Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

tv paprika free

zdravim,na karte skylink mam balik mini a uz asi 5 mesiacov mi ide TV Paprika a teraz aj Nat Geo HD CZ..ako to

pofox
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv paprika free

Vadí ti to? Ak nie, tak to nerieš a sleduj. Ak ti to vadí, vymaž si to. Je možné, že sa Skylink po nejakej mesačnej "ochutnávke" zabudol a nezakódoval to. Takýmto upozornením to veľmi rýchlo opäť zablokuje.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@pofox

Ty nerad vařit z Maďarská klobás.. :)))

radek79
Registrace: 7/2022

Asi tu byl někdo ze Skylinku, protože mi přestala fungovat (balíček Multi) a hlásí, že je blokovaná. :-( Ale stejně do všeho cpali česnek a :fuming: papriku, takže neva. ;)

monikash
Registrace: 3/2009

pofox, zdá sa, že už budeš mať konečne "dušu na mieste". Už ti (nám) to skylink naspäť zakódoval (Nat Geo a Papriku). Skutočne nepochopím ľudí, ktorí majú potrebu riešiť niečo, čo nemusia. Ja má zásadu, nebabri do vecí, ktoré fungujú. Murphyho zákon je, že to akurát pokazíš, rozladíš. Takže nabudúce nehas, čo ťa nepáli. ;)

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

Ja mám zásadu...

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

A musím uznať, že tvoj 1. príspevok do diskusie na parabole za 12 rokov bol skutočne "užitočný". :)))

Opensat 9700 HDPVR+

krtík

@krtík

To si fakt myslis, ze tu na diskusii sliedia tajni agenti Skylinku a podlo toho, co sa tu suchne, rozbiehaju akciu okamziteho zakodovania volnych programov...? :)))

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Ano. Nat. Geo.HD je škoda. Stažovat sa, že niečo funguje je nenormálne.

ahe56
Registrace: 10/2007

@black13a

ano.je to tak.chodi sem i agenti skylinku. pro tebe je to novinka ? 👎

medard 1
Registrace: 2/2021

@black13a

já to také potvrzuji

korkoran
Registrace: 10/2006

FAKT DIKY

Ten National Geographic sel na ICE kartách uz od lonskeho roku, nepsal jsem to sem schvalne... Jen se nekdo musel pochlubit a dneska uz to nejde, takze Skylink uklizel na zaklade tehle zpravy. Priste potlac svoje ego a nic sem radeji nepis. Rv :fuming:

boobika

@black13a

Ano, Skylink si dela reserse vsude a opravdu neni nahoda, ze to po mistrove jedine zprave za 12 let prestalo do par dnu po temer roce hrat. Takze si take sva tajemstvi nech priste radeji pro sebe.

boobika

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra