Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Antik Sat

Antiksat-VU+ UNO 4K SE-Vti-Discovery HD nejde

Čaute, mám balík VŠETKO na antiksate a nejde mi Discovery HD na frekvencii 10887. V zozname programov mám tento program nájdený 2x vo fekvencii 10886. Preladil som viackrát celú družicu a nič. Keď ručne naladím cez 10887, tak ho mám v zozname programov opätovne 2x, ale vo frekvencii 10887. Na slabých prijímačoch AMIKO to všetko ide v poriadku.

peter99829
Registrace: 6/2022
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Antiksat-VU+ UNO 4K SE-Vti-Discovery HD ne...

Nejde ani ANIMAL Planet HD.

peter99829

Na VU+ DUO 4K mi fungujú všetky programy skupiny Discovery, nevidím tam žiaden problém!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Problém je CSA2, uprav Oscam conf.

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

@4mk

Presne tak, treba dopísať do "global":

[global]
disablecrccws_only_for = 0B00:000000

Rasto1978
Registrace: 6/2010

Cez aký program upravím ten oscam.conf?

peter99829

@peter99829

A kto ti ten tvoj stb nastavoval?
Máš stb z E2 a nevieš si upraviť konfiguráciu v oscame?
Učiť sa, učiť sa, učiť sa!
Povedal V. I. Lenin.
;)
Poznámka:
Aby si si nemyslel že som a chcem byť na teba zlý, tak ti poradím. Najjednoduchší spôsob je cez Total Commander cez smartfón z androidom. Nájdeš to cez TC, cez ftp - var/etc/tuxbox/config
Tu si vyberieš ten oscam, v ktorom ti aktuálne beží karta AntikSATu. A v zložke oscam.conf si doplníš to čo ti poradili vyššie...
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

Ty si ale že úplne jelito, však najjednoduchšie je to cez web oscamu, či?

baltik
Registrace: 6/2019

@baltik

"Jelito" je ten kto ťa doma ráno obúva!
:))) :))) :)))
Ja osobne najčastejšie používam TC v mobile. Jednoduché, praktické a to nielen doma, ale aj u iných ľudí, ktorí majú stb z E2 a chcú nejaké úpravy oscamu. Stačí mi u takéhoto človeka byť pripojený na jeho domácu wifi sieť a vedieť ip adresu stb. Ostatné je len a len na mne a mojej šikovnosti.
;)

mmiriboy

@baltik

Samozrejme, dá sa to aj cez webif oscamu, ale Total Commander je Total Commander. Aplikácia bežne u mňa používaná nielen na úpravy oscamu, ale trebárs aj na kopírovanie audio a video súborov medzi zariadeniami, na mazanie nepotrebných súborov na HDD v stb atď... Čiže TC má v praxi dosť univerzálne použitie.
;)

mmiriboy

@mmiriboy

cez webif, načo mu to komplikuješ

Rasto1978

@mmiriboy

a ako vidíš on potrebuje niečo jednorázovo nastaviť a evidentne o tom nevie vôbec nič, prečo mu popisuješ takúto komplikovanú cestu - že tebe vyhovuje, ale dotyčného nebude zaujímať.

Rasto1978

@Rasto1978

Ale "nech to bejt", nech sa chlapec len učí, snáď si nemyslíš, že pečené holuby padajú priamo do huby, či?
;)

mmiriboy

Dobry den, mam podobny problem, uz tyzden Discovery Science a DXT len cierna obrazovka, napriklad ale Filmboxy mi chodia.. Len asi nic nevyriesim, kedze nemam linux primac, pozeram len MPEG4 programy. Primac je Satellita2000.

a780622
Registrace: 8/2023

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra