Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Film Europe v aplikácii skylink live tv

Zdravím. Dlhodobo registrujem problém so stanicou Film Europe v aplikácii skylink live tv. Ten problém sú titulky, ktoré sa nezobrazujú počas živého vysielania na tv samsung a takisto ani vo webovej verzii nie. Ak pustím film z archívu, tak všetko je ok. Už som im ohľadom toho v minulosti 2x volal a raz písal aj správu na facebooku. Odpoveď z ich strany bola vždy, že to budú riešiť a.... stále nič.

hetfield25
Registrace: 6/2021
Odpověď v diskusním vlákně

Film Europe

Kliknout v nastavení stanice na titulky a kliknout na češtinu a titulky by měli naběhnout hned v live vysílání

jirkapekař
Registrace: 8/2013

@jirkapekař

To som skúšal hneď ako prvé a nefunguje..

hetfield25

Film Europe

Pak už jen zbývá odinstalovat a nainstalovat aplikaci znovu,mne se to vyplatilo takto to řešit

jirkapekař
Registrace: 8/2013

RE: Film Europe v aplikácii skylink live tv

mám síce box Amiko a tam FilmEurope+ má titulky ihned , no FilmEurope zadám Subtitle potvrdiť cz a titulky idú , no nemajú podklad na kontrast a tak pri rôzne osvetlených scénach ich poriadne nevidieť pr. Cinemax ide väčšinou s českým zvukom no niektoré len s ang a tam sa dajú titulky cez Audio

Duzu
Registrace: 7/2005

Skúšal som resetovať na tv aplikáciu, odhlásil som sa v PC a stále nič... toto som aj v minulosti skúšal viackrát. V skylinku to vedia, lebo som im poslal aj foto a video, že mám všetko riadne nastavené a s titulkami je problém. Operátori na telefóne mi povedali, že to posunú na technické oddelenie a aj tak s tým nič nerobia. Naživo sledujem televíziu cez satelit, skylink live tv využívam len na archív, z archívu je všetko ok. Len nemám rád, keď za niečo platím a služba nefunguje tak akoby mala.

hetfield25

platíš naviac Live? vtedy tam idú iné pr. a archív ? nejde tam všetko čo ide napriamo ja som mal problém na SkylinkLive že to nejde ked prebehne Upgrade Firefox , prihlásiš sa v rôznych verziách a pridáva nové zariadenie, odstrániť staršie prihlásenia ide len cez č. karty nie cez email, do 2021 sme Live nemali a platilo sa rovnako, viac mi budú chýbať pr. Primy a ČT, Markíze a Jojke namietajú že majú menší príjem z reklamy, pritom tam beží aj identická reklama akurát cena produktu v Eur

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

Mám satelit a platím si balík multi, live tv mám zdarma a ten využívam ako archív... prihlásený do live tv na tv aj na pc som cez číslo karty a prihlásené mám tieto 2 zariadenia.

hetfield25

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra