Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O2, T-Mobile, Vodafone, Telly - jaká tv?

Ahoj, skončilo mi SledovaniTV a rozhodl jsem se, že od nich odcházím. Přemýšlím tedy jakou tv. Každý má něco. O2 svoje prémiové programy, Tmobile zas Premier League, Vodafone má zase nejlevnější tarify, ale bez PL. Proto přemýšlím, co vlastně koupit.

O2 migruje na novou tv, v Chromecastu 4 mám tedy starou aplikaci externě, která prý nepůjde. Ale O2 Sport, fotbal a tenis ta to předplatné asi stojí. I když zase bez PL a Eurosportů :/

T-Mobile - nejdražší tv, ale zase všechny programy i s Eurosporty. Navíc mají víc zařízení v jeden okamžik, O2 jen jedno.

Vodafone - zase o něco levnější než předchozí dva. Základní nabídka za 320Kč, což je na pohodu.

Telly mi z nich vychází nejhůře. Nutí člověka do největšího balíčku, přitom všichni tři ostatní mají třeba sportovní programy Nova Sport 1-4 ve středním. Jen Telly v nejvyšším. Takže Telly ne.

Občas se podívám na nějaký fotbal, ne každý zápas, třeba jeden dva za víkend. Ale asi Nova Sporty v nabídce chci mít. Spíš sleduju tenis, ale ten najdu na netu bez problémů a dám do tv v hd kvalitě. Spíš jsem tedy na dokumentární kanály. Přemýšlím tedy, že bych asi udělal Vodafone základní nabídka + sport celkem za 470 Kč. Co vy na to? I když zase Tmobile má o dvacet korun dražší střední balíček a je tam i PL. Tak fakt nevím :D Každý má něco a to je právě na nic.

Co máte vy? Jste s tim spokojeni?

Za mě to je asi takhle:

1/2. T-Mobile/Vodafone
3. O2
4. Telly

O2 hlavně proto, že nepůjde jejich stará apka a taky nemají víc zařízení, pouze za příplatek. Ale zase to vyvažuji O2 Sportem, tenisem a fotbalem.

Polasek
Registrace: 3/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O2, T-Mobile, Vodafone, Telly - jaká tv?

Dost nerozumím, co vlastně chceš. A otázkou je, jestli to víš i ty.

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

Nevím, proto potrebuju radu, co je nejlepší.

Polasek

To ti nezodpoví nikdo jiný, než ty sám.

bretah
Registrace: 9/2012

Vybral jsem Tmobile tv. Akorát nevím jestli balíček M nebo XL. Co myslíte?

Polasek

Mám Telly asi 2 roky a nič iné by som nechcel . Kvalita obrazu veľmi dobrá a keď zavolas do Telly tak ti dajú dobrú akciu na full balíček za dobrú cenu . Ide skoro vo všetkom ( myslím IPTV ) , ja to mám v dreamboxe cez Archív CZSK .
O2 nie je zle , mal som jeden prístup asi rok od kamosa ale sem tam výpadky a kvalita obrazu horšia ako Telly.
A T-Mobile kvalitou asi najhorší , ale majú BBC Earth kanál a tam idu fakt celkom dobre veci .

mercedes77
Registrace: 1/2006

@mercedes77

Jo, super, díky moc, nějakou takovou recenzi jsem si představoval. Myslíš, že by Telly dalo nějakou slevu od začátku? Moc tomu nechci věřit.

Polasek

Žádnou.🤕 Pořiď si satelit.👍

image
Registrace: 10/2008

O2 migruje na novou tv, v Chromecastu 4 mám tedy starou aplikaci externě, která prý nepůjde. Ale O2 Sport, fotbal a tenis ta to předplatné asi stojí. I když zase bez PL a Eurosportů .....

jak jsi přišel že nemá Eurosport a PL ??? Má Eurosport i PL, nemá jeno Sport1,2

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

A jak jsi přišel, že má PL ??? ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

Otazka zni, musis mit Premier League ?

Pokud ano, tak Skylink nebo Tmobil ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@polasek
Skús zavolať na infolinku že máš záujem o daku zľavu , mne sa to podarilo a mám full za dobrú cenu .
Alebo počkaj a sleduj ich web a dávajú niekedy dobre akcie .

mercedes77

@Polasek

O2TV nema vubec nic a brzy prijde i o Fortuna ligu. Skylink ma jen PL a jinak nic. Telly nema vubec nic. jinak O2 a Tmobile maji stredni balicek za stejnou cenu. za me tedy jednoznacne nejlepsi sat Tmobile a nebo potom Vodafone ale bez PL.
a jinak jak uz zde bylo napsano jak mame vedet co by si pral pan Polasek kdyz to nevi ani on sam :))) 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@Jimmy

kde jsi prisel na to ze O2 ma PL ?to byl asi dlouhy zimni spanek :)))

Bohemia cz

a pokud pan Polasek mluvi pouze o internetove verzi tak jedine Vodafonetv. vsichni ostatni maji obraz na urovni katastrofickeho filmu :))) 👍

Bohemia cz

@Bohemia cz

Omlouvám se, PL nemá. Ano ještě jsem trochu spal. Spletl jsem si Premier Sport.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@Polasek

Jestli máš zájem pošlu tel.číslo na člověka,který se tím zabývá.Já mám od něj Telly na dvě zařízení,plus čtyři další přes internet za 320Kč.

jjery
Registrace: 12/2012

@Polasek

Hele já jsem už asi 15 let u Vodafone (dříve UPC) a nemohu si stěžovat. Vše šlape jak má, TV v pohodě, programů (i sportovních dostatek, někdy nestíhám vše sledovat ), jen ta appka mě někdy štve, ale před týdnem jí dali do nového kabátku a opravili spoustu chyb.

William cz
Registrace: 10/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra