Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Koupě TV TCL

Je koupě TV TCL 43 C645 dobrý nápad ? Průměrný starší divák.
Děkuji za odpověď.

navrami
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@navrami

Koupil jsem TCL 55C835 a jsem spokojen.TCL 43 C645 má solidní recenze je to QLED a VA panel.Nebál bych se.

jjery
Registrace: 12/2012

RE: Koupě TV TCL

všetko pod 50"je len k internetu a zvlášť pre staršieho ktorý už má slabší zrak a nie k TV , tam je problém vidieť i fotbalovú loptu , nie to ešte puk,alebo loptičku, takže k pozeraniu TV min 50 ideálne 65 a 4K starší už mohol nasporiť,nemusí živiť decká

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

nechaj si svoje pripomienky , pre svoje deti.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Duzu

Píše že je starší člověk. Tak asi bude mít nějakou
nábytkovou stěnu s malým otvorem. Nebo má tv blíže na sledování. On se neptal na doporučení větší tv, ale na konkrétní model. A proč ideální 65" já má na 2,5 metru 55" a v poho. Taky záleží z čeho bereš signál. Pokud je špatný tak na velké tv hrůza. To jsem viděl u synovce. Ten ma tv 2 metry 78".

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Kúpa TCL

Kúpil som TCL43C735 do malej izby. Obraz perfektný a vybavená 5 ročná záruka. Super, oplatí sa.

PaliK
Registrace: 3/2006

A hlavně má Android, ne žádný WebOs nebo "slavný" Tizen.

konas
Registrace: 12/2014

TCL nepatří k nejhorším, zkušenosti 3 roky - modrá barva trochu ujetá do azurova, jinak dobrý.
43 palců není až tak dobrý nápad. Slušná televize začíná na 50 palcích. Jak vybavením, tak obrazovým procesorem.
Na jaře jsme kupovali SONY s procesorem XR v akci za 25 000,-
Nedávno byla návštěva, důchodce - taky propagátor malý TV, koukal na 55 XF9005 s pusou dokořán že něco takovýho ještě neviděl
Pozor na starší předloňské modely. Nové SONY mají hlasové vyhledávání, inteligentní obrazový procesor a kalibraci zvuku přes mikrofon v DO

MMorous
Registrace: 10/2019

Jestli ses ještě nerozhodl, vřele doporučuji SONY XR-50X90S. Dá se teď za 21999,- , není to OLED ale je tam procák s umělou inteligencí, mikroled, kalibrace zvuku, prostě špička za ty prachy do menších prostor a umí všechno co moderní televize umět má. Rozdíl proti OLED minimální. Kupovali jsme to nedávno zjara. Má zase lepší barvy než moje 55XF9005.

MMorous
Registrace: 10/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra