Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

O2TV 2.0 a androidTV box

Dnes mne přišel mail , že budu převeden na novou O2TV - mám jen sport pack - a že nebudu moci na některých ze svých zařízení již dále sledovat a poslali kód na 50% slevu na jejich box. Chci se zeptat někoho , kdo je již převeden. Opravdu na ANDROID TV boxu už nebude fungovat jejich aplikace ( myslím tím tu novou 2.0) ? Případně funguje 2.0 přes kodi nebo archiv CZ/SK ? Předem díky za odpovědi.

keramik
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@keramik

Ano některé boxy,není mě známo které,nebudou již podporovány.Např. Tesla XA 400 již nemá aplikaci vubec ke stažení z obchodu. :-/

hobo

RE: O2TV 2.0 a androidTV box

Na Tesla XA 400 se dá dohrát z USB Flash

hifik
Registrace: 7/2007

Je funkční dohrávka z flach i na Homatics Android Boxu ?

valsora
Registrace: 10/2007

@ hobo :

Aplikaci na O2 TV oficiálně nestáhneš ani na jeden Android TV proto v obchodě záměrně není. takže se to týká úplně všech boxů a ne jen té Tesla XA 400. O2 potřebuje prodávat jejich předražené boxy a aplikace je oficiálně dostupná jen pro vybrané modelů televizorů od těch výrobců co za tuto výjimku zaplatili O2 určitě nějaký bakšiš. Tito výrobci mají zase výhodu v to že kdo chce O2 TV tak si koupí televizor od té společnosti kde je možnost aplikace O2 TV a ne od jiné kde by neměl tu aplikaci pro O2 TV.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

Rozumím.Já mám dvě TV jednu sony oled a jednu philips oled obě r.v. 2020 tam jsou na obou aplikace o2 2.0 ke stažení z obchodu s aplikacemi.Mám také jenom sportpack.Zatím jsem dostal včera pouze oznámení,že budu včas iformován o převedení za hranice všedních dní.Jinak starší aplikace zatím fungují. ;)

hobo

@Moravia CS

Specielně na tu teslu jsem starší-předešlou aplikaci nainstaloval někdy před pár lety přímo z obchodu boxu a zatím funguje.Před pár měsíci ale zmizela z nabídky obchodu a není tam ani nová.Celkem je mi to jedno-mám jeden jejich box nové generace z roku 2018 tehdy za nějakých 1800,-.Ten mám ke třetí TV Panasonic.Uvidíme jak se vše ukáže. ;)

hobo

Microsoft Mini Computer CSL

No ja prijimam a mam zaplaceno take jen sport na mini computer, velikost mensi nezli Google box. Velikost 11.5x11.5 a pres VPN Opera Browser. Pripojen primo na telku Philips stara asi 10 let. Funguje bez vady.

Wata
Registrace: 4/2006

Netrpte im to, šmejdom.

Spacer
Registrace: 9/2017

Ak na boxe O2 nepôjde, treba vyskúšať inštaláciu alternatívy APKMirror podľa vášho chipsetu v boxe, ak nebude dobre fungovať, vykašlať sa na O2, odstúpiť od zmluvy a dožiadať sa svojich financií.

Spacer

A dotaz z druhé strany, dá se do toho jejich oficiálního boxu nainstalovat třeba Skylink, T-Mobile TV, Netflix, Disney atd? Nebo je to na toto omezeno.

zzz
Registrace: 1/2006

Ani by som sa nečudoval, keby sa nedalo. Automaticky sa spúšťa určite tá ich aplikácia, takže ani nedostaneš možnosť spustiť nejaký súborový prehliadač.

Spacer

Mám jejich box asi dva roky a mám tam nainstalované všechny aplikace co jsem potřeboval(netflix,T-mobile,voyo,skylink atd.).Takže bez problému. Nevím jak u toho nejnovějšího modelu,ale myslím,ze to bude stejné.

pluhy
Registrace: 9/2013

Je nějaká květnová akce na box O2, že Vám nebudou účtovat 69kč měsíčně do faktury. Podmínkou je sledování aspoň jednoho kanálu v účtovaném období po dobu 5 minut. Pokud to neuděláte bude Vám naúčtováno 69 Kč. :))) Mám to v sms.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra