![]() |
|
02 TV CZ vymenaNeviem ci je to vobec mozne, ale nenasiel by sa niekto ktoby vymenil pristupove heslo 02 tv cz za magio sk? |
myayka
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@myayka02TV CZ - Mají tam nyní akci za 0,-Kč. Je tedy možnost získat (zřídit si) přístup on-line na webu. (píšou tam . . . Sledujte všechny zápasy FORTUNA:LIGY a filmové novinky HBO Max v O2 TV Bronzové . . .zdarma) |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
@myaykaMěl bych zájem pokud nemáš magio go to už mám a chtěl bych zkusit plnou verzi se všemi programy. Mám taky O2 se vším co tam jeIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
@hokejka988ale po mesiaci budem tam kde som bol,či? |
myayka
![]() |
|
@MirHoja mam magiosat L, takze pristup, len na magio go |
myayka
![]() |
|
@myaykaPošli mi e-mailIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
@MirHocerpadlaservis@gmail.com |
myayka
![]() |
|
RE: 02 TV CZ vymenaEmail odeslán. Jsem v práci 😁 tel mi to psaní déle trváIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: 02 TV CZ vymenamam o2sport, jestli ma nekdo zajem na vymenu (treba magio go), napiste mail: gregordort@googlemail.com |
marius
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
![]() |