![]() |
|
Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kAhoj dnes mi normálně fungoval již několik let bez problémů ci modul skylink. Ale dnes jsem ho dal ze satelitu vu+ ultimo 4k (software vti) do tv samsung QE75Q60R a už nejde, vypadá to že v tv proběhl upgrade CAM software a od té doby nic. Zkoušel jsem dat ci modul v tv do tovarniho nastaveni, ale hlasi to chybu. Co s tím dělat? |
mickeyx
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 14 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@mickeyxMohl bych znát důvod používat několik let CI modul pro Skylink v tom VU+ Ultimo 4k ? |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kNainstaluj si CI+ helper z feedu enigmy |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
Ci modulelbacoKdyž už jsem ten vu+ ultimo 4k koupil tak jsem si ho už nechal, původně jsem ho chtěl vrátit. Tak jsem dal ten Ci modul do televize rodičům se to moc nelíbilo byly zvyklý na ten satelit. Ten vu+ ultimo 4k bez toho ci modulu nefunguje se skylinkem. |
mickeyx
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kUrčitě funguje se skylinkem i bez modulu...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 744 |
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kCI+Helper,modul Skylink normalne v Ultimu 4k frci. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kZapomel jsem mam openpli 7.3 |
baryn9
![]() |
|
@mickeyxMám už několik let linuxový stroj VU+ DUO2. Tohle jsou luxusní setop boxy a jsou víceméně pro fajšmekry. Pro obyčejného uživatele nebo diváka je to nevyužitá věc. Kdysi jsem chtěl také přejít na Ultimo 4k a než jsem se rozhopal, prodej byl ukončen. Verze SE je pro mě nezajímavá. |
elbaco
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kNo, treba si zvyknúť. Ľudia sú všelijakí. Aj takí, čo ani netušia čo si vlastne kúpili.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4k...a ten modul skús upgradovať. Už sa to tu riešilo - https://www.parabola.cz/forum/topic-105272/ |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
@marianstKde ten ci+ helper stáhnu pro VTI 15.0.02 |
mickeyx
![]() |
|
@mickeyxJá osobně modul nepoužívám Skylink jedu na Oscam. Vu+ Uno 4K SE. Toto jsem našel na netu.Ve VTi CI+Helper nepotřebuješ, proto ho nenajdeš v menu ani nikde ke stažení, protože CI+ ve VTI tak prostě funguje. Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
nic se u toho ci modulu nezobrazíIkdyž tam ten ci modul vložím tak se nic nezobrazí. Žádné informace o něm nic. V tv funguje bez problémů. |
mickeyx
![]() |
|
@mickeyxMožná jsi odpálil CI rozhraní, nainstaluj Oscam a jedeš i bez modulu...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@mildeJak ten oscam funguje stačí jen dát kartu skylink do satelitu bez ci modulu a bude to fungovat? |
mickeyx
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kAno, kartu vložit do čtečky a jedeš, module netřeba...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
ciplushelperTak jsem tam dal openatv, ale kde stáhnu ciplushelper aniž bych se musel kvůli tomu registrovat |
mickeyx
![]() |
|
@drobečeka dáta mu tam da kto![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
@peto197601Ano chce to trochu provětrat internet. Ale jak zde již bylo několikrát psáno, Linux nepatří do ruky začátečníkům.🤔Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeEvidentne si linuxovej odbornik, jak si se linux naucil a vynechal si fazi zacatecnika?@mickeyx V.I.Lenin- ucit se, ucit se, ucit se... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
@chocholosTak to jsi teda trefil🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@chocholosNejsem odborník to vůbec ne. Začínal jsem od nuly. Vše jsem si našel na netu. Jsem samouk. Nikde jsem se neptal jen jsem hledal na forech. Ale tady ne. Jsou odbornější fora. A po 18 letech i já u něčeho tápu. Ale co potřebuji sám pro sebe, tak mě jede👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kAkorat dříve byli odborníci na rady sdílnějsí. Dnes je to trochu omezeno co se může uveřejnit a co nemůže. Kór zde.👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kZde se kolikrát debatuje k nesmyslu na 4 stránky a skutek utekl. Výsledek 000👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kDnes kdyz se nekoho na neco zeptas,tak napred z tebe udelaji V..a,pak ti reknou studuj,studuj.Pritom ten kdo to ovlada je to odpoved na par minut.Staci napsat za 1,za2 a jeto.Chtelo by to trochu ochoty a slusnosti.HEZKY DEN |
baryn9
![]() |
|
RE: Nejde ci modul skylink v vu+ ultimo 4kNechcem moc kecať do tejto debaty, keďže v žiadnom z mojich linux stb nepoužívam CAM modul. Ale v image OpenATV je plugin z názvom "ciplushelper" a to okrem iných stb aj na mojom VU+ Duo4K SE. Čiže, možno postačí tam nainštalovať iné image?!![]() Ale ako tu už bolo popísané, karty Skylinku (ICE a Irdeto) fungujú aj priamo v čítačke kariet. Stačí tam mať správne nakonfigurovaný oscam spolu zo správnou binárkou oscamu. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |