![]() |
|
Skylink AMCahojte, funguje vam AMC ? uz par dni mi nefunguje, ostatne programy z rovnakej frekvencie ok, balik kombi+ |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCChyba je u tebe |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCProblém bude geoblokace. Musíš naladit AMC sk. satelit: Astra 3B (23,5°E)frekvence: 11,953 GHz polarizace: horizontální SR: 29900 FEC: 2/3 ![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCNetuším, sleduji HD verzi od Antiku. :-) Omlouvám se za vulgaritu, ale tady si to Skylink bezpochyby zaslouží.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCdakujem Paja, nevedel som, ze su rozne verzie CZ/SK |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCKdyby radši ten kanál běžel v HD a se společnými reklamami. Tohle je komedie na filmový kanál v této kvalitě |
hondasek2
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
@hondasek2Skylink potrebuje aby zakaznici pozerali jeho Canal+ Action, pripadne si priplacali za HBO. AMC je u Skylinku len do počtu. Kvalita obrazu mi pripomína časy VHS. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 464 |
![]() |
|
RE Skylink AMCPajo dík moc. AMC běží OK. |
ZPTPMP
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCAMC dává dobré filmy, ale na Skylink v sd. Nevíte v jaké kvalitě je na Sweet tv?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Skylink AMCSkylink na vysielanie AMC v HD rozlíšení z vysoka kašle. V tomto smere - zlatý AntikSAT, má AMC v HD, ale aj programy zo skupiny "Discovery", ktoré sú mnohé z nich tiež v HD rozlíšení. A ešte sú tu aj Eurosporty! Inak v praxi je najlepšia kombinácia Skylink + Antik, obidve cez sat. A kto je šikovný má všetky dostupné programy.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@mmiriboyA jaká je kvalita obrazu na satu Skylink vs Antik. Skylink mám na sat Antik jen IPIVVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Skylink AMCTak zrovna porovnáván kvalitu AMC Skylink vs Sledování tv a tam je lepší. I když je to IPTV. Tak asi tak Skylinku👎Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeOno, primárne mám zoznam programov postavený na programoch od Skylinku a tie programy, ktoré Skylink nemá (resp. idú iba v SD), tak tie mám v tom zozname programov pridané od AntikSATu.V praxi to neporovnávam, či má vyšší bitrate Skylink, či Antik, ono - programy AntikSATu bežia už v HEVC kódeku, čiže porovnávať nejaké bitrate nemá v podstate ani zmysel. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyJá neporovnávám bitrate, ale soudím podle očí jak to vidím na obrazovce tv. Ale každý má jiné oči a i sluch. Tak je to tak. 😏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAMC z Antik SAT je o třídu lepší než od Skylinku |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@mildeRozumiem ti, ale v praxi, aj keď tam vidím isté vizuálne rozdiely medzi rovnakými programami od rozdielnych operátorov, tak to proste neriešim. To by som musel zahrnúť do takého vizuálneho porovnávania aj programy z terestriálu vrátane platenej Plustelky a aj prípadne ešte programy FreeSATu z 0,8W Thor sat pozície (tam bežia niektoré programy dokonca zo "spoločnej kapacity" Telecomu - Magio, Digi SK, T-mobile a Telly).![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Skylink AMCVčera jsem porovnával Skylink sat vs Sledování tv IPTV a obraz u ni na AMC taky lepší dokonce i než na Antik IPTV. U Sweet tv už byl trochu mázlý. Antik bych taky mohl přijímat na sat, ale jaksi mě zatuhl motor. Musím vyměnit. Přez zimu se mě do toho nechtělo😏Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
![]() |