![]() |
|
Apple tv na O2 setoboxV 02 setoboxu chybí app Apple Tv. Lze to nějak obejít abych mohl sledovat Apple tv? Bohužel nemám smart tv tak to řeším přes o2 setobox. DíkyVu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Apple tv na O2 setoboxstačí si na netu stáhnout apple TV APK a tu pak přes flash disk nainstalovat..Ale nejlepší volba je ten O2 šrot zahodit a koupit si vlastní ověřený ANDROID TV box, kde bude fungovat vše svižně ( NETFLIX, O2 TV , Apple TV atd) např- TESLA AX400 nebo homatics box Q a další. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@lubos32Mám tu teslu a apka o2tv tam jaksi v obchodě není dostupná,tak nevím.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
@hobov google play pro CZ není.. Musí se stáhnout jako samotná APK z mirroru nebo apkure SK verze 2.0 .. ta funguje bez problému i pro CZ přihlášení.V obchodě bohužel nenajdes plno aplikací - to je to podivné zjišťování kompatibility k danému zařízení . |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@hoboNedávno jsem kupoval Android box Strong SRT420 a tam kupodivu v obchodu Play byly obě aplikace O2TV (jak nová tak stará) dostupné a šli nainstalovat a šlo tam i to zmíněné apple TV - vše běží svižně. |
tomlu
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@lubos32To je zajímavý. Mám O2 STB ten předposlední(asi je to SML-5442TW). Je to už ta NG verze. Když do něho píchnu Flash disk s jakýmkoli obsahem, nestane se nikdy nic. Vůbec.... |
kdesi dale
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
Kdesi daleNo a co jsi vlastně chtěl říct?Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
![]() |