![]() |
|
TV + PS5 do dětského pokojeZdravím,Synovi zařizuje e pokojíček chce si koupit PS5 a tak přemýšlím jakou TV mu vlastně koupit? Velikosti max 50" víc se nevejde. Cenově pokud možno 10-15tis. Doma máme samé LG Tv a spokojenost. Co jsem koukal chtělo by to hdmi 2.1. Jestli vůbec jde v této cenové relaci nebo alespoň 2.0. Nebo jaké technologie se držet? Bude na tom jen mastit PS5 a YouTube pojede na klasickou TV koukat moc nebude. Dík za rady. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojena PS5 nejlepe nejaky superrychly monitor s vybavou. televize jsou prilis pomale. a ta mala uhlopricka.ale nez PS5 tak to radeji XBOX. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1super rýchly monitor , to je aký ? to bude mať aj IP 64 .chce si kúpiť PS5 a nie xbox .je 21 storočie a taká zaostalosť . to sú neoceniteľné rady . ešte ma zaujíma ten super rýchly monitor . daj sem model .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojeK PS5 SONY |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@Brumomodel si najdi. sám.tak jako chlapce PS je starsi a zaostalejsi nez XBOX.!!! ale to bys mohl a mel vedet. jinak kolik je tomu synovi ? deset let ? tak ten se mu za nejakou sr.a.jdu. podekuje. prvni bude vzdyt to laguje. atd a jinak televize na PS4/PS5 se kupuji od 50tis vys a presto to neni zadny zazrak. proto rikam pocitacovy monitor s prislusnou a odpovidajici vybavou. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojePánové nehadejte se nepotřebuji top z topu. Klukovy bude 9 let a fakt 50 litrů za TV do jeho pokojíčku nedám to nemáme ani v obýváku.....Co třeba tato? https://www.czc.cz/lg-50nano76q-126cm/348421/produkt |
tompr
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojeLG OLED48C26LB, LG 50QNED81Q |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojeTo je ale zase LG a padesátihercová s.r.ač..a. To na to není |
MMorous
![]() |
|
LG 50QNED81RTak tato mi přijde super poměr cena výkon.https://www.mall.cz/televizory/lg-50qned81r?tab=description Herní TV Hraní ve 4K při frekvenci 120 Hz AMD FreeSync Premium Auto Low Latency Mode (ALLM), Variable Refresh Rate (VRR) Cloudové hraní díky GeForce NOW (může vyžadovat předplatné) Zvuk Výstupní zvukový výkon: 20 W Konektivita 2× HDMI 2.1 / 2× HDMI 2.0 (eARC, CEC, ALLM, VRR, 4K@120Hz) |
tompr
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojePodezřele levná. Sony je dražší ale má už pokročilou kalibraci zvuku a procesor s umělou inteligencí. |
MMorous
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojeAle parametry dobry ne?Podezřelé levný.... Podle mě tak normál... Jak už jsem psal 40tis nedám za TV klukovy 9 roku.... |
tompr
![]() |
|
@medard 1žiadny super model som nenašiel . v škole ťa nič nenaučili . pýtaj si nazad školné.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@BrumoPS je pro deti. to je na urovni poutovych automatu co jsme hrali za komunistu. uplne o nicem. tak bud je ti 20 a nebo mas zastydlou pubertu.to same Xbox poutovka. kdyz mu pan koupi poradnej hraci pocitac za 50litru tak aspon tomu klukovi udela radost. ale s televizi za deset ho akorat tak na.ere. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@medard 1a tak to nam rekni v cem je X lepsi ??za me je tam skoro totoznej HW od AMD. dnes uz bohuzel zastaralej. PC je lepsi nez oboje dohromady, ale na nejaky to domaci gaucovy cvakani obe konzole postacujou. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojemluvim o tech hrach a ne o tom pristroji |
Bohemia cz
![]() |
|
@bublajsjo tak pardon, nevsiml jsem si ze je to nekomu smerovany, sorryno na Medarda si budete muset pockat az do cervna ![]() ale jinak souhlasim tohle je proste pro deti. a hry o nicem, trend je dneska nekde jinde, virtualni realita, helmy, apod, a to je jenom zacatek, hrat si s autickama ktery stokrat nabouraj a furt jedou dal tak to uz je dnes passe |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojednesni hry oproti tem tebou zavrhovanejm automatum snesou velkou miru nepresnosti, chyb a omylu. behem pul hodky jsi na levelu 20. to tenkrat fakt nebylo.na ten zazitek potrebujes ten spravnej ovladac, nejaka nahrada neni mozna. nejsem uplne hrac, ale spis to rozchazim a hledam hry, ze treba jednou bude cas. tak alespon par hracu jsem uz nasel :) ,ale sam cas nemam. jeste jsem nedohral brucelee na c64 :))) naposled jsem byl blizko :) ale obycejnej gamepad je spatnej. musis mit joystick. no ale o tom si na tedlech strojich muzes nechat leda zdat :( teda nepocitamli webemulatory. tam ale treba nejsou hry na psx :))) vubec bych se do automatu neopiral. dcera se me jednou ptala : hele tati a co je v dalsim kole ? tak ji rikam, to samy, ale rychlejc :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: TV + PS5 do dětského pokojePro devítiletého není vůbec PS5 vhodná, je tam sice pár her pro menší děti (z produkce sony snad dvě?), ale většina produkce jsou krváky pro starší.U nás jedou děti Nintendo Switch a jsou spokojené a hry nejsou násilné a krvavé. Plus ještě xbox na Forzu, Flight Simulátor, Fifu a pár plošinovek (ORI, Lego hry). |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
![]() |