![]() |
|
Umřel Daniel HeribanBohužel ve věku 43 let zemřel Daniel Heriban alias Ďuro Brmbalík z Hornej Dolnej. Klid a pokoj jeho duši. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanAno, tiez smutim ✝️ |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 504 |
![]() |
|
RE: Umřel Daniel Heribanneviem si nespomenut ako si robili na "Pumpe" (nevhodné slovo) z dezolatov co sa nechceli ockovat(Pumpa- "uspesny satiricky" serial z produkcie STV) |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@sky59Ja som ho tiež nemal rád, najmä zato ako spolu so svojimi hereckými kumpánmi a jednou bývalou ministerkou, znevažovali smrť M. Lučanského. Avšak napriek tomu, mne je ľúto každého života... |
hetfield25
Registrace: 6/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
uz som len čakalkedy sa všade bude pregrciavať zbierka dezolátskych tupcov a ich nárekov, či to nemal z očkovania, hoci sa pri bolestiach v jeho chrbte zanedbala prevencia pri jeho vyšetreniach v nemocnici ako bolo písané...no čo už, netrvalo to dlho ani tu, facebook ani nespomínam... Úprimnú sústrasť členom jeho rodiny... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@hetfield25Ja zas nemam rad teba.A co teraz? |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
divné témaA co to má společného se satelitním vysíláním... |
novic
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 161 |
![]() |
|
@miskocaA čo sa čuduješ? Veď vládni predstavitelia, médiá, liberálna kviareň, časť hereckej obce, robili z ľudí, ktorí sa nechceli dať zaočkovať, ľuďmi druhej kategórie. Ja fakt nechápem, čo takí ako ty, čakáte za reakcie ak niekoho znevažujete, nadávate a osočujete... že druhá strana bude ticho, či čo? Že si niekto nechá poskákať po hlave od nejakého žebráka, ktorý mu nadáva do dezolátov? Čo čakal Heriban, ak osočoval a zosmiešňoval časť obyvateľov, že to nevyvolá žiadnu reakciu? A ty si kto, že druhým nadávaš do dezolátskych tupcov? Ty si nejaká rešpektovaná autorita, keď si myslíš, že si to môžeš dovoliť? Alebo si len nadrapený a arogantný nímand, ktorý len vyskakuje ako pukanec na rozpálenej panvici![]() ![]() ![]() |
hetfield25
![]() |
|
@jurko... aj ja ťa pozdravujem![]() ![]() ![]() |
hetfield25
![]() |
|
hetfield25ja som Vás neidentifikoval, že sa tak cítite, písal som to všeobecne, ako si to niekto môže dovoliť napísať, napriek tomu že o tom vie viete čo...Neviem čo čakal, keď náhle umrel, najskôr asi poskytnutie primeranej zdravotníckej staroslivosti a nie dezolátske komentáre... A tie tykania si prosím nechajte pre svoju partiu, ja som s Vami husičky nepásol... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanBol super.Ockovanie nejak neevidujem,ale ak je to pravda,urcite mu to panbozko odpusti.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanNech odpočíva v pokoji a úprimnú sústrasť jeho rodine |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 795 |
![]() |
|
Umřel Daniel HeribanAni nevíte, jak jsem nyní hrdý a šťastný na to, že jsem se nenechal očkovat a ani testovat na kovid. Mimochodem - ten jsem ani neměl. Až doba ukázala, že být antivaxerem a tím pádem i dezolátem je vlastně obrovská výhra. Čest všem nabodancům! |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
ALEXCZneverím že ťa v živote ani raz neočkovali , niekedy sa nepýtali nikoho či to chce alebo nie, ja som bol očkovaný asi proti všetkému a nemám preto žiadne ťažkosti už niekoľko desaťročí |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@ALEXCZAch, jaj!![]() ![]() ![]() |
Jean Reno
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanJak můžeš vědět, že jsi kovid neprodělal, když ses na něj nenechal testovat? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 256 |
![]() |
|
@DuzuJasně, že jsem byl v životě mockrát očkován, ale v předkovidové době.Od "doby kovidové" ANI RAZ. |
ALEXCZ
![]() |
|
bretahV době, kdy řádil kovid, jsem nebyl nemocen. Jasně, že jsem ho mohl mít, ale v podobě, kdy není zvýšená teplota a nějak to není znát. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanVcera som cital vyjadrenie jeho osetrujuceho lekara, v ktorom dorazne odsudzoval vyplody konspiratorov o suvisloti jeho umrtia s ockovanim. Prehlasil to hlupy hoax hlupych konspiratorov. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoZ ľudského hľadiska je to veľmi veľká tragédia, že zomrel takýto mladý človek, o to viac keď sa jedná o náhle úmrtie. Bol mladý, mal ženu, deti, kariéru, bol úspešný a je mi to ľúto. Mám len o málo viac rokov ako mal D. Heriban. Avšak zosmiešňoval ľudí, ktorí sa z iks dôvodov nechceli dať očkovať a to v poriadku nebolo, takisto znevažoval úmrtie M. Lučanského, potom nečudo, že niektorí ľudia na jeho úmrtie reagujú nevhodne. Nech odpočíva v pokoji.... |
hetfield25
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanPríčinou jeho skonu bola akútna disekcia aorty. Ide o náhle natrhnutie hlavnej tepny ľudského tela. Ide o tepnu, ktorá vychádza zo srdca a zásobuje krvou celý organizmus.Podľa všetkých doterajších informácií, Dano Heriban začal mať typické príznaky disekcie aorty. Tie mala vyhodnotiť už v utorok v skorých ranných hodinách aj záchranárka, keďže okrem neznesiteľných bolestí chrbta mal aj rozdielne výšky tlaku v rukách. Namiesto operačného stola ho však neskôr lekár poslal domov. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 364 |
![]() |
|
@manuchaoTebe z toho očkovania preplo. (sám mám dve dávky pfizer(nevhodné slovo), aby si bol v obraze) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
RE: Umřel Daniel HeribanTo nevhodné slovo sú srračky. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
@stamarAk mal rozdielne tlaky v rukach, co vyzera na pravdivu info, preco sa nadula aorta? Bolo nieco niekde upchate co vedie do ruky co mala nizsi tlak? Ostatne si uz vysvetlite sami, kto by nahodou nevedel tak srracky sposobuju trombozu co upchava cievy |
sky59
![]() |
|
@sky59Jasne, vieme. Ale nie len to. Vselico ine sa stalo ludom, ktori sa dali zaockovat. Napriklad moj sused kratko po ockovani stratil penazenku.![]() ![]() ![]() Jaj, ludia! Co sa to s vami stalo? |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoNic sa s nami normalnymi "novax" nestalo. Ibaze suvislost medzi vax a stratou penazenky nebola preukazana. Naopak, tvorba tromboz je preukazany nasledok vax ako "nambr van" |
sky59
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |