Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Signal Digi Tv say

Ahojte, chlapi. Pytam sa veľmi zriedka, ale musím. V poslednych 2 týždňoch nam po zapnuti TV seká obraz . Mame Digi sat TV.Nemame ich pristroj vkladame len kartu do vlastneho sat.pristroja.
Mame Amico HD 8250. Neviem či je to koaxialom alebo sat. pristrojom ? Neviem v čom je problem. Niekedy je 1-2 hod. kľud, niekedy to robi na vsetkych staniciach. Niekedy nie. Prosim vas poraďte mi.
Diky za radu:-/

SASA61
Registrace: 10/2020
Odpověď v diskusním vlákně

@Sasa61

Modul mate aky? Novy bezkartovy? Ci povodny stary? Pytam sa, lebo decka mi povedali zoparkrat ked kukali Rik,ze im to chvilu sekalo cez bezkartovy modul,
V prijimaci Duo4K SE.. tiez analyzujem ci to bolo len vo vysielani, alebo moze byt suvis s modulom..

Mopky2
Registrace: 10/2015

@Mopky2

No vkladame kartu do slotu CA modulu, takze klasicky do satelitneho pristroja.

SASA61

@SASA61

Bez kartový modul Digi TV mne ide v pohode.Prijímač Cryptobox 750 HD. ;) Som stým zatiaľ spokojný. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Signal Digi Tv say

jedna z možných príčin je že sa ten bazmek proste prehrieva. skús nejaký free program čo to urobí....

maradona
Registrace: 8/2018

zkus jinej přijímač

nemusí být pro digi,jen naladit nějakou stanici a signál,abys vyloučil chybu venku,koax,lnb a další

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@SASA61

Neviem o aký druh sekania obrazu ide, ale mne blbol obraz vadným HDMI káblom. Nepravidelne a zväčša pri dlhšom sledovaní. Výpadky sa prejavovali nepravidelne.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

Diky moc
Skusim vymeniť hdmikabel a ked tobude robiť dalej ozvem sa . Aj keď je pravdou, keď som vytiahla kartu z modulu bola strašne horúca.

SASA61

RE: Signal Digi Tv say

Nechci zakládat téma vyšel včera nový ci+ helper verze 5.4 .. :))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra