![]() |
|
TV Philips a Skylink Live ?Ahoj všem, nemá někdo zkušenost s novou TV Philips.. Android s nefunkčním Skylink Live?Už jsem zkusil uplně všechno, (nový SW, mazání internet paměti, vypnout a zapnout, odinstalace a opětovná instalace) na PC normálně přihlásím v té samé síti..a běží - Philips přesto ne a ne.. pořád píše že není shoda jména nebo hesla , přesto jinde to běží naprosto se shodnými udaji. Zkusil jsem i O2 a také běží a Skylink Live se nedaří rozchodit. TV je připojená k routeru kabelem. Děkuji za případnou radu.. ![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?neni shoda jmena a hesla. je potreba se prihlasit cislem karty.pripadne pres QR kod. pres email a heslo mi to take obcas nechce prihlasit. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?TO: Bohemia cz, právě že to dělám všemi způsoby.. jak mail + heslo tak číslo karty a heslo a nic.. |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?QR kod jsem nezkoušel.. protože to není u mně ale u bývalého šéfa a muselo by to jet přes jeho mobil myslím.. |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?prostě nic to nevezme nevím proč se to tak blbě chová |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?TV 43 Philips 43PUS8507 |
Pájík
![]() |
|
TV Philips a Skylink Live ?Musí to ísť. Zadaj Meno: číslo karty 12-miestne (aj nuly ak sú tam, napr.na začiatku alebo na konci)+ heslo. |
gerdy
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?Jsem kontroloval uz 100x .. zadavane udaje jinde funguji jen na tomto tv pise neshodu..![]() |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?Možná blbost, ale zkus restart. Vypojit síťovou šňůru, nechat třeba 5 minut bez napětí a pak zásun. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?TO: krupino, jsem dělal.. sice nenapsal do závorky ale zkoušel![]() |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?TO: všem, číslo je 11 ctimístné.. tak možná ostatní poberou a TV ne.. zkusím ověřit jestli tam není ještě nějaká nula někde jak píše gerdy.. ale jinde jde přihlásit normálně |
Pájík
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?TO: všem, i na svém přijímači v TV mám kartu a zobrazuje se mi 11 cifer.. tak ted nevím co je dobře a co je špatně![]() |
Pájík
![]() |
|
@Pájíkmam Philips PUS8807. Skylink Live bez problemov. Ale jedine cez QR kod.Ziadne meno ani heslo ani cislo karty. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?Čo ti bráni spustiť si to v mobile, skontrolovať počet zariadení a potom parovat cez qer kód. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
@PájíkA prečo nepoužívaš svoj Skylink Live ak máš kartu, nie šéfovu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@PájíkVšetko si neskúsil... Čo tak zavolať na podporu Skylink...? Budeš to mať spojazdnené do 5 minút... Celý problém je v tom, že si bol v tomto TV prihlásený pod iným číslom karty, alebo si prekročil počet zariadení na pripojenie... Preto sa pripájam na TV Sony Android do Skylink Live tou samou kartou/číslom... Akonáhle by som sa prihlásil inou kartou Skylink Live mi nepôjde...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?Ahoj Vsem.. mate pravdu ale vsechno je jinak..sef ma svoji kartu a na jeho kartu se to prihlasuje.. ja to jen chtel zprovoznit.. takze pokusy atd.. vse je jedno.. zkusim pres ten qr kod znovu |
Pájík
![]() |
|
@Pájíkpredpokladam ze to delas spravne.ale.prihlasis se v mobilu cislem karty a pak naskenujes ten QR kod.pokud mas moc zarizeni nebo pokud predtim byla v tom Philips prihlasena jina karta na ktere skoncilo predplatne tak si ji stale pamatuje a pise ti tu neshodu.jak rika Maneto.tady potom pomuze odinstalovat tu app z televize a znovu nainstalovat. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@Pájíkpřes QR z mobilu,dej si tam šéfovi údaje na chvilku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Pájíkprihlás sa v PC pozri v nastaveniach ozubené kolečko počet prihlásených zariadení dátum, zmaž všetke, zrejme si stále prihlasoval ako nový , musíš chvíľu počkať , spustiť len program ktorý ti ide podľa balíčka a či sa vôbec vysiela v SkylikLive podľa čísla karty to ide , tiež som písal do skylink, pomohlo všetko zmazať a prihlásiť max 4 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@Duzuto už vidí přímo v menu v TV app,může i tam odebrat |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV Philips a Skylink Live ?TO: Všem.. anooo.. přes QR kod to naskočilo okamžitě, nechápu proč přes normální přihlašování ne.. děkuji všem za příspěvky...![]() |
Pájík
![]() |
|
@Pájíksupééééééééééééééééér |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |