![]() |
|
O2 TV CZ- športChcem si predplatiť českú O2 TV, športový balík. Registrácia si vyžaduje české telefónne číslo a mail. České t.č. zoženiem cez internet ale ide mi o to či naň neposielajú nejaké autorizačné kódy, alebo niečo podobné.Dá sa takýmto spôsobom zaregistrovať na českú O2 TV? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
@mastouz si presne nevzpominam jak to bylo, ale chteli po me vsechno mozny, overeni, bankovni identitu, okopirovanou obcanku pres web, a kdo vi co jeste, a to jsem u nich asi dvacet let-oni ze me neznaji![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@mastoted jsem si to jen tak nanecisto zkusil, a to bude vopruz![]() tobe staci GO NEOMEZENE VOLANI ZA 150KC |
medard 1
![]() |
|
@mastovecer to muzeme zrealizovat pokud na to mas dostatecne silny zaludek. ted uz jsem mimo domov. 👍 |
medard 1
![]() |
|
O2tvcz sportStaci ceské tél.c.napisat a zaplatit.Nic iné odomna nechceli |
Izsapi
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: O2 TV CZ- športa keď to budeš chcieť zrušiť![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
mastoStaci uviesť české telefónne číslo, nic viac po mne nechceli, žiadne autorizácie na toto číslo nechodia, fungujem takto uz cca 2 roky 😂 len skoda, ze je to obmedzene na jeden prístup. |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: O2 TV CZ- športSamozrejme je rozdiel internetová tv a ta, kde dávajú aj set top box, ja takto fungujem len na internetovej (predplacam si sport max? Za 499Ale napríklad u telly to nejde, vyžadujú trvalý pobyt na území CR a pod |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
Izsapi, majster,a jak se dostanes do moje O2 napr. nebo pri overovani pres mobil pokud to cislo bude vymyslene. ??? mit vlastni ceskou sim a email je jistota, pro vsechno.a ted je jeste otazka jestli vubec nova ceska O2 TV 2.0 pojede bez nejake blokace na slovensku ?! no rozhodne po tobe budou chtit ofocenou webem obcanku tomu ver. ![]() jinak na jejich webu je moznost objednat si to jako cizinec ale jaksi se mi to nepodarilo rozjet. |
medard 1
![]() |
|
mästonez si to objednas mel by sis precist dnesni komentare na jejich fans webu. obrovske nadseni. 😂👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: O2 TV CZ- športPokud by mu stačil balíček Sport plus apod. , které se platí kreditkou tak stačí zaplatit. To ověřování je potřeba pro standartní balíčky placené měsíčním vyúčtováním. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: O2 TV CZ- športtak ja jsem mel O2 bronzova |
medard 1
![]() |
|
@keramikMne ide len o český futbal, ostatné mám kde pozerať |
masto
![]() |
|
RE: O2 TV CZ- športmel jsem O2 bronzova, pak stribrna, a pak jsem to zrusil, a nabizeli mi stribrnou za 150/mes. ted mi prisla znovu ta nabidka na bronzovou, takze pokud mi nabidnou i tu stribrnou tak to vezmu, a prodam 😂👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: O2 TV CZ- športVšetko je O.K. Stačilo iba tel.číslo a mail. |
masto
![]() |
|
@mastomasto:Máš pravdu je to tak mne to uz funguje dva roky. |
jarovanis
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 28 |