![]() |
|
Skylink ICE kartaAhojte, chcel by som sa spýtať skusenejších. Prosím ako najlacnejšie a najdlhšie "udržať pri živote! skylink ICE kartu? Využívam ju príležitostne, nechcem aby skončila, preto hľadám možnosti ako si ju "udržať". Počul som že cez sms je možnosť, ale to je iba na krátky čas. ĎakujemDodo |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE kartacez SMS je aktívna len pár dní,1x na to zabudli a išlo dokonca všetko asi 2 mes. ale do roka môže byť aktivovaná ihned po zaplatení nejakého balíka |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@Dodo22Na stránke Skylinku je uvedené:Na dekódovacej karte, na ktoré nie je uhradený žiadny programový balíček k jeho Dátumu splatnosti, je v súlade s platnými Všeobecnými obchodnými podmienkami pozastavené poskytovanie služieb Skylink. Dekódovacia karta tým nie je znehodnotená a môže byť do jedného roka od Dátumu splatnosti opäť aktivovaná, a to uhradením - predplatením ľubovoľného programového balíčku. V opačnom prípade bude po uplynutí jedného roka dekódovacia karta vyradená zo zákazníckej evidencie Skylinku. Kartu môžete aj v tomto prípade opäť aktivovať, ale je potrebné opäť túto kartu zaregistrovať a uhradiť jednorazový Reaktivačný poplatok (viď Cenník). Pri karte musíš rozlíšiť pojmy aktívna a evidovaná. Ak nemáš zaplatenú službu Skylinku, karta je neaktívna a ak je rok neaktívna, Skylink ju vyradí z evidencie. Ak si prostredníctvom SMS aktivuješ službu na 5 dní, po piatich dňoch začína opäť plynúť obdobie 1 roka neaktívnosti, po uplynutí ktorého by ju vyradili z evidencie. Zhrnuté: Udržať kartu, aby ju z evidencie nevyradili, stačí aktivovať raz do roka akúkoľvek službu (v tvojom prípade SMS - cena spätnej SMS 2 Eurá). Raz do roka som myslel samozrejme tak, že poslať SMS ku koncu obdobia 1 roka, kedy je neaktívna. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 314 |
![]() |
|
@RudoMNapsal jsi to úplně přesně. Já si takto udržuji 2 karty. Je jenom třeba udělat dobrou evidenci datumů, aby se včas poslala na číslo: 90211 SMS ve tvaru: SPmezeračíslo karty. V Česku to teď stojí 50 Kč, dělal jsem to nedávno. |
Servisman
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@ Dodo22Ahojte, RudoM ma predbeho, presne tak to i ja vyuzivam..Raz asi tak 2 tyzdne pred koncom nekativnosti teda termin kedy by hrozilo vyradenie ju ozivim na 5 dni a potom sa rata dalsi rok neaktivnosti.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
@ServismanPozri si tému v diskusii na parabole:13.06.2023, 15:02.06 , sekce: Skylink aktivace Skylink SMS na 5 dní (# 2862) Tam je presne napísaný tvar SMS a číslo pre Skylink SK. Servisman ti to napísal presne pre Skylink CZ. Pre Servisman: evidenciu, kedy mám poslať SMS mám v telefóne v "Pripomienkach", upozorňuje ma to niekoľko dní vopred (perióda 1 deň). Ako píšeš, je dôležité mať dobrú evidenciu dátumov. |
RudoM
![]() |
|
@Dodo22Predchádzajúca reakcia bola určená pre Dodo22.Dodo22, pozri si tú tému. Servisman, ospravedlňujem sa. |
RudoM
![]() |
|
RE: Skylink ICE kartaa to by me zajimalo k cemu si ty karty drzite ? myslite si ze je jeste nekdy budete potrebovat ? nebo ze se snad stane zazrak a Skylink se stane kvalitnim a standartnim operatorem ? a kdyz si uvedomim ze dnes jsou karty ice nebo irdeto prodejne sotva za 50kc az na hole vyjimky tak co s nima. take mam par karet a modulu ale uz bez vyuziti. 👎 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@RudoM aj ostatníĎakujem veľmi pekne za rady.![]() |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE kartaa na tu evidenci karet a datumu mam zakaznickou zonu.to si nemusim nikde cpat do mobilu. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
RE: Skylink ICE kartaJá to píšu lihovým fixem na kartu a zanesu do kalendáře, abych to nepronevhodněslovnil. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
@Bohemia czÁno, v zakazníckej zóne mám číslo karty a poznámku "Servisný poplatok je platný do xx.xx.xxxx".Mesiac vopred, kedy by kartu vyradili z evidencie, Skylink pošle upozorňujúci mail. To je všetko. A ja si mám mesiac sledovať a hlavne nezabudnúť dátum aktivácie? To radšej "cpem" do mobilu a ten ma Pripomienkou (a hlavne zvukovým tónom upozorní). Nie som zvyknutý na kalendár (manželka áno). Keby som bol, použil by som ten dobrý nápad "krupina" s kalendárom a fixom. |
RudoM
![]() |
|
@RudoMtak ja na tu zakaznickou zonu chodim kazdy tyden takze to pro me neni problem si to ohlidat a den pred limitem to zaktivovat na dalsi rok 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
Já si jednouza rok předplatím na 1 měsíc základ a mám na rk kartu zaparkovanou. Ke cti škudlinku je, že mě mailem vždy dopředu upozorní na vypršení.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
@jerry00na měsíc základ nejde |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink ICE kartaale jde 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czvšechno jde,ale ne běžným způsobem |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrAle jde i oficiálně na měsíc, či po měsících kolik si navolím.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@pierrepetrbeznym zpusobem-SIPO nebo kartou. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@mildedíky za upřesnění postupu |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink ICE kartaI kartu vyřazenou z evidence déle než dva roky mi po zaplacení reaktivace v zákaznické zóně Skylink zprovoznil. Nyní ale používám Antik takže nevím jaká je letošní praxe. Skylink na příští 3 roky nepotřebuji, ale kary si nechávám, uvidíme za 3 roky, jestli to půjde reaktivovat pokud samozřejmě ještě Skylink bude existovat. |
DeNiro
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 440 |
![]() |
|
@DeNiroAle bude existovat. Je to nejsilnější sat operátor. Pak stačí je SMS na další rok. Už mě taky poslali email že mě vypínají. Neřeším. Za rok obnovím.😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |