![]() |
|
T-Mobile TVZdravím, uvažuju o tom že přejdu k T-Mobile TV přes internet, ale když jsem zkoušel zdarma na 7 dní, tak mě přes aplikaci na smart tv odradilo celkem velké zpoždění, proto bych se chtěl zeptat jak je to přes jejich set top box, jestli je stejné jako v aplikacích nebo je menší. Diky |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 017 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVTo bude stejné...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVČo ti na tom vadí? Pár sekúnd ťa zbytočne trápi - majú to, tuším, všetky tv apky. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVtohle zpozdeni by meli zakazat :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
jean55O2tv to stejný netrap se tím čusUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 984 |
![]() |
|
@kanon69O2 TV nebo Skylink mají právě jen zhruba půl minutku, T-Mobile má právě i hodně přes minutu |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 017 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVŘešíte zpoždění a co kvalita obrazu. Co jsem testoval tak nic moc. Sat jde lépe. Už se to zde psalo.😑Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVpoku nejsem sazkar ktery sazi online je to zpozdeni uplne minoritni. neco jineho je obraz na ip Tmob jak uz zde bylo zmineno. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
nej obraz ?Která iptv má nej obraz? ... me se zdají nekteré na sledování i neprijemné ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 163 |
![]() |
|
@medard 1nejsem sazkar online, ale kdyz mi pipa kapsa ze padnul gol a akce ma teprv prijit, tak je to dost o nicem :)))) linearni televize ktere bezi minutu pote, je vysmech hlupakum .Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsno kdyz potrebujes mit zapnuty mobil a notifikaci pri kazdem golu tak je to jen ciste tvuj problem. ja nic takoveho nemam a nepotrebuji. a online nesazim. |
medard 1
![]() |
|
@bublajsJistě máš v rukávu technické řešení, které to zpoždění způsobovat nebude. A mimochodem i ty tvé notifikace v mobilu jsou opožděny oproti reálnému času. Ne sice tolik ale jsou. |
dcermak
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVTaké mám T-Mobile Go a opoždění mě vadí pouze u sportu, když sousedé už křičí gooool a já teprve vidím že se rodí akce..... Jinak je mi to ukradené. Ano, i obraz je méně ostřejší než u satelitu.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
kvalita obrazu NET tv od T-mobileAhojda. NET tv od T.mobile máme už přes rok. Čistota obrazu má přímé spojení s kvalitou NET připojení.Pokud jede internet v dobré rychlosti je obraz naprosto super. Ják trochu NET zahapruje je i kvalita obrazu horší ale stále je to sledovatelné.Spoždění vysílání potvrzuji je to tak.Výhoda NET tv od T-mobile je i v tom,že získáš připojení až na 4 zařízení za jednu cenu. Což u SAT přijmu díky potřebnému settop boxu prostě neni. |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
@esik33tak predevsim kvalita obrazu internetove Tmob tv je otresna i s kvalitnim internetem. (osobne vyzkousene)a druha vec k te sat Tmob ziskas zdarma pristup k internetove Tmob tv. 👍 |
medard 1
![]() |
|
@esik33To není pravda. Mám stabilní internet po kabelu čistokrevný 100/100 ping 3. Kvalita je dobrá i pron 4k . Vyzkoušeno na 4k videích z Youtube. IPTV Magenta je obrazově děs a hrůza. Sdílím ho s dcerou. Pokud je obraz v klidu je to dobrý. Třeba diskuzní pořady se a tom dají sledovat v dobré kvalitě.:D Ale sport hlavně fotbal.Pokud vykopnutý balon letí ve výšce hlav fanoušků tak se balon roztrojí. A i logo pokud je v pozadí tribuna a dá se to do pohybu, celé logo se rozpadá. A to platí pro všechny tv v IPTV Magenta. Sledovat na IPTV Magentě fotbal je masochizmus. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
RE: T-Mobile TVOn každý má jiné nároky na kvalitu obrazu či zvuku. To nikomu nevymluvíš. Hlavně že je tam hafo sportů.😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@kolenáčPane Kolenáči klidně se příjed podívat.Nemám vůbec důvod lhát.Obraz T-mobile není problém porovnat s obrazem Skylink Netflix,a s pozemním vysíláním.Neříkám že všechny vysílané stanice jsou ve stejné kvalitě.Vy tady pořád něco haníte .Porad tedy kde sledovat běžné on-line programy v tvě patrně požadované 4K kvalitě? Mám 75" telku a myslím že to koukatelné je.Na sporty nekoukám ale víš sám,že zrovna Sportovní kanály mají problém s kvalitou obrazu všude.Hrajete si tady na ohromný obrazový odborníci , rád bych se tedy podíval k vám na jaký super obrazy koukáte v běžném on-line vysílání v roce 2023 v ČR![]() ![]() ![]() |
esik33
![]() |
|
RE: T-Mobile TVa v tom je presne ten problem-vsechny ceske oficialni internetove televize jsou obrazove na urovni tech piratskych, a to je ta katastrofa. jen s tim rozdilem ze ty piratske nabizeji mnohem vice programu a mnohem lepsi programy.!a jinak tedy prave ty sportovni programy jsou obrazove lepsi nez ten zbytek. tv mam 65" a porovnaval jsem telly,O2,skylink,Tmobile,Vodafone, a vsechno je to ta stejna bida, pravda, nektere jsou spatne a nektere jeste horsi. ![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Já si dovolím opět tvrdit , že i T-mobile tv je v rámci ČR při dobrém NET připojení /což je podmínka/ naprosto koukatelná i na 75". Srovnání mám jak jsem psal,Skylink sat,pozemní vysílání,Netflix,HBO max. Jestli tady někdo chce srovnávat tohoto poskytovatele např. s Blue-ray, 4K s Youtube a pod. pak je jasné,že rozdíl najde.Dřív jsme si platili jen SAT Skylink a tam jsem byl s obrazem zklamaný.Menší bouřka a už to nešlo. No a i cenové je pro nás vyhodnější t-mobile diky rodinnému sdilení do domácnosti.Ale nechám si poradit co je obrazově v ČR pro on-line tv to NEJ.. Přiznejme si,že ani v roce 2023 nejsou v ČR poskytovatele tv signálu připraveni na 4K vysílání a s tím se prostě obrazový odborníci musíte smířit. |
esik33
![]() |
|
@esik33nikdo tady nesrovnava ip se 4K nb youtube apod. pouze ceske ip tv. a ty jsou vsechny stejne bidny. a o internetu to rozhodne neni. a pokud rikas ze na 75" je obraz super tak musis byt asi slepy jak housle. a jinak sat skylink nebo Tmobile je kvalitou obrazu mnohem mnohem lepsi nez ty ip tv. a tvoje vyjadreni ze skylink pri mensim desti vypadava tak to mluvi samo za sebe.tvoje otazka-co je v cr obrazove pro ip nejlepsi ? nic, nejlepsi vychzi vodafone a castecne O2. 👎 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Psal jsem MEDARDE že je obraz super? Psal jsem , že na české poměry je obraz t-mobile KOUKATELNÝ. Na radu , kde je v on-line vysíláni obraz v ČR SUPER čekám od tebe a tobě podobným. Kritizujete , děláte chytrý ale sami víte,že kvalitní super příjem v ČR prostě nenajdete. A o tom tahle diskuze prostě je.Skylink je taky obrazově nic moc.. |
esik33
![]() |
|
@medard 1Skylink je pro tebe ta kvalita? T jako fakt ?![]() ![]() |
esik33
![]() |
|
@esik33ptat ses kde je obraz super. a kde je nejlepsi. tak ja rikam ze NIKDE. a to tady ted najednou pises i ty. takze proc se ptas kdyz to vis. a pod pojmem koukatelny ? tak koukat se da na vsechno, ale boli z toho oči a hlava.![]() takze kde chces najit super obraz kdyz tu neni jak sam rikas ?! chces aby jsme ho pro tebe vycarovali ? čáry máry fuk ![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Ptal jsem se já ... a díky za potvrzení že SAT je lepší a rychlejší než iptv ... což se dalo čekat. SAT je taky dražší ...Teď další otázka ... má někdo zkušenosti se zahraničními iptv oficiálními pay-tv ? Polská Viaplay nebo anglická Sky ? Já jsem měl chvilku předplatné O2tv a sportovní programy byly na 82cm telce ok ... větší jsem netestoval. Zpoždějí bylo kolem 24s pro FHD a HD ready, větší komprese měly větší zpoždění ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 163 |
![]() |
|
ViaplayPolské Viaplay jede jen v 720p a kvalitou je hluboko pod T Mobile |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |