![]() |
|
Změna přeskakování reklamy na PriměOd června Prima zvedá limit že tři minut na čtyři minuty odkdy je možné reklamu přeskočit. Prý není důvod, aby divák zpětně viděl méně reklamy než ostatní, stojí za zdůvodněním. Od toho jejich kroku jsem si Primu zpětně nepustil. Na reklamy mě povinně nikdo nedonutí koukat. |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 144 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na Priměa núti ťa niekto to pozerať? ešte je vždy na výber i bez reklami |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměPokud máte OTT / IPTV, tak ano - nutí. |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměJsou ale služby u kterých lze pořídit balíček Primy bez reklam za tuším 69kč měsíčně. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 336 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměČo je to Prima?![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 004 |
![]() |
|
@F4turboJo je u Sledování tv. Jednou jsem ho měl, ale pak jsem zjistil, že to přetáčí i bez něj.@Spacer my máme Primu, vy Markízu😨 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměZ Primy je použiteľné iba Prima Zoom. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměŠak na té Primě nic není. Je rok 2023 a od té doby co je Hbo max či Netflix mě Tv tipu Prima či Nova nezajímá.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
oni budou tak blb.nout,že si k nim reklamu nikdo nedá,když nebude sledovanost,nova to už dávno pochopila |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměLoňský rok byl pro Primu rekordní ve sledovanosti i ziscích. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměKto preboha by si predplacal balicek Prima??? |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
@cariadaA on tě někdo nutí používat IPTV? Pro mě jeden z důvodů proč IPTV nemít. Aspoň že v DVB-T2 a na satu půjde dál přeskakovat bez omezeníT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 124 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměMůžu vědět, proč řešíte Primu, respektive na co tam koukáte ? :D neberte to jako hate, fakt mě to zajímá, protože pro mě je to úplně zbytečná stanice(max občas kouknu na Máme rádi Česko s Boučkem, to občas bývá fajn), ale jinak úplně zbytečný podnik..... |
oidi
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměJe to jednoduché, nejsi jejich cílovou skupinou. V mém okolí Primu sledují převážně ženy. Osobně sleduji max. ČSMT ze záznamu. |
F4turbo
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměAj Prima Max je fajn. Samozrejme zo záznamu. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměJá teda nevím, o čem se zde dohaduje. Snad se každý se může koukat na co chce. Jeho věc. Každého baví něco jiného.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměJá bych se občas i na něco podíval, ale když nemůžu přeskočit reklamu, tak ať si to nechají. |
cariada
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 1 144 |
![]() |
|
@milde![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@cariadaje to tak! at si to nechají a ti,co si chtějí ZAPLATIT za tu hovadinu - bez reklam,ať platí a dobře jim tak!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměTak že co slíbili, tak to dodrželi. Opravdu tu reklamu prodloužili. Už i na zpětném přehrávání přetáčení trvá dlouho. Pa.r.cha.nti. Ale tady se na to stejně nikdo nekouká. Štve mě ta Prima Zoom. No nic.😨Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměAť žije HBO, Netflix, SkyShowtime atd. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 758 |
![]() |
|
@William czMne stačí SCC![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Změna přeskakování reklamy na PriměJá mám vše i to SCC.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@JanM,,Aspoň že v DVB-T2 a na satu půjde dál přeskakovat bez omezení" Tomu fakt nerozumím![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@nováčekA o nahrávání jste slyšel? To pak můžete přeskakovat reklamy bez omezení i kdyby se vysílatel na hlavu postavil. Dosud jsem nepřešel na IPTV takže pro mě je to standardní postup. Nějak nevidím žádné výhody IPTV, protože i v IPTV se dá přeskakovat pouze u odvysílaných pořadů, ale narozdíl od DVB-T2/S2 to může vysílatel omezit/zakázat. K tomu je ještě omezení archivu i nahrávek na 7-30 dnů. Jediná malá výhoda IPTV je že nepotřebuje anténu.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 124 |
![]() |
|
@JanMTak že se nedíváš online, ale musíš si pustit pořad minimálně půl hodinu předem a spustit nahrávání. Jinak to nefunguje. Pěkná opičárna😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |