Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink AMC

ahojte, funguje vam AMC ? uz par dni mi nefunguje, ostatne programy z rovnakej frekvencie ok, balik kombi+

jendo75
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink AMC

Chyba je u tebe

lglb
Registrace: 9/2017

Problém bude geoblokace. Musíš naladit AMC sk. satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 11,953 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900
FEC: 2/3 ;)

Paja
Registrace: 7/2009

Netuším, sleduji HD verzi od Antiku. :-) Omlouvám se za vulgaritu, ale tady si to Skylink bezpochyby zaslouží.

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

dakujem Paja, nevedel som, ze su rozne verzie CZ/SK

jendo75
Registrace: 2/2011

Kdyby radši ten kanál běžel v HD a se společnými reklamami. Tohle je komedie na filmový kanál v této kvalitě

hondasek2
Registrace: 7/2012

@hondasek2

Skylink potrebuje aby zakaznici pozerali jeho Canal+ Action, pripadne si priplacali za HBO. AMC je u Skylinku len do počtu. Kvalita obrazu mi pripomína časy VHS.

tophunter
Registrace: 4/2010

RE Skylink AMC

Pajo dík moc. AMC běží OK.

ZPTPMP
Registrace: 5/2012

AMC dává dobré filmy, ale na Skylink v sd. Nevíte v jaké kvalitě je na Sweet tv?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Skylink na vysielanie AMC v HD rozlíšení z vysoka kašle. V tomto smere - zlatý AntikSAT, má AMC v HD, ale aj programy zo skupiny "Discovery", ktoré sú mnohé z nich tiež v HD rozlíšení. A ešte sú tu aj Eurosporty! Inak v praxi je najlepšia kombinácia Skylink + Antik, obidve cez sat. A kto je šikovný má všetky dostupné programy. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

A jaká je kvalita obrazu na satu Skylink vs Antik. Skylink mám na sat Antik jen IPIV

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Tak zrovna porovnáván kvalitu AMC Skylink vs Sledování tv a tam je lepší. I když je to IPTV. Tak asi tak Skylinku👎

milde

@milde

Ono, primárne mám zoznam programov postavený na programoch od Skylinku a tie programy, ktoré Skylink nemá (resp. idú iba v SD), tak tie mám v tom zozname programov pridané od AntikSATu.
V praxi to neporovnávam, či má vyšší bitrate Skylink, či Antik, ono - programy AntikSATu bežia už v HEVC kódeku, čiže porovnávať nejaké bitrate nemá v podstate ani zmysel. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

Já neporovnávám bitrate, ale soudím podle očí jak to vidím na obrazovce tv. Ale každý má jiné oči a i sluch. Tak je to tak. 😏

milde

@milde

AMC z Antik SAT je o třídu lepší než od Skylinku

lance
Registrace: 10/2008

@milde

Rozumiem ti, ale v praxi, aj keď tam vidím isté vizuálne rozdiely medzi rovnakými programami od rozdielnych operátorov, tak to proste neriešim. To by som musel zahrnúť do takého vizuálneho porovnávania aj programy z terestriálu vrátane platenej Plustelky a aj prípadne ešte programy FreeSATu z 0,8W Thor sat pozície (tam bežia niektoré programy dokonca zo "spoločnej kapacity" Telecomu - Magio, Digi SK, T-mobile a Telly).
;)

mmiriboy

Včera jsem porovnával Skylink sat vs Sledování tv IPTV a obraz u ni na AMC taky lepší dokonce i než na Antik IPTV. U Sweet tv už byl trochu mázlý. Antik bych taky mohl přijímat na sat, ale jaksi mě zatuhl motor. Musím vyměnit. Přez zimu se mě do toho nechtělo😏

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra