![]() |
|
Dreambox 820 HD a VU+DUO 4k SEZdravím,mám na Vás prosbu ako sa dá v linuxovom prijímači po naskenovaní transponderu alebo frekvencie hodí naskenovaní kanál ako Data nie ako TV, potom je potrebné daný kanál cez program DreamboxEdit na PC alebo notebooku premenovať z Data na TV a preposlať naspäť do Dreamboxu a dať reštart prijímača,chcem sa spýtať či by sa to nedalo buď nejako cez diaľkové v prijímači spraviť alebo cez mobil aby som nemusel zapínať PC alebo notebook keď to chcem opraviť |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Dreambox 820 HD a VU+DUO 4k SEAko sa ti môže po klasickom ručnom preskenovaní rastra trebárs z Astry 23,5E namiesto štandartných názvov TV programov zobrazovať iba ako dáta, alias info o technickej špecifikácii programu. Veď pokiaľ sa jedná o štandartne vysielaný tv program, tak aj info o jeho názve bude štandartné. Samozrejme existuje aj také čosi, ako rôzne testy rôznych operátorov, kde toto info o názve tv programu nie je, ale to je testovanie operátora a nie štandartné vysielanie! Čiže čo chceš v dreambox-editore upravovať?VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: Dreambox 820 HD a VU+DUO 4k SENapadá ma ešte jedna možnosť, t.j. po inštalácii image si si do stb načítal setting programov ponúkaný pri prvotnej inštalácii - toto ja osobne nikdy nepoužívam, môže tam byť nejaký balast, ktorý do stb jednoducho nepatrí. A radšej si dám ten čas a námahu a na danom stb dám ručné preskenovanie všetkých dostupných sat pozícií.Keďže mám doma viac linuxých stb, tak zoznam obľúbených programov mám vo všetkých stb rovnaký a jeho update si dokážem spraviť aj cez mobil. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyhovori o T2-MI,ABERTIS,BBC... ktore je nutne rucne upravovat v danych boxochTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
RE: Dreambox 820 HD a VU+DUO 4k SEMám na mysli feedy napríklad kto má veľkú parabolu tak nech si doobeda na zajtra naskenuje z družice 7 stupňov východ frekvenciu 11163 V 7200 ktorú naskenuje aj sa zobrazí v zozname staníc danej družice ale napríklad 11172 V 7200 z tej istej družice sa už v zozname neobjaví,sú to badmintonové feedy,v linuxovom prijímači ten druhý spomínaný feed,ak si zapnem DreamboxEdit a pripojím sa na jeden z mojich prijímačov v tomto programe ukazuje tento feed ako Data,a tam ten prvý feed čo sa zobrazuje v zozname staníc ju ukazuje ako TV |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Dreambox 820 HD a VU+DUO 4k SEAk mas v mobile nejaky UNIX editor tak nemusis zapinat PC, staci otvorit lamedb subor, okrem editoru v mobile potrebujes aj nejaky telnet alebo ssh aby si mohol zastavit enigmu, kedze lamedb sa da prepisat len pri zastavenej enigme.Co sa tyka 10E to asi malokto pozrie :( V OE2.0 mas tu vyhodu ze posledne skenovany zostava v Last scaned - takze ten datovy by si si mohol vyvolat v nom, ak je DATOVY (typ sluzby vyssii ako 50, resp. mimo standartnych) tak ho v zozname pre 10E neuvidis. TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
![]() |