Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Merač OPENBOX SF 51

Je to už starší kus a vzhľadom na neaktuálny zoznam satelitov k nastavovaniu by som rád vymenil SW kde by bol nový prehľad prevádzkových satelitov. Je ešte taká možnosť, rád by som sa pokúsil o nahranie nového.
S vďakou prijmem všetky dostupné informácie. Napr. chýba 55 E JAMAL 402, kde ide vraj len na 100 cm hudobný program SHANSON.

olav
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Merač OPENBOX SF 51

Daj si akýkoľvek satelit blízky 55 E daj frekvenciu Shansonu a môžeš ladit. Nový SW na tak starý prístroj už ťažko môžeš čakať. A dokonca k pridaniu družice to vieš urobiť aj manuálne v prístroji. Niečo sa mi také marí.
A aktuálny alebo posledný SW hľadaj na stránkach openboxu.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

tento pristroj je len na dvb-s transportery skylink sa nim ladit neda Čudujem sa že v dnešnej dobe použivaš tento pristroj.

jopo166
Registrace: 1/2009

omil berem speť čo som napisal da sa použiť aj na trasportery dvbs2.

jopo166
Registrace: 1/2009

jopo166

Ono sa dá ešte použiť v dnešnej dobe, akože svoje už má za sebou. Osobne som ho mal. Na bežne ladenie a doladenie si na seba zarobil snáď 10 násobok. Ako funkčný som ho daroval jednému chlapíkovi. Dnes používam na bežné ladenie Megasat HD 5 combo. Stroj na bežné veci úplne super. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Merač OPENBOX SF 51

Ďakujem za všetky pripomienky, ja ho mám už cca od r. 2013 a kúpil som ho, keď som sa rozhodol, že si postavím a sprevádzkujem toroidku T 90.
Mám to len ako hobby / také rádioamatérske a súčasne aj satelitné, bo po maturite v B.B. v r 1959 na PŠES, kde sme s prof. Ikrénym chodili na
OK3 KEU a zostalo mi OK3 9173 / čiže na montáže nechodím. T 90 doteraz funguje O.K, akurát, ten Ruský Shanson z tej 31,5 E sa mi nejako stratil. Rád si vypočujem dobrú hudbu, nech je akéhokoľvek žánru, opera, naše Slovenské krásne ľudovky, / moje dve vnučky - sestry to asi zdedily - vystupujú a účinkujú v ľudovom súbore Šaľan / alebo tajná srdcovka CH B J B = CHris Barber Jazz Band, Papa Bue of Wiking, Dutch swing college Band, a také iné. Takže ten SF 51 dám asi do vitríny , ako historickú pamiatku a asi si zaobstarám niečo iné, nie drahé, vhodné pre môj účel a za každú Vašu radu Vám poďakujem.

olav
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra