![]() |
|
přihlášení do skylinklivezacala nova sezona PL. takze jsem se chtel prihlasit do skylinklive. a opet problem. stejne jako vloni. nelze se prihlasit do skylinklive. mam tam jeste puvodniho clena z minule sezony. NELZE odebrat hlavniho clena. prihlaseni na noveho clena novou kartu taktez NELZE. takze jsem dal odinstalovat aplikaci a nainstalovat novou. a stale se zobrazuje stary clen. proste nejde prihlasit ani emailem a ani cislem karty, a nejde to ani do mobilu, a ani do pocitace, to uz neni mozny, co s tim stale je, tyhle problemy ma opravdu pouze skylink, nikde jinde jsem se s tim nesetkal.takze. jak se prihlasujete VY ? a funguje vam to bez problemu ? do tv a do mmc jsem nemel dnes cas to zkouset. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: přihlášení do skylinkliveAno, zcela bez problémů. A kdyby ne, tak to nepíšu na parabolu, ale tam kde končí moje peníze. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@bretahale tam mi neporadi 😂 |
medard 1
![]() |
|
RE: přihlášení do skylinklivezajimave ze do zakaznicke zony se s tim stejnym mejlem a heslem prihlasim bez problemu |
medard 1
![]() |
|
RE: přihlášení do skylinkliveV zóně máš skylinklive aktivovaných, když už tam jsi? |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
@zzzano, v zone jsou aktivovane. ale zrejme maji nejake technicke problemy nebot se mi i v te zone neustale meni nabidky a moznosti a cekejte prosim atd |
medard 1
![]() |
|
@medard 1V tom případě si to nepředplácej. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
RE: přihlášení do skylinklivetak,podarilo se mi konecne prihlasit jeden ucet, ale, prihlasim se cislem jedne karty, a kdyz se to otevre tak je tam prihlasena jina karta a jiny profil, 😂 zajimave |
medard 1
![]() |
|
RE: přihlášení do skylinkliveKámoš má od nich setbox a jak pršelo výpadky a od té doby mu jde zvuk pouze v maďarštině a nejde to nějak změnit![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@medard 1zajdi k partnerovi,zjistí ti jméno na koho ta karta je |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: přihlášení do skylinklivenemusíš vedieť na koho je karta , prihlásiť sa dá na číslo karty a to mohol vedieť i niekto iný,a bolo tak viac ako 4 zariadenia, ked sa prihlásiš daj si editovať cez kolečko a vymazať všetke staršie dátumy |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@Duzuno kdyz se nemuzu prihlasit tak nemuzu ani odebrat nechtena zarizeni 👍 |
medard 1
![]() |
|
uz sa podarilotakze uz se mi podarilo prihlasit i tim druhym uctem. kde byla chyba nevim. ale zadne dalsi cizi zarizeni tam nebylo pridano.![]() tak si dame zcela vyjimecne fotbal i v lete Chelsea-Liverpool. |
medard 1
![]() |
|
DataZonanormalne jsem to musel prepnout na C+S3 DataZonu prtz Bosák na C+S1 to fakt nedam![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1ještě si změň heslo,jestli ti to někdo hacknul |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
![]() |