![]() |
|
iptv antikMajstri používate to niekdo za tie ich ceny,poprípade jak ste stím spokojní?Viem že sa to dá dať do 2 televízorov+ poprípade tablet!Díki za odpoved!![]() ![]() ![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 261 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@fiestaNevím co máš za tv. No ale Antik za ty prachy má celkem dost programů. Kvalita nic moc. Nejvíc mě štve, že nefunguje na mobilu a tabletu zpětné přehrávání pořadů. To jede pouze v Android tv.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeSú to samsungy som tam nahlásení,ale mám len základ a ešťe som nič nepredplácal,takže či sa to vôbec oplatí!Díki!![]() |
fiesta
![]() |
|
@fiestaZáleží z jakého jsou roku. Já mam taky Samsung ale starý 2015 tak jsem zakoupil Boxy Android tv. V té televizi už o ničem.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeAle funguje, ibaže archív tam nie je zvlášť, ale treba sa vrátiť na ten program a to vysielanie, ktoré chceš spustiť. A pri reláciách označených značkou play na ne klikneš a vyberieš spustiť program ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@fiestapouzivame, a v mojom okoli docela dost ludi |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@fiestaZkusil jsem od nich 15 dní zdarma. IPTV Antuk má bezkonkurenčně nejrychlejší odezvu. A to je asi tak vše. Jinak uživatelsky nepříjemné. nedají se volit tv stanice číselným menu. Musí se přejíždět skrze tv stanice. Což je u mne opruz. Nabídka tv je průměr. Spíše pro rodinu. Kvalita obrazu je horší. Ve srovnání se Sledování tv. Antik je tak na hraně HD ready a horší FHD. Ale za málo peněz málo muziky. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 954 |
![]() |
|
RE: iptv antikVyskúšal som na tv samsung a mne osobne sa tá služba nepáči. Ovládanie v aplikácii nie je intuitívne, žiadna videotéka či knižnica s ponukou nejakých filmov, dokumentov, staníc z archívom je menej ako u konkurencie, keď vypneš prehrávanie z archívu a chceš neskôr v sledovaní pokračovať, tak si musíš zapamätať kedy si prestal pozerať, a potom si to pretočiť na miesto kde si skončil![]() ![]() |
hetfield25
Registrace: 6/2021 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
@kolenáčmne sa zda, ze na LG mi TV stanice slo prepinat ciselnym menu21 dnovy archiv pre mna velke, velke plus |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: iptv antikCena skvela, pocet programu skvely, ale na vetsine programu je to jen v 1080p25 (u sportovnich programu 1080p50). Jejich prehravac navic neumi HDR, takze treba Eurosport 4K ma uplne vyblite barvy |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@fiestaCez hrubicu v slove "nahlásení" som sa preniesol ľahko, lebo to vidieť často, ale na mäkčeni na "t" v slove "ešťe" som sa zasekol.To snáď nemôže byť skutočnosť... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 517 |
![]() |
|
RE: iptv antikNa skúšku som zobral práve keď Skylink vyradil Eurosporty... Teraz využívam cez Android TV, mobil a mini TV Spinning... Dobrý priemer, tak vcelku spokojnosť...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@Jean RenoSa mi zdá,že ti tu riešiš namiesto otázky gramatiku!![]() ![]() |
fiesta
![]() |
|
RE: iptv antikMajstri díki za odpovede!![]() ![]() |
fiesta
![]() |
|
@fiestaNo bohužel je to tady někdy tak tak👎občas se stane nějaký překlep každému. Však je to normální lidský.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePresne ako píšeš,len niekdo to nevie stráviť!Díki!![]() ![]() |
fiesta
![]() |
|
@fiesta" TI tu riešiš"Suhlasym, fyesta. Yde len o obcasni nahodni preklep. Moj ty Boze! |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoAhoj. Tiež som sa pozastavil nad pravopisom fiestu.Teba dostalo slovo "ešťe". Pri tých minimálne 12 pravopisných chybách v pár vetách to bola naozaj čerešnička na torte. Náhodné písanie "í" "y", zamieňanie "d" "t", atď. Nick "milde" píše česky, asi nevidí tie ďalšie chyby. Je to slušný človek, tak ospravedlnil tie hrubice slovom "překlep". To nie sú preklepy, ale chyby z nevedomosti. Nebyť reakcie "fiestu", citujem: "Presne ako píšeš,len niekdo to nevie stráviť!Díki!", tak sem nepíšem. Žiadne "presne tak", ale sľub: Vrátim sa do školy a ukončím ZŠ, to by mala byť reakcia. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@RudoMAno po slovensky neumím. Máš pravdu, ale i v cz udělám botu. Ale už jsem starší a když nevím jak to napsat tak to slovo k vložím do google a on mě pomůže sice to pak trvá déle😀Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@RudoMPresne ako pises. A este sa ide vysmievat... Ale co uz. |
Jean Reno
![]() |
|
@mildePekne si to napísal lenže títo dvaja majstri tu rieša skôr pravopis,ale čo už!![]() |
fiesta
![]() |
|
RE: iptv antikTak späť k iptv ANTIK mám Panasonic 58 palcový a box iptv nano3s cez iptv je obraz vo Full HD cez sat HD.Ponúkajú aj nejaké tv v 4K. Pri prehrávaní z archívu ak máte niečo rozpozerané zariadenie sa vás opýta či chcete pokračovať v sledovaní alebo prehrať od začiatku. 20 dňový archív je výhodou. IPTV box nie je problém sledovať na 2 zariadeniach na jeden účet. V menu je možnosť prednastaviť zdroj tv signálu aj pre ľubovoľné stanice či SAT alebo IPTV. Menu obsahuje aj bezplatné ANTIK Kino spolu je tam cca 400 filmov rôznych žánrov samozrejme nie je to netflix ale filmy sa tam obmieňajú takže niečo sa tam stále dá nájsť. Čo sa týka IPTV služby ak niečo nové začne vysielať je tam hneď od spustenia vysielania. Naživo sa dá sledovať kukaj.sk i-kostol z rôznych kútov, Tatry , križovatky Košíc Prešova... ANTIK aplikácia v telefone dá sa sledovať aj živé vysielanie aj archív. V Android boxe mi príde ovládanie veľmi jednoduché pomocou diaľkového ovládača. Rýchle reakcie intuitívne ovládanie. Cena-ponúka-kvalita mi príde ANTIK ako najvýhodnejšia ponuka. Samozrejme ak ste veľký športový fanúšik tak si musíte vybrať iného operátora. Myslím ale, že ANTIK stále rastie lebo aj v mojom okolí má čoraz viac ľudí ktorí odišli zo SkyLinku. Keďže jednoducho sa dá poriešiť príjem aj na viac prijímacích v domácnosti. |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
@domi357Velké plus tam vidím discovery kanáloch čo sa tíka mňa!Díki!![]() ![]() ![]() |
fiesta
![]() |
|
Iptv AntikNa šport nepoužiteľné pri rýchlom pohybe sa to zašklbavaVU+ Uno 4K SE. T- 90, 5,4,1,9,13,16,19,23,28
|
McLaren
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 258 |
![]() |
|
@McLarenNa športy ktoré dáva Eurosport 1, 2 v pohode... Asi sa tam športovci rýchlo nehýbu...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: iptv antikantik pouzivame a platime prez zimu sat s iptv zdarma vzdy v akci 1+1 a soucasti je Discovery na ktere treba my koukame tak pomer cena vykon neni nic lepsiho pro cs divaka vzhledem k cenne za vsetko.... |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |