Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink web

Zdravím. Ide vám web skylink? Vypisuje mi 403 Forbidden.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink web

Ted jde sk i cz.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

https://www.skylink.sk
https://www.skylink.cz

Obe stránky idú normálne a fungujú.Niekedy treba najskôr zistiť či nieje problém uvás a nie hned preto zakladať vlákno.Proste premazať históriu...vymazať cookies...zmeniť prehliadač..atd
Niečo podobné tu už bolo pred 3 týždnami: https://www.parabola.cz/forum/topic-105050/

jožko
Registrace: 7/2016

Už ide. Reštartoval som router. To čo píše jožko som samozrejme urobil, zavolal som aj do Skylinku, až potom som napísal sem. Zaujímavé je že všetko išlo, nepripojil som sa iba web Skylink.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006

WEB Skylink

Niektoré stránky nefungujú,ale po dlhšom pátraní niektoré asi nové fungujú.

garbanka
Registrace: 8/2009

Po tom ich hackerskom útoku mi tiež nefungoval ich web.. a ako ti už Jožko napísal, vymaž ci cookies, históriu a bude to OK

hetfield25
Registrace: 6/2021

Pri zmene lokality cez VPN sa automaticky zmení napr. slovenská verzia na českú?

Karner
Registrace: 3/2010

Pardón, prehliadol som, že sa hovorí o webe a nie o Skylink live.

Karner
Registrace: 3/2010

@olin22

V budúcnosti, keď sa ti niečo podobné stane, stačí napr. na mobile prepnúť pripojenie internetu cez Wi-Fi na dáta operátora a hneď vieš, že problém nie je na strane web stránky, ale u teba doma. T.j. že ti skapal router.
:)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

ale nic doma neskapalo, akorát po tom "hackerském útoku" je ten jejich web víc paranoidní, mně na PC taky občas nefunguje přístup na Skylink CZ z prohlížeče Edge, zatímco přes Chrome funguje bez potíží, na SK stránky přitom funguje obojí bez problémů... restart routeru a pod. s tím nic nemá...

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Mne osobne je to v podstate jedno, že ako dokonale funguje web Skylinku, keďže na ich stránky chodím len občas, t.j. 1 - 2x za mesiac (a to som možno aj prehnal!?). Ale ak má dotyčný nejaké problémy z domácim routrom, čo je tiež možné, tak vymeniť za iný, prípadne na starom routri spraviť upgrade fw - niekedy aj takéto riešenie pomôže.
Čo sa týka web stránok a ich zabespečenia prevádzkovateľom, tak to je samozrejmé, že niekde to zabespečenie je lepšie, niekde horšie a taktiež nemusí sa niektorým web stránkam "páčiť", že z akých web prehliadačov na ne užívatelia chodia.
Nuž a aj o tomto je tá dnešná digitálna doba...
;)
P.S. Poviem len malý príklad / pikošku:
Asi cca pred týždňom mi tu na stránkach paraboly "vyskakoval info pás" o ad-blocku a ostatné hla-hla okolo toho. Keď som chcel, aby to zmizlo, musel som odkliknúť "Súhlas", ale akonáhle som prešiel na inú podstránku paraboly, tak znova to isté... Zrejme to bola chyba na strane webu, pretože v súčasnosti mi už nič "nevyskakuje" a ja som nič nemenil v nastaveniach mobilu, ani v nastaveniach prehliadača (používam Operu).
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Načo mazať históriu, keď problémom vždy budú cookies?

Spacer
Registrace: 9/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra