Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zmena registrácie karty skylink

Keď preregistrujem Skylink kartu na Českú republiku, môžem ďalej platiť zo Slovenska cez SIPO?

Kasr
Registrace: 8/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zmena registrácie karty skylink

nie,nebude sediet zúčtovacia mena...potom jedine kartou...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

Mám vytvořenou virtuální platební kartu a tou na Skylinku platím. Vyberu si balíček zvolím časový rozsah a zaplatím. Pravidelnou platbu mohu kdykoliv zrušit. Pak zaplatit a třeba i změnit balíček až budu chtít sledovat. Vše z PC nebo mobilu.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

platis si nou SK balik ?

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Ne CZ. To bych ji musel přeregistrovat na region SK.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Přeregistrace karty Skylink. SK to CZ.

https://www.skylink.sk/zmena-regionu-miesta-instalacie-na-dekodovacej-karte

milde

@milde

Všetko je to ok,ale zaujímalo by ma, máš tam rodinu,alebo si adresu vymyslel,lebo pýta si to email tel. číslo atd.. Ked tam mám predplatení balíček sk napr.smart prenese sa to aj na cz ?Díki za odpoved!

fiesta
Registrace: 2/2016

@fiesta

Já to jen zkoušel na SK pak jsem se vrátil na CZ. Adresu i telefon jsem mel po pravdě. Zda se peníze převedou to nevím. Možná by tam bylo lepe zavolat.

milde

Jedine to skúsiť preregistrovať cez info linku a tam sa ma pýtala na zúčtovaciu menu. Ale to už bolo velice dávno.

Spacer
Registrace: 9/2017

Zmení sa región karty, takže by ti mal nabehnúť smart z českými programami. Adresu môžeš mať aj slovenskú aj platiť slovenskou kartou, stačí iba formálne prehlásenie, že sa karta bude používať v CZ. Ako som už písal vyššie ja mám na jednej karte preklopenie na CZ a platím to v eurách.

Spacer

@Spacer

Takže ked tomu rozumiem adresu slovenskú si nechal tú istú akurát si súhlasil s tými podmienkami čo chcú!A ako je to so skýlink live frčia ti české programy,ale musel si ích prihlásit cez skýlink live cz?Díki! R^

fiesta

Ano aj Live ide cez Skylink.cz

Spacer

@Spacer

Ano kopíruje registraci regionu karty. Už ti jede CZ?

milde

Na Slovensku dávají stejně nic jako tady a vy nevíte jak to oblafnout a jen vymyslite Rv

lglb

@lglb

Zatiaľ to není akútne, ale boli snahy siahnúť na niektoré programy českej televízie. A teraz zas na Prima zoom. Sračkyy ako Nova, Markíza a podobne sú mi ukradnuté...

Kasr
Registrace: 8/2008

Onehdá som volal na infolinku a povedal, že väčšinou som pracovne v ČR a chcem tú kartu preregistrovať. Povedali mi, že to môžem urobiť a naďalej budem platiť zo slovenského účtu v €. A tak už fungujem mnoho rokov...

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

@bmilan

Vidím samé pozitívne správy!Vyskúšam a uvidím! ;) R^ R^

fiesta

Aj ja mám kartu registrovanú pre územie ČR, bydlisko je na SK a platím v eurách.
Z hľadiska príjmu programov na bydlisku nezáleží, podstatné je miesto inštalácie.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

Ked mi môžeš napísať tú adresu do ČR máš skutočnú,alebo vymyslenú dalej ked mi môžeš napísať pôvodné registračné údaje si nechal a v nových registračních údajoch si potvrdil česká republika a dal si tam českú adresu?A na začiatku si dal Zmena registračných údajov (pôvodný vlastník) Díki moc za odpoved! R^

fiesta

@fiesta

co furt vymyslis, dej si tam co potrebujes, pro skylink je dulezity jen to ze platis 👍

medard 1
Registrace: 2/2021

@fiesta

Adresa sa nepíše, len sa vyberá miesto inštalácie. ČR alebo SR.

Frank11

@fiesta

Áno, všetky pôvodné údaje ostali, len sa zmenilo miesto inštalácie a pri ňom sa adresa nevyžaduje.

Frank11

@Frank11

Píšeš to do nových registračných údajov a musíš tam potvrdiť českú republiku a zároveň aj novú adresu do čr.?Díki!

fiesta

@fiesta

Adresa je normálna oficiálna, tam kde bývaš. Ak bývaš v SK, tak SK. Miesto inštalácie je ČR, tam sa adresa nevyžaduje. Ak máš v tom hokej, pošli im e-mail, že potrebuješ na konkrétnej karte len zmeniť miesto inštalácie z SK na ČR, pretože karta bude používaná v ČR.

Frank11

@Frank11

Chlapi, hlavne to tu nerozpytvávajte, lebo sa to donesie nejakému (nevhodné slovo)nemu právnikovi z Markizy alebo JOJ, a problém bude na svete s geoblokaciou.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Frank11

To som im aj poslal,ale žiaľ vyžadujú českú adresu!

fiesta
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra