![]() |
|
Eurosport player na TV SamsungDobré ráno,včera mi během odpoledne přestala správně fungovat aplikace Eurosport na TV Samsung QE55Q8DNA(2018).Úplně se rozsypalo menu a nejde se dostat do nabídky.Reinstalace aplikace nepomohla, na android boxu aplikace normálně funguje.Nemáte někdo stejný problém, popřípadě nápad.... Díky Petr D. |
PetrDostál
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
@PetrDostálMám stejný problém |
Eurolites
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
PetrdostalEspplayer mám v archivech s enigmou. Včera poprvé opakované záseky a tuhnutí na libovolném streamu (wimbledon). Nedalo se na to dívat... Net 300mb v pořádku (test 4k filmy z archivů OK).![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@minestraMě to v E2 nikdy pořádně nefungovalo. Tak aplikaci Eurosport pouštím do tv přes Android tv box Nokia 8010 a žádný problém.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
PotvrzujiStejný problém s aplikací Eurosport! Zrovna když začal Wimbledon. Ještě minulý týden bez problémů. Na jejich podpoře vůbec nereagují. |
alnagon
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
@alnagonA co máte za model TV ? Já mám z r.2018 a mám trochu obavu jestli neskončila nějaká podpora...![]() ![]() ![]() |
PetrDostál
![]() |
|
@PetrDostálZ modelové řady 2021. Samsung UE43AU7172 |
alnagon
![]() |
|
RE: Eurosport player na TV SamsungSamsung UE55MU6172 - do něděle aplikace běžela bez problémů. Jakmile začal Wimbledon aplikace pouze načítá, černá obrazovka, nic. Podpora reaguje jen připravenými obecnými frázemi o aktualizaci, restartu televize apod. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@alnagon...tak to máte poměrně nový model. Tak to snad bude jen nějaká chybka v aplikaci a opraví to. Jinak jsem si s apkou jěště trochu hrál...když ji spustím tak naběhne to rozházené menu.Pak kliknu kurzorem doprava a potvrdím středem...rozběhne se program a pak už si v té liště u běžícího videa mohu kliknou na nabídku dalších streamů. Má to jen nevýhodu, že tam je jen omezený počet nabízených streamů....jindy by to tolik nevadilo, ale teď při wimbledonu je to problém ....no snad to opraví. |
PetrDostál
![]() |
|
RE: Eurosport player na TV SamsungV tv s aplikacemi dost omezenost a pak problémy. Tak je tam raději ani neinstaluji. Raději externě. Podobně jako sat karta v tv a pak externí kvalitní satelitní přijímač. Ale to je zde pořád do kola. Tak že tv používám jako monitor na programy, které tam pošlu přez HDMI. Tv není a nikdy nebude univerzál na vše.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Eurosport player na TV Samsung.....tak teď jsem spustil aplikaci ....a ejhle.....chtělo to po mě přihlášení ....A UŽ TO FUNGUJE ......svět je zase o něco krásnější![]() ![]() ![]() |
PetrDostál
![]() |
|
@už to fungujeApka je znovu funkční👍 |
alnagon
![]() |
|
RE: Eurosport player na TV SamsungNo tak vidíte. To vám přeji👍 je to otrava když něco nefunguje.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |