![]() |
|
Signal Digi Tv sayAhojte, chlapi. Pytam sa veľmi zriedka, ale musím. V poslednych 2 týždňoch nam po zapnuti TV seká obraz . Mame Digi sat TV.Nemame ich pristroj vkladame len kartu do vlastneho sat.pristroja.Mame Amico HD 8250. Neviem či je to koaxialom alebo sat. pristrojom ? Neviem v čom je problem. Niekedy je 1-2 hod. kľud, niekedy to robi na vsetkych staniciach. Niekedy nie. Prosim vas poraďte mi. Diky za radu ![]() |
SASA61
Registrace: 10/2020 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@Sasa61Modul mate aky? Novy bezkartovy? Ci povodny stary? Pytam sa, lebo decka mi povedali zoparkrat ked kukali Rik,ze im to chvilu sekalo cez bezkartovy modul,V prijimaci Duo4K SE.. tiez analyzujem ci to bolo len vo vysielani, alebo moze byt suvis s modulom.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@Mopky2No vkladame kartu do slotu CA modulu, takze klasicky do satelitneho pristroja. |
SASA61
![]() |
|
@SASA61Bez kartový modul Digi TV mne ide v pohode.Prijímač Cryptobox 750 HD.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
RE: Signal Digi Tv sayjedna z možných príčin je že sa ten bazmek proste prehrieva. skús nejaký free program čo to urobí.... |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
zkus jinej přijímačnemusí být pro digi,jen naladit nějakou stanici a signál,abys vyloučil chybu venku,koax,lnb a další |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@SASA61Neviem o aký druh sekania obrazu ide, ale mne blbol obraz vadným HDMI káblom. Nepravidelne a zväčša pri dlhšom sledovaní. Výpadky sa prejavovali nepravidelne. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 314 |
![]() |
|
@RudoMDiky mocSkusim vymeniť hdmikabel a ked tobude robiť dalej ozvem sa . Aj keď je pravdou, keď som vytiahla kartu z modulu bola strašne horúca. |
SASA61
![]() |
|
RE: Signal Digi Tv sayNechci zakládat téma vyšel včera nový ci+ helper verze 5.4 ..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 427 |
![]() |
|
![]() |