Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live TV

Ahojte, mám problém so Skylink Live TV na Smart TV Samsung. Nejde mi spustiť žiadne Live vysielanie. So záznamu je možné spustiť čokoľvek, ale živé vysielanie nie. Začne načítavať zvolený program, a po čase vypíše C004 - Neznáma chyba.
Skúšal som reštartovať TV, vypnúť ju z elektrickej siete na 10 min. nič nepomohlo. Robí to už tretí deň (možno aj dlhšie), ale ja som si to všimol len teraz.
Neporadíte?

Ďakujem Vám :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Live TV

zkus aktualizovat aplikaci ( pokud to jde na Tamtungu)
zkus odinstalovat aplikaci a znovu nahrat ze storu Samsungu ( pokud to jde)
Pripadne vymazat data z aplikace ( pokud to jde)

lubos32
Registrace: 2/2010

Aplikácia je samozrejme aktualizovaná.

Matrix44

Aplikáciu nie je možné úplne odinštalovať, nakoľko Skylink si platí za reklamu, a aplikácia je tzv. predinštalovaná v zariadení a nie je možno odinštalovať. Systém umožňuje ju len preinštalovať, čo s problémom vôbec nepomohlo.

Matrix44

@Matrix44

Skús sa odhlásiť a prihlásiť číslom karty

hetfield25
Registrace: 6/2021

@Matrix44

Dají se na Samsungu vymazat cookies? Zkusil bych to, když aplikace nejde odinstalovat.

torny
Registrace: 3/2018

Odhlásil som sa, potom som sa cez Android tablet prihlásil (spároval TV cez QR kód) a stále nič.
Android tablet - Skylink Live TV - R^
Google TV - Skylink Live TV - R^
Samšunt TV - Skylin Live TV - živé vysielanie Rv

Matrix44

@Matrix44

holt to je daň za smart TV. Roztříštěnost platforem - každý výrobce jiný systém. A firmam jako Skylink se asi moc nevyplácí pořád aktualizovat vlastní aplikaci pro všechny systémy TV. V tomto je čistý Android výhra.
Prostě SMART TV jsou jen navoněná bída- TV má být kvalitní zobrazovač a pro vše ostatní má sloužit externí krabičkas Android TV za pár tisícikorun, která se dá aktualizovat a djaí se tam nahrát téměř libovolné aplikace - na rozdíl od Smart TV s uzavřeným systémem.
A čisté Android TV jako SONY také nejsou výhra - zasekávají se a naroubování tuneru do Android TV systému je opravdu zlý sen.

lubos32

Továrko. Je to sice vopruz to celý nastavovat znovu, ale když už nic jinýho nepomůže.

krupino
Registrace: 10/2008

V samotnej aplikácii je možnosť nastaviť do "továrenských nastavení". Skúšal som to, ale ani to nepomohlo. TV do továrenského nastavenia obnovovať nebudem, lebo to by ma porazilo, nastavovať to celé od znova.
Ale je zaujímavé, že akýkoľvek program ktorý je už v TV archíve, tak ide spustiť bez problémov. Len živé vysielanie nie. To je podľa mňa chyba aplikácie a nie TV.

Matrix44

mě všechno jede ok

na tom šmejdským levným finluxu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Matrix44

Ano, je to chyba aplikace, pokud nepomohlo přeinstalování a ani aktualizace. Budeš muset počkat než Skylink poskytne Samsungu aktualizaci na funkční verzi.. Pokud je to nějaká starší TV, tak už ale žádná aktualizace být nemusí.
Kup si Teslu nebo Homatics box a máš vyřešeno do budoucna.

lubos32

Kontrolní otáfka: Zkusil jsi vytáhnout síťovou šňůru ze zásuvky a restartovat tv tímto způsobem?

krupino
Registrace: 10/2008

Ja mám tiež Samsung cca 5-6 rokov a mám presne ten istý problém. Ale všimol som si to už pred cca 3 mesiacmi. Akurát mne to pri pokuse o spustenie napíše niečo v zmysle, že "toto zariadenie už viac nepodporuje túto funkciu" Je to na sivom pozadí, a vo viacerých jazykoch. Tak som sa s tým zmieril. V podstate Skylink Live TV aj tak využívam cez archív, live pozerám cez satelit. Asi to je nejaká špecialita Samsungov.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Já mám TV Samsung rok výroby 2018 a vše funguje bez problému (zatím).

@krupino: To opravdu v některých případech pomůže, ale je potřeba nechat TV takto odpojenou co nejdéle (podpora Samsungu doporučuje cca jednu hodinu).

@Matrix44: Zkus ještě v nastavení sítě změnit DNS server. Jednou jsem takto vyřešil problém s HbbTV. Jednou se mi také nějak poškodila aplikace You Tube a její přeinstalace ani nic jiného nepomohlo. Až jsem zkusil v nastavení možnost "Obnovit Smart Hub" a najednou začala fungovat a navíc se mi jakýmsi záhadným způsobem uvolnilo 100MB v paměti.

Pokud nic nepomůže, tak je potřeba kontaktovat Skylink. Buď se tím již setkali a poradí, co s tím nebo to předají dál k prověření. Hlavně se nenechat odbýt, mají často ve zvyku vymlouvat se na to, že je to záležitost Samsungu, ale to oni jsou tvůrci aplikace, ne Samsung.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Tahle hláška s C004 - neznámá chyba se u mého Samsungu objevovala stále i když Skylink vydal novou verzi. Po přechodu na Optiku internet, najednou vše běží bez jediné závady. Teď už spokojenost.

PAFKA
Registrace: 2/2006

@pierrepetr

Mě na tom šmejdským Samsungu z roku 2016 jede taky vše.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Matrix44

Takisto mám tv samsung a do aplikácie skylink live tv sa dá prihlásiť 3 spôsobmi:
- číslom karty
- mailovou adresou
- spárovaním QR kódu
Odhlás sa a vyskúšaj sa prihlásiť číslom karty... ja viem, že je to menej pohodlné ako oskenovať kód, ale môže to pomôcť... a ak to nepomôže, tak im zavolaj na zákaznícku linku

hetfield25
Registrace: 6/2021

TV Samsung má asi 3 roky.

@SirMax - vyskúšam zmeniť to DNS.

@hetfield25 - a tiež sa skúsim prihlásiť cez číslo karty.

Ďakujem za snahu pomôcť.

Matrix44

@Matrix44

Zkusil jsi, pro vyloučení chyby u poskytovatele připojení, kterého používáš pro TV, spustit na telefonu s mobilními daty hotspot a TV připojit k této Wi-Fi? Pokud by aplikace Skylink Live TV takto fungovala, tak bude chyba někde u poskytovatele připojení a je potřeba se obrátit na něj.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Live Skylink nejde ani v kodi.

Kasr
Registrace: 8/2008

Žiaden poskytovateľ, žiadne tovarka... Niečo menili.

Kasr

@Kasr

99% lidí nemá problém a niečo menili

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Ja mám doma pripojené dve zariadenia (Smart TV Samsung a staršiu LG cez Xiaomi TV Stick). Poskytovateľ rovnaký, cez TV Samsung ide len archív, cez Xiaomi ide aj live. Takže poskytovateľ to nebude.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@pierrepetr

Práve naopak. V Kodi 20.1 nexus problém je.

Kasr

Zkoušel jsem různé apk.kodi taky živě to jde ale archiv nejde!

Fera74
Registrace: 9/2022
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra