Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Telly CZ internetova TV - omezeni na 2 zarizeni

Zdravim, vcera jsem zaznamenal, ze Telly zacala aplikovat omezeni na soucasne sledovani na max 2 zarizenich bez jakehokoliv upozorneni. Mate stejny problem ?

dextersk
Registrace: 5/2013
Odpověď v diskusním vlákně

@dextersk

Od začátku mám Telly na dvou televizorech,ale za 50 Kč jsem si přikoupil internetovou Telly n a čtyři zařízení.

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

To dokoupení internetové Telly celkově na čtyři zařízení je dle mě ale k dvěma základním zařízením pro příjem přes satelit a ne přes net. Toto není ale uvedeno a je velký rozdíl to mít 4x jen přes internet nebo verzi 2x SAT + 2x internet.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

2xSAT,4xinternet vyzkoušeno.

jjery

RE: Telly CZ internetova TV - omezeni na 2 zar...

@ jjerry:

Osobně moc nevěřím že máš na jednu smlouvu možnost sledovat na šeseti zařízeních. Známý má Telly s 4x SAT už asi čtyři roky a když si chtěl doplatit za 50 Kč aj tu internetovou variantu tak nám bylo několikrát vždy odpovězeno to že na jednu smlouvu lze mít vždy maximálně celkově jen čtyři zařízení. Bylo mu řečeno že by si mohl za 50 Kč doplatil dva internetové účty ale za předpokladu že vrátí dvě satelitní karty. Zkoušel to několikrát v po nějakém dalším časovém úseku, nikdy nepochodil a vždy ta úplně stejná odpověď. Pokud neklaplo jen při jednom dotazu tak bych věřil tomu že máš 2x SAT + 4x NET ale kdy nepochodil ani po čtvrté nebo aj po páté tak opravdu nevím. Navíc by Telly od něj získalo navíc 50 Kč měsíčně.

Moravia CS

Mám pouze internetovou telly už 3 roky a 4 zařízení.

Pavel1975
Registrace: 4/2016

@Moravia CS

Nemíním ses tebou dohadovat,mám to v akci na dva roky za 320Kč.Na 2TV jsem toměl za 270 a za 50 jsem si přikoupil ještě 4x Telly internet.Je to přes sprostředkovatele.Pomohl jsem tak i kamarádovi.

jjery

@ jjerry :

No vidíš, známý by si ke stávajícím 420 Kč pro 4x SAT bez pronájmu zařízení (má ho odkoupené od Telly) rád připlatil dalším 50 Kč měsíčně za další dva účty pro internetovou nabídku a Telly mu opakovaně nechce vyjít vstříc a neustále tvrdí že na jednu smlouvu lze mít pouze čzyři sledování a ne šest.
Ty platíš celkově 320Lč za 4x NET + 2x SAT a on jen za 4x SAT ještě o 100 Kč více. Pokud by připlatil dalších 50 Kč za každý další internetový účet dalších 50 Kč měsíčně tak by mělo od něho Telly celkově 520 Kč měsíčně (420 Kč za 4x SAT a 100 Kč za 2x NET po 50 Kč).

Títo pádem nepochopím logiku Telly když mu to nechtějí umožnit a ještě by měli od něho o 200 Kč měsíčně více než od tebe a to při stejném počtu zařízení.

Tímto vidím že politika Telly je opravdu velmi divná.

Taky se s tebou nechcu hádat ale už uvažuje o tom že Telly pošle někam a že přejde k T_Mobile SAT. Pokud by věděl že v jeho zařízení půjdou aj ty bezkartové CAM Moduly (u Telly má ty původní s kartou) tak už u toho T-Mobile SAT určitě je.

Moravia CS

Lidi toho využívají, podobně jak Netflixu a tohle nikdo už si nechce zdarma pirátství nechat líbit a tak konají, vše něco stojí a když na to nemáš, tak nekoukej a jdi třeba ven.. R^ :laughing:

lglb
Registrace: 9/2017

@Moravia CS

Nemám to od Telly,ale přes zprostředkovatele,pokud bude mít zájem přes SZ pošlu kontakt.

jjery

@Moravia CS

Mám to sat. v Brně a na Březové,iternet dcera Praha TV,Nokia 8000 a já na mobilu, a rezerva v TV,když vypadne satelit.

jjery

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra