![]() |
|
Amiko Viper 4K V40 ComboZdravím Vás.Poprosím Vaše skúsenosti ak ho už niekto má. Oplatí sa kúpiť - používať. Amiko Viper 4K V40 Combo Používam iba Oscam a Kodi (prehrávanie z usb filmy) Prečo Áno/Nie. Teraz mám Amiko A5 combo. Ale sem tam pri zapnutí sa sekne alebo vypne sám. Tak raz za týždeň. Alebo odporučíte niečo iné. Ďakujem |
ander1
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
Octagon 8008 ComboAmiko stoji co jsem nasel cca 2500 kc. Radeki bych sel do Octagon 8008 Combo za 2800. Je typove sice uz starsi, ale vykonove dostacujici. Navic ma multiboot, kde vyuzijes to kodi aby sis neznehodnotil hlavni system ... asi talT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
RE: Amiko Viper 4K V40 ComboTaké bych doporučil ten Octagon...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 744 |
![]() |
|
RE: Amiko Viper 4K V40 ComboAk mozem doporucit tak si kup tento: https://satelity.ellano.sk/uclan-ustym-4k-pro_38985.html. Budes mat dualny system a aj uz v nom bude KODI lebo predajca Ti ho tam do neho na poziadanie aj nahra... A cenovo je to rovnako ako co mas teraz...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
RE: Amiko Viper 4K V40 ComboOctagon a uclan je to isté v podstate vychádza to z jednej fabriky. Mám doma 3 a 3 sú v koši po cca 3 rokoch používania. Posledný som vyhodil minulý týždeň a kúpil Gigablue UHD IP 4K DVB-S2X Dual už mi totiž ten octagon lezie krkom respektíve to ich "ku#vitko" síce som mal panel jas na min no aj chcipol a robil hlúposti. Vypínanie, prepínanie programov a iné srandičky. Jeden fungoval 2 roky a mesiac a začal sa sám vypínať a zapínať. Viem že tu budú písať ako je to super stroj a že som (nevhodné slovo) že nič také sa im nestalo no mne takto odišli 3 a áno viem dá sa vypnúť predný panel a nebude fungovať len tlačítko a áno viem o tom ale ten box tak vydržal 4 mesiace a nie nebolo to v napájaný mám doma 5 adaptérov![]() ![]() |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
@tondo6Ten Uclan Ustym 4k Pro je sice klon Octagonu 8008 ale zivotnost nemusi byt hned iba 2-3 roky... Ja sam so mal pred Zgemmou co mam teraz klon od octagonu a to Optibox Anacondu HD (obraz jak lusk) a slapala mi uctihodnych viac ako 10 rokov a isla by O.K. aj dlhsie ale odisiel jeden kondik asi studeny spoj a na displeji aj po restarte vypisovalo len L6.20... Klony nemusia byt vsetky menej zle, ktorych zivotnost je kratsia od tych original prijimacov... Inak o tom Gigablue UHD IP 4K DVB-S2X Dual som uvazoval a Ja. Ked mi odide moja terajsia Zgemma tak asi si ju splasim... Obraz ma podla Teba dobry ??? Lebo na ten si potrpim...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 523 |
![]() |
|
@tondo6Nevím jak jsou na to klony, ale pokud jde o originální Octagon SF8008, tak po tu dobu co se prodávají nebyla žádná reklamace a jsou to v podstatě nejprodávanější přijímače. |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 495 |
![]() |
|
@MikoObraz je slušný možno o chlp horší ako octagon ale ako som písal každý octagon ktorý odíde mením za iné. |
tondo6
![]() |
|
@gsmobilKlony netuším ani ja ako sú na tom ale je to v podstate totožný výrobok. Komunikoval som s jedným technikom nemenovanej spoločnosti ktorý mi ozrejmil ako to je s tím satom a neviem ako keď si hodín do Google problém sf8008 tak veľa ľudí sa tam pýta na samovoľne prepínanie programov, zmena úrovne zvuku a iné podobné lahôdky... |
tondo6
![]() |
|
@gsmobilSouhlas, originální SF 8008 jedou už i 4 roky prakticky bez problémů, žádné reklamace, vysoká spolehlivost...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@tondo6Kdyby jsi zas nějaké vyhazoval do koše, tak beru. Díky...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
tondo68008-ky vlastním 3-ks. jeden od samoprvej várky, dalšie dva som si kúpil po nejakom čase a absolútne žiadny problém. idú furt..... čiže nonstop + dalších min. 10-ks obsluhujem ,hlavne preladiť a picony a tiež žiadny problém. žiadne problémy čo tu píšeš nikdy som nepozoroval a ani nikto sa nesťažoval. |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
ďakujem všetkýmĎakujem všetkým |
ander1
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
![]() |