![]() |
|
Open ATV 6.4 ovládání hlasitostiPři sledování Youtube na OpenATV 6.4 mě nejde zesilovat zvuk.Musím nastavit hlasitost než zapnu Youtube.Je někde v menu nějaké nastavení nebo proč to nejde?Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.4 ovládání hlasitostiMozno keby si napisal aky mas stroj, aku verziu Youtube si nainstaloval tak by sa aj mozno niekto nasiel a poradil. |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.4 ovládání hlasitostiŠtandartne na image OpenATV 6.4 funguje plugin YouTubeTV (Chromium2) úplne normálne. U mňaplne funkčné na VU+ DUO 4k a taktiež na GigaBlue Trio UHD. Na Zgemma H9 combo by to malo fungovať tiež, skús preinštalovať image! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.4 ovládání hlasitostiJa by som sa toho jeho podpisu z Zgemma H9 combo ai tak moc nedrzal, predsa len, kto vie kedy si ho tam daval a co sa od vtedy uz zmenilo.A tak isto nie je jedno ci pouzivas "nativny" YouTube plugin alebo YouTube TV ktory bezi na Chromiume. |
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
@Mikes11Samozrejme, súhlasím s tvojom názorom. Preto som aj schválne spomenul v mojom predošlom príspevku "Chromium2 a YouTubeTV", lebo viem z vlastnej skúsenosti, že fungujú bezproblémovo na OpenATV 6.4.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Open ATV 6.4 ovládání hlasitostiYoutube na Zgemmě nesleduji ale nyní jsem něco potřeboval, tak jsem to tam pustil.OpenATV6.4 je to poslední co vyšlo před koncem podpory.Natáhl jsem tam nyní do jiného slotu od prodejce které je staré 3 roky a tam to zesilování a zeslabování zvuku jde.Tak to moje má někde něco špatně nastaveno.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
![]() |