Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Samsung UE55CU7172 vs Skylink

Ahoj všem, přitáhl jsem si domů novou TV a zápasím s naladěním Skylinku. Přístroj má FastScan, seznam stanic sice načte, ale nehraje ani jedna - píše "Tato služba není dostupná". Ani při ručním ladění na anténě "Satelit" nemám velký úspěch, naběhne mi jen asi třetina kanálů - nicméně ty, co se mi povedlo chytit a u nichž anténa "Skylink" píše, že jsou nedostupné, normálně jdou. V modulu ani kartě by tedy problém být neměl. Nicméně nemůžu například načíst programy ČT z 12344 a na frekvenci packetu Novy z 11876 se nedostanu vůbec, i při ručním zadání parametrů TP Samsung trvá na frekvenci 11875 a nový TP do seznamu neuloží :-/ Tuší prosím někdo, v čem by mohla být zrada? Minulý týden na letitém Samsungu UE43KU6072 se stejným připojením všechno šlo :(((

JoeMax008
Registrace: 7/2021
Odpověď v diskusním vlákně

Hmm...

Tak to je perlička. Spíš zkusmo jsem v menu Satelitního systému kliknul na položku "Obnovit veškerá nastavení" a najednou naběhla anténa "Skylink" v plné parádě a funguje i ruční ladění, konečně to načte celou síť. Jsem z toho jelen, protože jsem nic neměnil, snad to bylo nějak pokochňané...

JoeMax008
Registrace: 7/2021

RE: Samsung UE55CU7172 vs Skylink

takze evidentne ta televize neni nova a nekdo si s tim uz hral 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

Ty Samsungy ten satelit vubec neumnej a gor s motorem hrozny.Mam jeste OLG a to je jine cafe njn.

anton
Registrace: 2/2007

@anton

Mám Samsung 50,rok starý a Skylink jde v pohodě R^

lglb
Registrace: 9/2017

@Lglb

No ladeni s motorem neni az takova slava to nefunguje dobre a ne jeste ukazka signalu to je uplne v ........A televize stara 3 roky. Rv

anton
Registrace: 2/2007

@medard1

ak to bol vystavený kus na predajni - a nie nový z krabice - tak to by bolo úplne reálne. Niektorí " odborníci" dokážu "robiť divy" pri predvádzaní elektro výrobkov zákazníkom.

lubomir63
Registrace: 6/2006

mozna by se kolega mohl podivat do menu do tabulky kolik je tam zapnuti tv a kolik hodin odvysilani, kdyz se ten prodejce neobtezoval ani dat to do tovarka tak tam budou zcela urcite i tyto statisticke informace. no prodavaji se tady pouzite vyrobky jako nove a to je velky nesvar a jeste k tomu za plnou cenu. 👎

medard 1
Registrace: 2/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra