![]() |
|
Eurosport 4kAhoj, vím že se o tom tady diskutuje často. Ale některé věci se časem mění. Když si koupím předplatné na Eurosport.com, bude to včetně Eurosportu 4k? Podle jejich webu ne. Ale T-Mobile Eurosport 4k nabízí. Může se vyjádřit aktivní uživatel předplatného, jestli je dostupný Eurosport 4k i přes Eurosport.com? Pak ještě druhý dotaz. Nebudu používat mobilní zařízení. Na jakých velkoobrazovkových zařízeních eurosport.com funguje? Jde to spustit i v univerzálních přijímačích typu VU+Ultimo 4k (plugin), nebo musím použít PC / SmartTV / specializovaný IPTV box? Díky.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Eurosport 4kProgram Eurosport 4K v appce Eurosportu neni, ale pokud je nejaky stream k dispozici v nativnim 4K, tak se v te kvalite vysila. Takhle to bylo treba ted u Wimbledonu |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
HugoPoužívám to jo![]() E4K tam pokud vím nikdy nebyl Pokud máš Vuplus aj. jsi za vodou. Tam fungují archivycz/sk a v nich to najdeš ![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: Eurosport 4kTakže stále platí, že 4k ne, zbytek v archivu. Asi to zkusím. Předpokládám, že se bavíme o novém Archivu 2.x. Mám OpenATV 7.3.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
Pod E2S exteplayerem je to skvělé řešení, i když to spustíš i v android boxu. |
minestra
![]() |
|
RE: Eurosport 4kDíky za info. Ale trochu jsem ochladl. Chtěl jsem si zaplatit roční předplatné za 639,- Kč za rok, o kterém se píše na různých webových stránkách, které najde Google. Ale potom na stránce Eurosportu je předplatné už pouze 129,- Kč za měsíc, což je vlastně dvojnásobek. Samozřejmě na to mají právo a je to jejich věc, ale tyhle šachy se zákazníky se mi nelíbí.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
RE: Eurosport 4kA aby to nebylo tak jednoduché, tak jsem právě v Eurosport help centru našel info, že můžu streamovat i Eurostort 4k. Prostě internet plný informací, jen se nepozná, jestli jsou aktuální. A to ani u prodejce. Proto se ptám aktivního předplatitele, jak to tedy dnes je.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
To mě mrzíUž 3 rokem 639 strhnou z karty pokud to neodhlásím. |
minestra
![]() |
|
@minestraA co tě na tom mrzí? Jsem nepochopil.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Eurosport 4k@minestra: Ano, jak hlásí google, tato cena byla. Stávajícím zákazníkům asi zůstává. Já se po ní pídím jako nový zákazník a asi mám smůlu. Můžeš ještě vyzkoušet, jestli se dostaneš na streamování UHD verze? Eurosport.com má ve FAQ napsáno, že to jde. Ale, asi záleží na tom, jaké zařízení používáš.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
@mildeNejsem nepřející a mrzí mě že má někdo platit zbytečně víc. Já bych za to víc asi nedal. Ty bys tomu mohl rozumět, taky jsi mi kdysi pomohl. |
minestra
![]() |
|
@HugoczTu cenu jsem chytil v akci v srpnu. Ale čekat že to zas teď bude...![]() |
minestra
![]() |
|
RE: Eurosport 4kTak jsem si předplatil Eurosport a zkouším ho. Po pravdě rozchodit ho v archivczsk mi dalo dost zabrat. Možná jsem natvrdlý, ale návod jsem pochopil tak, že v adresáři plugin.video.eurosport mám vytvořit podadresář cookie a do něj umístit soubor cookie. To je špatně. Soubor cookie patří přímo do podadresáře plugin.video.eurosport. Možná by ještě stálo za to zmínit formát souboru cookie. Je to textový soubor linuxový. Když si ho otevřete v hexeditoru, tak má za znaky tokenu už jen jeden bajt $0A. Tedy délka tokenu je 280 bajtů a délka souboru cookie je 281 bajtů. Pro znalé banality. Ale když se tím prodírá člověk poprve...Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
![]() |
|
HugoczŠpatně jsi to pochopil, ale správně provedl.![]() ...zkopirujte do slozky /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/data/plugin.video.eurosport |
minestra
![]() |
|
@Hugocz4K streamovani jde jen u udalosti, ktere jsou vyrabene v 4K, jinak se to vysila ve Full HD. Treba u Olympiad, Roland Garros nebo u Wimbledonu to slo spolehlive. Jen je potreba mit silny internet, protoze neni mozne rucne na 4K prepnout, jen automaticky. |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
![]() |