Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nabízí slevy

Milý diváku,

vraťte se ke Skylinku a užívejte si každý den televizní pohodu s těmi nejlepšími filmy, seriály, dokumenty nebo sportovními přenosy. 

Právě teď si můžete naše základní programové balíčky objednat se slevou 25 % na celé 3 měsíce a získat tak satelitní televizi třeba jen za 135 Kč měsíčně.

Tak neváhejte a Vaše předplatné si obnovte klidně hned! Nabídka platí jen do 30. 6.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink nabízí slevy

Klidně bych si zaplatil ale už mě ty nekonečné reprízy nebaví přepínám na pozemní vysílání do podzimu. :8)

lukagent
Registrace: 4/2015

Tiež mi to prišlo už druhýkrát a môžu sa strčiť z ich zľavou 25% na tri mesiace ,nech sa dá vypchať celý slizolin,už mám niečo iné.

Melog
Registrace: 4/2015

No mě to napsali jen že mě končí aktivace katy v listopadu. Taky mám něco jiného. Aktivaci si prodloužím pomocí SMS. Kdyby se něco změnilo.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

jooo furt to posilaj.ale k cemu.neni zajem.PL se ted nehraje a nic jinyho nemaj.posilat kraviny to umej.ale prepsat kartu jim trva tejden.ostatni veci ani nemluvim.👎

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Co ještě prosím nabízí v současné době Skylink za slevy na základní balíčky? Tuším, že teď nějak běžela akce na Multi a Kombi+ na 12 měsíců za cenu 10 měsíců při platbě kartou a pak ty akce co posílali poštou s promoverzí časopisu. Budu brzy muset řešit co dál s kartou, ale v zákaznické zóně u základních balíčků sleva žádná Rv .

lukasz
Registrace: 11/2007

Same pindy na Skylink.
A Skylink je pritom stale decentnym providerom linearnej televizie s vyvazenym kanalovym portfoliom. Okrem toho ma aj internetovu TV a uz aj streamovaciu sluzbu.
Akokolvek kriticky sa na Skylink pozriete, nie je moc co vycitat. Len skoda, ze v poslednom case svoje kanalove portfolio zasie*aju brakovymi kanalmi typu Lady Nova, ci futbalom. Za to im davam palec dolu Rv

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Já jsem odešel od Skylink k Freesatu,pak to koupil Skylink,takže z bláta do louže,změnili mi cenu mých balíčků(směrem vzhůru),takže jsem přešel k Telly s mnohem lepší nabídkou na dva roky a co bude dál budu řešit až přijde čas.

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

Ved v poriadku, tvoja volba. Respekt.
Ja zatial dovod na opustenie Skylink nemam.

Jean Reno

@Jean Reno

Já jsem důchodce,pro mně to byly finance.

jjery
Registrace: 12/2012

bez discovery kanalu neni duvod

novice2k

@novice2k

No to máš pravdu. Samé "Jak se to dělá, Lovci odpadu, Rození obchodníci". To mám ke Skylinku i s Erosportem ve SWEET tv za 60 Kč.

milde

@jjery

Jsem taky v důchodu a televize mě přijde na 1327 Kč měsíčně. A neživořím😀

milde

@milde

Jo jo, Discovry, to je naozaj hodnota!
;P ;P ;P

Jean Reno

@Jean Reno

Ten SWEET tv si držím i když na něj moc nekoukám. Ale mám ho hned od začatku na všech zařízeních a to byla vstupní cena pouhých 60Kč. Tak proč by ne. 60K mě nezabije. Dnes už je dražší.

milde

Každý operátor má svoje plusy a mínusy, pre fanúšika ligy majstrov, španielskej, nemeckej a talianskej skylink asi dobrá voľba nebude. Je pravda, že skylink neponúka ani stanice zo skupiny discovery... avšak kompenzuje to internetovou tv, ktorá je pre zákazníkov skylinku zdarma a táto služba ponúka celkom slušný obsah. Možno v budúcnosti canal+ kúpi práva aj na ligu majstrov a ostatné európske ligy... a postupne bude pridávať aj stanice z portfólia canal+ a stane sa jednotkou na trhu

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

Tak mě naštěstí ligy neberou a tenis ten seženu snadno na Erosportu nebo IPTV.

milde

@Jean Reno

decentny provider. vyvazene portfolio. neni co vycitat. no to jsou hlody :))) o kvalite internetove televize ani nemluvim.
Skylink tady patri k nejhorsim, ne-li opravdu nejhorsi. horsi je snad uz jen O2.! 👎

Bohemia cz

@Bohemia cz

Ale no. Skylink je dobrý provider a poskytuje aj Live TV. To že niekto bere za hlavné Live TV je jeho vec, ale Skylink je satelitný operátor ktorý popri tom poskytuje aj IPTV. Takže treba to tak brať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

jak rikam Skylink je jeden z nejhorsich. a vzdycky byl. jako nahradu jeste bidnejsiho pozemaku ve variante MINI nebo Sport+ to beru. ale jinak nic.

Bohemia cz

@Bohemia cz

Jak tak pozoruji, Ty vše odsuzuješ, a jaký je teda podle tebe nejlepší provider. Rád bych slyšel Tvůj názor a rád bych se přiučil. I když toho mám doma požehnaně.🤗

milde

@milde

ano mas pravdu vsechno stoji za xxxxx. v soucasne dobe je jednoznacne nejlepsi sat Tmobile. a hned za nim kabelovka Vodafone. 👍

Bohemia cz

@Bohemia cz

Dik, to jsem chtěl slyšet. Ale píši že internetová tv IPTV od nich není kvalitní. Já je nemám. Tak nevím jak to je.🤔

milde

Tak bohužel kabelovku nemám jen sat s motorem a několik IPTV poskytovatelů. Tak celkem frčím😀

milde

Zadarmo drazí. V dnešní době je Skylink k ničemu. Iptv vítězí. O2 nebo Vodafone 👍

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

@nováček

Asi nemáš dobrý satelit. Skylink si držím i když ho zde někteří odsuzují.👍 Jinak satelit používám i na zahraniční stanice na jiných pozicích, co Ti IPTV nenabízí. No a z IPTV u mě vítězí Sledování tv. Má nejlepší kvalitu obrazu. Občas si koupím O2 tv sport na doplnění. Tak že asi tak u mě🤗

milde
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra