![]() |
|
Supertennis.tvZdravím, od noci mi nejde Supertennis cez internet, vyskočí hláška"Access is forbidden", problém u mňa, alebo Taliani stopli free vysielanie cez net ? |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
@satyluu mna to iste tiez to nejde |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
Bohužel i dnesTo samé. Asi bude třeba registrace. |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
@minestrasamozrejme,že treba registráciu...ved mne to tam hned napíšeLA PAGINA CHE VUOI VEDERE E RISERVATA AGLI UTENTI REGISTRATI Registrarsi e semplice e gratuito La visualizzazione del Canale, e riservata agli utenti registrati all area MyFit. La registrazione e gratuita. Pochi e semplici click per un mondo di contenuti Live! PREKLAD: STRÁNKA, KTORÚ SI CHCETE ZOBRAZIŤ, JE VYHRADENÁ PRE REGISTROVANÝCH POUŽÍVATEĽOV Registrácia je jednoduchá a bezplatná Sledovanie kanála je vyhradené pre používateľov zaregistrovaných v oblasti MyFit. Registrácia je bezplatná. Niekoľko jednoduchých kliknutí pre svet živého obsahu! |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
Ale joooJá se mezitím registroval, ani po přihlášení nic nevidím. Jsem jen na tabletu, až... zkusím pc. |
minestra
![]() |
|
Supertennis.tvRegistroval jsem se,ale také nevidím nic |
jirkapekař
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
Re:Jak to jeJe tam geoblokace.Používám f-secure.com s VPN.Po přepnutí polohy na Itále Milán mi stream okamžitě naskočí hned po přihlášení.Má registrace český email.Pokud jedu přihlášení v polze Česká republika Praha tak tam je ten acces forbiden jak psali uživatelé vlákna výše.![]() |
ginginman
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
Supertennis.tvPo registraci,na pc,mě to šlape |
gant
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
re:netuším?Když jsem se dříve registroval/sleduji na tabletu/ normálně to hrálo i v poloze Česká republika Praha.Nyní mi to hraje pouze s polohou Itálie Milán.Na Pc jsem to nezkoušel,je možné že to tam jde,každopádně do toho museli Italové zasahovat,aneb nic bezplatného dlouho nevydrží![]() |
ginginman
![]() |
|
re:můj pc issusAccess is forbidden přístup odepřen |
ginginman
![]() |
|
@ginginmanLze obejít geoblokaci na mobilu, případně,jak postupovat? |
jirkapekař
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Supertennis.tvNainstalujes si nejaku VPN aplikaciu. Tie lepsie su ale samozrejme platene.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
Nejde sePřihlásit ani v apce a supertennix app po přihlášení spadne![]() ![]() |
minestra
![]() |
|
![]() |