![]() |
|
sportprogram mypage nefunkčníAhoj , zjistil jsem , že sportprogram mypage nefunguje ( možná již delší dobu ) a chci se zeptat neexistuje nějaká podobná náhrada ? Sportslive v novém kabátu mi moc nevyhovuje a liveonsat nemá všechny sporty dohromady.Dík |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčnímrkni na https://www.livesoccertv.com/Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčníjá používám od stejné firmy sport tv guide , ale na mobilu mne momentálnš zlobí widgety |
keramik
![]() |
|
SportsliveKoľko by si bol ochotný platiť za nový spoplatnený Sportslive?Koľko by sa muselo nájsť ochotných platiacich aby sa to niekomu oplatilo robiť? Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčníSuverénne nalepšia app:Live Sports TV Listings Guide |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčníA funguje ti dobře widget ? Mně to poslední dobou načítalo špatně. Ve widgetu next on tv mne ukazuje pořady jen od rána do cca 13 hodin a My leagues mi neukazuje kdo to vysílá. Jen seznam sportovních událostí které někdo z nastavených stanic vysílá a musím se prokliknout do aplikace. Jedině , že by to už nestíhal telefon rychlostí ale spíš pamětí.... |
keramik
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčníVšetko mi funguje,tak ako aj predtým.Dnes napr.Liverpool-Darmstadt NOVA SPORT 1+26 more |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčníi ve widgetu ? |
keramik
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčníVyzerá to super ale nezobrazuje prenosy z Rtvs, O2 tv. Je problém len u mňa? |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: sportprogram mypage nefunkčnímomentálně ani canal plus cz/sk |
keramik
![]() |
|
![]() |