prima Zoom. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@JudithkaPreto som od nich aj odišiel... Pokiaľ nevrátia kanály od Discovery tak zostanem u Digi Sk... som spokojný a tie ceny u Skylinku sú nehorázne...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
@kostik123Nie len Digi SK, alebo MagioSat má programy skupiny Discovery!Mám Skylink a aj AntikSAT a mám aj Discovery aj Eurosporty a taktiež programy, ktoré Digi, či Magio vo svojej ponuke nemajú a predpokladám, že ani tak ľahko mať nebudú. Čiže, môj názor, utiecť od jedného operátora, pretože nemá niečo, čo ty chceš, nie je častokrát dokonalým riešením. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBT@ kostik123 :Z celé skupiny Discovery není z mne lautr nic sledovatelného kromě tenisu na Eurosport. Kvůli Eurosportům bohatě stačí aplikace Eurosport player pokud má zákazník pevný internet který je stabilní a kvalitní. Dále k němu zařízení na kterém ten Eurosport Player jede bez sekání s trháním jako např. na licencovaných boxech (např. Homatics nebo Nokia 8000ú). Já bych např. nikdy u Skylinku nepřešel z vyšších balíků na ten nejnižší jen kvůli tomu že odstranili stanice od skupiny Discovery která která má zase zvláštní vyděračské praktiky na operátory s tím že jim nutí k těm Eurosportům navíc aj ten další nesledovatelný odpad. Já např. už minimálně před 12 lety přešel u Skylinku na tu nejnižší nabídku jejich nejnižší nabídku kvůli tomu že všechny filmové stanice měli jen v nesledovatelné SD mazanici a nebyli schopní zařadit ani stanici Cinemax 2 a podobně. Od té doby jsem u kabelu UPC kde ale ten odpad od Discovery (krom Eurosportů) vůbec nesleduji a mám tyto stanice úplně na konci seznamu přes zpravodajskými stanice co nejsou v CZ, SK nebo PL jazyku. Od té doby máme Skylink jen kvůli základním SK stanicím a Travel XP HD. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTV Skylinku si JOJ musí predpokladám zaplatiť za šírenie JOJ Svet. Tak asi ak sa stane zo spomínanej stanice reklamná stanica ako všetky Jojky zaplatia si za šírenie na Skylinku. Pre mňa je to stanica v top 10. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTv dvbt je otázka či má nejaký hlbší význam aby ho tam dávali, Prima Cool a ČT2 ide stále v dvbt na slovensku? tieto stanice mali vypínať kôli potrebám Joj a Markízy |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
@tophunterÁno ČT-čká, aj Prima Plus a Prima Cool sú dostupné cez terestriál! Stačí ti preskenovať komerčné MUXy Towercomu a hneď vieš, že čo tam je.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboytowercom mal vyradit prima cool aj ct2 - vyhoviet ziadosti JOJ, ísť príkladom. prečo sa tak nedeje? |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
@tophunterA preco by to mal urobit?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@tophunterMne osobne Joj svet v terestriáli zatiaľ nechýba a do interných záležitostí medzi Towercomom a tv skupiny Joj nevidím. Ak aj prebiehajú nejaké rokovania, tak sa to deje v tajnosti.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
balíčky skylinkuKdysi jsem si platil serpo na 6 let dopředu na 3 kartách,každý rok prodlužoval o cca 690 kaček když to bylo za 2 roky,naposledy ještě za 1495,-a pak jsem ustal a dnes mi ještě platí 2 karty do r.2026![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
RE: Joj Svet bude aj na Skylinku a v DVBTÁkosi ti operatori maju ten program Joj svet v trubke. Zatial ziadna dohoda so Skylinkom. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
![]() |