![]() |
|
Glastonbury 2023Nevíte někdo, kde by se dal sledovat? |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 300 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Glastonbury 2023V Glastonbury![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
@Jean RenoAno přesně tak. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
Na bbc tv a radiopřes víkend bbc1, bbc2 i bbc4 ... rádio bbc radio 2plus feedy v biss a 422 ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
RE: Glastonbury 2023Na satelliwebu jsou feedy. Teď nemám signál. Možná to byly jen testy a zrovna nejsou aktivní, nebo to maj v britským svazku. Uvidím později.Jinak samozřejmě nejlépe na místě činu. Náš náměstek mi poslal hudební pohlednici z Varšavy - Red Hot Chili Peppers. Hmmm. Tam jsem měl taky bejt... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
@ stippyBBC ONE, TWO, THREE, FOUR a asi aj red button. Už je to vidieť v ich programoch. Najväčší coverage má - zdá sa BBC Radio 6 Music.Satelitné feedy s priamymi prenosmi z 5 pódií už sú asi definitívne minulosťou. BBC však pre svoje vysielanie, či už na ONE alebo TWO vždy mala feedy, počas ktorých vysielala headlinerov. Nateraz nie sú známe žiadne parametre. A či vôbec budú. Jeden z feedov, ktorý sa už objavil je na A2F na 28.2E - 12545V, SR: 15000. Nemal som možnosť vyskúšať, netuším či to nie je nejaký UK beam. A ani to o čom je, čo sa na ňom vysiela. 5 pódií live s príslušnými fičúrami na www.bbc.co.uk/glastonbury Snáď ti info pomôže... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 783 |
![]() |
|
SestavaDnes jsou TexasZítra Manics a Guns n Roses V neděli Elton John na BBC1 Vše v HD v BISS je na 27w ... jinak co mám zkušenost tak rádio má lepší zvuk ... nemají stejnou trasu ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
Díky všem,i těm posměváčkům. Z Glasto se vždy dá něco cca druhý den stáhnout, tak jako z Proms. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
@anonym2Red button podle epg nebude přenášet z Glastonbury nic. |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 440 |
![]() |
|
@DPetrAno. 12422h neni aktivni ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@ivo2001, anonym2To není, já myslel RB1, který je celoročně, tam mají jiný program.3. července začíná Wimbledon, zatím vždy byly využity RB1 až RB6, uvidíme, zda se příští týden nějaký signál na 12422MHz V vybatolí. anonym2 Na 12548V 8PSK SR 15 000 FEC 3/4 je signál s popiskem GlastoCircuit D, o 30MHz výše stejné parametry s popiskem GlastoCircuit C, MER 12dB na 230cm parabole, ovšem má to háček - v obraze je tma. Mašina to sice nenahlásila, ale je to očividně kódované. Takže další dva feedy - A a B - nemá smysl hledat. Zatím mi jede BBC SD,koncerty z Glastonbery dnes na BBC 2,3,1 ( různé začátky ). Dnes čistá obloha... v tuto večerní dobu ( a pochopitelně roční ) tu máme na východě od středu postranního laloku nejslabší signál... Festival sleduji spíš pro pořádek a orientaci, mnohdy mne tam něco zaujme, spousta toho jde mimo mne, ale nevadí. Ale na Wimbledon se těším, jinak tenis nesleduji, tohle je výjimka,navíc ta přátelská utkání seniorů na některém RB člověk jinde neuvidí a je to mnohdy velká prča ( zvláště Bahrani ) a přitom to staříkům ještě hraje jedna radost, jsou uvolnění a tak si troufají na různé odvážné kousky a vychází jim někdy neuvěřitelné věci... |
DPetr
![]() |
|
DPetrSpíše ta tma bude kvůli formátu 4:2:2, než kvůli kódování...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@Varos107Díky, zkusím! To mě nenapadlo. To by vysvětlovalo,proč mi spektrák nepsal, že je to kódované... |
DPetr
![]() |
|
RE: Glastonbury 2023oba feedy na 28 E vysílají to samé co BBC Three a BBC one,Two, jinak s Red button na 12422 H a Wimbledonem bych letos spíš nepočítal,angláni si vše mohou pustit přes net přes nějakej jejich BBCiplayer, to byla paráda když to asi před sedmi lety šlo z 23,5 E každá stage zvlášt v super kvalitě,nebo kdysi v sd přes red button,pamatuji ,že jeden čas tyto kanály vysílali v eurobeamu,stačila malá parabola, osobně se těším zítra na BBC four na Leftfield a Fatboy slima |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: Glastonbury 2023Skoda no taky bych se rad podival ale neni jak. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
@Varos107Tak je to 4:2:2 H264 datový tok kolem 30 Mb/sbbcman: taky se bojím, že vše mají přes BBCiplayer a v HD. Jen mi zbývá maličká naděje, že Glastonbury už loni nepoužívalo RB 2 až 6 (byly nějaké dva kanály s feedy jinde, už si nevybavuji kde ), ale na Wimbledon je zprovoznili. Ovšem jako vždy kromě RB1, který býval v HD, byly RB 2-6 v SD. Ale kdyby aspoň to... ![]() |
DPetr
![]() |
|
@antonMohla by to pořešit sat karta do počítače, asi si ji časem budu muset konečně taky pořídit... |
DPetr
![]() |
|
DPetrFeedy z Glastonbury jsou tradičně v profi formátu 4:2:2. Podobně jako fotbalová Liga Mistrů atd, ty jsou navíc i kodované v BISS. Včera jsem feed z Glastonbury nelocknul, nejspíš počasí. V minulých letech jsem to na 120cm přijímal bez problému, včera ne. Naštěstí mám Satback na 27W.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
![]() |
|
@Varos107Tak já jsem byl intenzitou signálu překvapen. Tady v Brně na 230cm jsem měl minulé roky RB na 12 422 večer na hranici rozpadu a to bylo QKPS a FEC myslím 2/3, kvalita v enigmě max. kolem 4dB, běžně méně a parabola nasměrovaná na Astra 2F ( kingofsat uváděl, že je to z A2E, ale jasně to nebyla ). Svazek britský, ve večerních hodinách už většinou bez příjmu.Ty feedy včera byly v 8PSK, parabola namířena na A2E a kvalita byla - přesně si nepamatuji, ale deset dB plus a na spektráku ty výšky "peaků" byly odpovídající evropskému svazku. Moc to neřeším,stačí mi orientačně BBC SD, nic vyloženě blízkého mému srdci nečekám. Ale měl bych si pro jistotu prostudovat program... Jo, zde bylo nebe čisté a konečně chladnější vzduch osvěžil i podkrovní multimediální kutloch ![]() |
DPetr
![]() |
|
@Varos107Kromě toho - protože jsem šel spát až ke druhé ráno, zjistil jsem, že se začaly dít věci, které moji pozornost částečně odvedou od festivalu spíše na BBC News a podobné... |
DPetr
![]() |
|
@DPetrA myslite ze kdyz si koupim kartu do pc tak mne Glaston pujde jo.To by spatne nebylo.Stacilo by aj tohle TBS5520SE.Dik. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
@antonTak já doufám, že Vám poradí někdo zkušenější (třeba Varos ), ale mám silný pocit, že se tím problém s 4:2:2 vyřeší, záznam by se pak už dal zkomprimovat a vyexportovat Avidemuxem. Jestli umějí 4:2:2 všechny karty ale nevím, našel jsem si tu Vámi zmíněnou, uváděný údaj jsem sice nenašel, ale ostatní vypadá dobře.Věřím, že 4:2:2 zobrazí, ale snad to raději někdo zkušenější potvrdí. Zřejmě bych do ní také šel, zdá se, že moc široká nabídka u nás v dnešní době už není... Satelitní problematika mě neživí, jsem sice elektronik, ale primárně je satelitní příjem pro mne prostředek, jak si rozšířit přístup ke kultuře a sekundárně si pak musím hledat cestu k řešení problémů... |
DPetr
![]() |
|
RE: Glastonbury 2023Joo na poslední vystoupení Eltona Johna na území UK se těším![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 761 |
![]() |
|
@antonJeště je na zvážení, jestli by nebylo prozíravější pro větší univerzálnost koupit raději TBS5580, která má na rozdíl od 5520 slot Common Interface pro dekódovací modul. Je ovšem o Kč 2000,- dražší... |
DPetr
![]() |
|
@antonA ještě pro upřesnění - nejde u těchto modelů o vestavnou kartu do PC, ale samostatný tuner v krabičce, připojený přes USB. Drivery uvádí prodejce od Windows XP po W10 a také pro Linux |
DPetr
![]() |
|
RE: Glastonbury 2023Ta USB karta nic s obrazovými daty nedělá, to zpracovává až přehrávací SW, rsp videokodek. Ale sehnat videokodek do běžných programů jako DVBDream, ProgDVB, který by zvádal přehrát 4:2:2 v HD rozlišení je v současnosti téměř vyloučené.Ale řešením je například (m3u) streaming takového feedu přes domácí sít z linuxového receiveru s E2 do SW přehrávače například VLC ve vašem PC, kde si tento stream otevřete a koukáte. PC lze připojit přes HDMI do TV a koukat také.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |