Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Kabelová televize

Netflix sd vs Hs

Kluci kdo má zkušenosti s tarifem od netflixu, jaký je rozdíl základní a HD. Zajímá mě kvalita obrazu ve smyslu datového toku.

sat1guru
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Netflix sd vs Hs

sd už nie je minimum 720p

peto197601
Registrace: 3/2019

Platím fullHD 400 vyjdeto asi na 1.5 měsíce.Zkoušel jsem 4k ale je to kratší a obrazově jsem rozdílu moc neviděl.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Basic
Dobrá kvalita videa v rozlišení HD (720p). Dívejte se bez reklam na jakémkoli telefonu, tabletu, počítači nebo televizi. Stahování na 1 zařízení.
199 Kč/měsíc

Standard
Vysoká kvalita videa v rozlišení Full HD (1080p). Dívejte se bez reklam na jakémkoli telefonu, tabletu, počítači nebo televizi. Stahování na 2 zařízení.
259 Kč/měsíc

Premium
Nejlepší kvalita videa v rozlišení Ultra HD (4K) a HDR. S prostorovým zvukem. Dívejte se bez reklam na jakémkoli telefonu, tabletu, počítači nebo televizi. Stahování na 6 zařízení.
319 Kč/měsíc

Dave61
Registrace: 2/2016

Sa divim kto este pouziva Netflix. Ja co som chcel pozriet tak len vypisalo " Nemame. Ale mame podobne" Nech si ten Netflix strcia Amici do prd.... 12€ kazdy mesiac a figu tam maju. Chcel som rychle a zbesile 5 tak znova Nemame. Mame nieco podobne.

marianst
Registrace: 2/2008

@marianst

Rychle a zběsile 5 mají na Archivu CZ/SK.🤗

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Na Netflixe sú nielen zahraničné filmy a seriály, ale tiež české a slovenské... Mám plnú ponuku 4K na London účet už roky... Spokojnosť... ;)
@mariants... Daj vyhladať Fast and furious... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

vela ceskych filmov na slovenskom netflixe nie je dostupnych

MarekPrin
Registrace: 11/2013

Treba poznamenat ze netflix v Kanade zrusil zakladne (Basic) predplatne bez reklamy.

Ludia maju moznost prejst na lacnejsi balik s reklamou alebo na drahsi standard bez reklamy.

Netflix nezvykne robit nieco len pre jeden stat, takze sa ocakava ze to urobi aj na dalsich trhoch.
Na druhej strane u nas este ani nezaviedol balik s reklamou.

MarekPrin
Registrace: 11/2013

@sat1guru

Rozdíl je znát (i vidět) vždy. Osobně preferuji 4K. Připomínám také, že kvalita (přesněji datový tok) se nastavuje u každého profilu samostatně. (automaticky nebo ručně) Doporučuji si nastavit dle potřeby. Přihlásit se na na PC: - účet - vybrat profil - Nastavení přehrávání - Využití dat na jednu obrazovku (tam si vybrat a uložit kvalitu videa) Změnu nutno udělat pro konkrétní uživatelský profil.

hokejka988
Registrace: 12/2013

@MarekPrin

To máš pravdu, že ty CZ filmy tam nejsou. Pustil jsem slovenskou VPN a nybyly.Ale když dáš VPN na česko tak tam budou. Stačí třeba Free. "VPN.lat" z Obchodu Play. Je tam trochu reklam. Ale jde to. Dáš zavřít vše aby se ukončil Netflix. Pustíš VPN pak Netflix napíšeš třeba Pelíšky a jedeš.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Netflix

aj som o asi viac ako rok mal predplateny ale zrusil som to potom, jednak som to moc nepozeral, adost veci co ma zaujali boli titulkovane len..
Kedze som slabozraky a nestiham to citat mi viac vyhovuje dabing.. Po anglicky to nie vzdy spravne zachytim - usi problem..

Pls. kto mate aktivny Netflix, mozete sa prosim pozriet ci je tam serial Manifest - 4 seria s dabingom? To by som rad dopozeral, prve 3 serie mam z HBOcka.. Ak tam je s dabingom, som ochotny si to zaplatil na mesiac a dopozerat :-)

Mopky
Registrace: 11/2009

@Mopky

4.seria seriálu Manifest je pokiaľ viem, tak zatiaľ, iba v original dabingu s cz titulkami.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Mě tam štve když se podívám na seriál a nakonec zjistím,že to bude mít pokračování.Za rok zapomenu o čem to bylo. :(

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@ Mmiriboy

Dakujem za info :-) Tak zrejme to bude dabovat zas HBO.. tak si pockam.. Ten serial sa podaril.

Mopky2
Registrace: 10/2015

@milde

Pelíšky idú na Slovensku aj bez VPN :)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Jo je to možný. Ja jen dal takový příklad😀

milde

Ináč ktoré české filmy neidú na Slovensku? Lebo mne sa zdá, že sú všetky, ktoré sú pridané. Pýtam sa preto, aby som si to vedel u seba overiť.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Beru to na základě placené VPN
Access (PIO) jelikož jsem z moravy a nebydlím na slovensku. Přepnul jsem VPN na Slovak. Ani jeden film. Všimni si co je ve vyhledávání, Pelíšky.

https://i.postimg.cc/SxHbcvWm/Screenshot-20230627-091934.jpg

Pak jsem VPN zrušil a dal Czech. A toto vyhledávání. Tak mě to vysvětli.

https://i.postimg.cc/gj1Hg84L/Screenshot-20230627-091718.jpg

https://i.postimg.cc/sgLG7s61/Screenshot-20230627-091634.jpg

https://i.postimg.cc/CMvhzJ6x/Screenshot-20230627-091615.jpg

milde

@milde

No asi s tým VPN máš nejaký problém, lebo mne na Slovensku je to takto, žiadne české VPN
https://postimg.cc/jnbxZHqp

petersk

Tak to je divný a proč píše @MarekPrin vela ceskych filmov na slovenskom netflixe nie je dostupnych. S Touto VPN nemám problém změním v Netflix kde jaký region. Jinak jsem to zkousel i na jiném VPN a to samé. Že by prodávali za ty prachy zmetky? To by chtělo aby se ozval @MarekPrin, co mu nejde🤔

milde

@milde

Ja neviem ako to má @MarekPin. U mňa je to tak. Registrácia na Slovensku na svoje meno. Vy neviem cez koho to máte.

petersk

@petersk

Já mám ofic Česko. Jede mě vše. To Slovensko jsem jen testoval přes VPN a geoblokace pro České pořady.

milde

@milde

A slovenské filmy tam máš, bez VPN? Napríklad Sviňu?

petersk

@petersk

Bez VPN a i sní Access a Nord VPN není. Ale film mám v HBO Max a SCC. 😀 Tak že ty VPN jsou asi na prd. Jen na prachy. Nevím. Trochu jsi mě zamotal hlavu.

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra