Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SF8008 vysoká teplota

Open ATV 6.4 ,po spuštění hraje ale během několika minut teplota 100C a stoupá,vypadavání obrazu a konec, chladič drží na místě a na hodinách 9:58 :( poraďte co s tím nebo SD...

Ivo SS2
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SF8008 vysoká teplota

opraviť, ak je to rentabilné

Duzu
Registrace: 7/2005

Zkusit nahrát přes usb čistý 6.4 nebo opravný sw.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Ivo SS2

Problém s přehříváním jsem řešil nedávno.Občas mi sf8008 zamrzl teplota cpu 83°. Výměna img nepomohla zabral až ventilátor zapojený do usb a položený nad tunery teplota spadla na 54°C. Čerpal jsem z ab-fora.

dedak
Registrace: 1/2006

Po otevření přístroje jsem zjistil,že chladič je přilepen malou kapkou nějakého lepidla,pop výměně za trochu větší teplota klesla a příjmač zatím jede,ovšem v menu ukazuje asi 100 C a 65 C měřeno infrateploměrem..

Ivo SS2

@Ivo SS2

...tak ti si iný Pán keď máš doma profesionálne vymoženosti diagnostiky. ono ja som to uz vzdal ked sa nedali pozerat online filmy v nejakych tých aplikaciach Menu, niekedy aj SD seklo a koniec, nevyladené nedorobené, len skúšať a skúšať či hento s tým sa znesie :fuming:

tophunter
Registrace: 4/2010

Já jsem to řešil u jednoho pána na tom octagonu 8008 přidáním malého ventilátoru 12v na vrchní kryt boxu a zapojením na usb. U verze mini 8008 obrácením přístroje kdy je spodní část nahoře a zde malý ventilátor. Jinak teplota se dá zjistit v menu přístroje přes informace např. přes openatv.

Fanyn
Registrace: 11/2007

to Fanyn

Na CPU sem dal chladič z nějaké grafické karty a je to trochu lepší,zkoušel sem i ventilátor - tak to už bylo znát ale musím někde koupit nějaký tichý ....a teplota co se zobrazuje v menu vůbec nesedí s měřením infra teploměrem Fluke...

Ivo SS2

noctua F12 5V PWM

bretah
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra