![]() |
|
skylink live tvZdravím, ešte niekedy minulý týždeň som zaregistroval, že v skylink live tv pre slovenský región, vypadla z ponuky filmová stanica amc. Niežeby mi tá stanica chýbala, ale keď skylink deklaruje, že je v ponuke, tak by tam tá stanica aj mala byť. Keby aspoň nejaké stanovisko zaujali... |
hetfield25
Registrace: 6/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: skylink live tvMozno je to iba docasneVyskytla sa chyba (W-004) V súčasnosti nie je možné sledovať tento kanál |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
RE: skylink live tvNebude to mit nejakou souvislost se spustenim slovenske verze na satelitu? |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: skylink live tvNeviem či to mám iba ale v mobile si neviem roztiahnuť obraz vôbec chcel by som vedieť či to robí aj druhým ďakujem za odpoveď |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
satmakera čo ináč v mobile vidíš? puk istotne nie ani na hudbu to nie je, takže zbytočnosť , pre rozlíšenie ktorým vysiela aspoň 40" |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
skylink live tvPust si SKverzi! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: skylink live tv@ A je to :Aj já mám na pozici 34 jen černo (jinak lautr nic ani název stanice atd.) a hore mi to píše (C004) Neznáma chyby V súčasnosti nie je možné sledovať tento kanál. Majú to dotentované a de vidět jak to M7 monitoruje. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: skylink live tv@ gusepee :A možeš včil přesně popsat jak a kde pustit tu SK verzi v tom Skylink Live SK? |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSamc(W-001) Tento kanál nie je súčasťou vášho balíčka Nemam Skylink predplateny iba balik pre drzitelov Freesat kariet ale Canal+ ide |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
![]() |