![]() |
|
Das Erste HD dnes večerAstra 19,2 E Das Erste HD 20.15 -23.35 hod.Samantha Fox,Thomas Anders,Limahl,Nick Kershaw či Paul Young. I těchto pár jmen mi stačí na to abych se dnes večer podíval na pořad - Velká plážová party: Slavíme 80.léta. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 284 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerDikes, pozriem si.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večertak bohuzel, dnes vecer se podivame do ohne a na gril, a pak padajici hvezdy, ale jinak dobry, jako kulisa to mozna uvnitr pobezi 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Souhlasím. Navíc to bude plné šlágrů v němčině,které asi jako většina vůbec nevyhledávám. Ale jak už jsem psal vidět i těch pár vyjmenovaných interpretů mi stojí za to.. |
Yves
![]() |
|
Rai 1Obrovskou radost mi na tomto webu udělalo na jaře upozornění na pořad I migliori anni,který Rai 1 vysílala řadu týdnů témeř až do prázdnin.Kdo dal toto upozornění prostřednictvím redakce do zpráv víme asi všichni.Diky všem moc.![]() |
Yves
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerMôj názor je prostý, radšej sa dnes večer vyberiem na živý koncert, konkrétnejšie v Nitre na námestí hrá slovenská kapela "Hovada.sk". Takýto koncert na živo mi oveľa viac pookrie na duši, než hudobný maratón v telke.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
![]() |
|
@YvesI migliori anni se vrátí na jaře a za měsíc opět Arena z Verony na RAI 1. Více info brzy...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@mmiriboyVdaka za neocenitelnu informaciu pre kazdeho fanusika satelitneho prijmu.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
@franckVšak už se taky nemůžu dočkat.Rai1 HD ![]() |
Yves
![]() |
|
@black13aTen jeho dnešní koncert museli asi zorganizovat na poslední chvíli,protože se mi o něm nepodařilo dohledat žádné informace,ale to není podstatné.Navic v té poslední větě má naprostou pravdu. |
Yves
![]() |
|
@black13aA ja ďakujem za iróniu v tvojom príspevku!Je leto, teplo a drvivá časť aj fanúšikov sat príjmu trávi svoje osobné voľno, alebo aj dovolenku radšej niekde pod holým nebom, než doma v obývačke. Na takéto tv koncerty bude dosť času počas dlhých zimných večerov, pretože aj tak sú to iba samé reprízy. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
YvesProč mluvíš takhle v hádankách? Co Ti bránilo na jaře rovnou dotyčnému /asi Franckovi/ poděkovat? A Francek okamžitě přichází se slibem dalších "očekávaných" informací na rai. No už se všichni nemůžeme dočkat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@mmiriboypresne tak. je léto,a já všechno v Telči mám. 😂 na fotbal a koncerty je casu dost behem zimy. ale ten dnesni na das erste si pustim jako kulisu. no kdybych byl doma tak si k tomu urcite sednu. 👍 |
medard 1
![]() |
|
@tukanTak podívej sledování těchto tipů pořadů je moje hobby.Ta informace o pokračování Arény tu byla už i na jaře.To co teď běželo na Rai 1 předčilo všechna moje očekávání.Ani německá Chart Show na RTL zdaleka nenabízí tolik interpretů jako bylo na Rai 1.Poslední odvysílaný pořad série byl 3.6.23,takže Franckovi za tip mohu "poděkovat" až dnes jinak bych to neviděl a hlavě ani nenahrál. |
Yves
![]() |
|
Medard1Zitra je v Telči Redl, na to bych jel raději, než tyhle POP starky na ARD.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
mimo vláknoMimochodem nevíte někdo co je s nickem Orbital.Dřív sem dával zajímavé tipy na dočasně volné vysílání satelitních kodovaných programů. |
Yves
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerSamantha Fox 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večertyhle jejich estrady sleduji casteji. a zajimavy ze oni vypadaji vzdy mladsi nez ty nase trosky. cim to asi bude. 😂 |
medard 1
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerjenom je smutny ze do toho opet nacpali tu Ukrajinu 👎 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1jak konkrétně? bohužel přepnul jsem pozdě. |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerVydrzal som po tretiu skladbu, s nejakym starym odfarbenym na blond Nemcom vo vani s penou. Dalej som to uz nedal. Toto bolo horsie, nez programy s Otom Weiterom, jednoducho otras a hnus.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@LucaBrazza![]() ![]() ![]() Tiež si myslím, že som urobil oveľa lepšie, t.j. radšej živý koncert aj keď "lokálnej" pre mnohých neznámej kapely, než si robiť papučkový večer. Apropo! Budúcu sobotu tu u nás na Slovensku, v neďalekej obci koncert oi aj v podaní Tomáša Ortela, aj keď 30€ za vstupné je slušná suma, pravdepodobne pôjdem. ![]() - A to môžu vysielať v telke hocičo, nezáujem, v najhoršom prípade využijem nahrávanie. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerMám super sestřih o délce 22 minut.To ostatní dopadlo přesně,tak jak jsem psal už včera ve 12.20hod. Zato z italských pořadů stříhám větsinou jen reklamu,protože zde šlágry v němčině nahrazují italské songy.Ten starý odbarvený němec je 49letý britský zpěvák bavič a moderátor působící v Německu Ross Antony a ve vaně byl proto,že zpíval na muziku hitu od Kylie Minogue I Should Be So Lucky.V tom jejím videoklipu byla taky ve vaně kde měla hodně pěny. Mírovou agitku zde zastupovala zpěvačka Nicole s písní Ein bisschen Frieden s kterou Německo vyhrálo v roce 1982 Eurovizi. Musím se přiznat,že to bylo až na těch zmiňovaných a sestříhaných 22 minut z mého pohledu taky děsný. ![]() |
Yves
![]() |
|
@mmiriboyOrtel ? nejvetsi hnus co tady mame.! 👎 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Prečo hnus?Nemáš rád piesne z politickým, antirasistickým či náboženským textom? ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Das Erste HD dnes večerMinisterstvo vnitra ve své zprávě o extremismu v roce 2015 označuje skupinu jako pravicově extremistickou.[ |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 544 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |