![]() |
|
Co dělám špatně v ChanSortu ?Pomocí programu ChanSort(verze 2023-01-23) jsem si seřadil programy do čtyř oblíbených položek ( do Panasonic GZ 950E) to se povedlo dobře. Ale nadále si jednotlivé TV zachovávají své původní čísla kanálu dle seřazení -Jak to přidělil satelitní tuner v TV. ( takže např HBO je 187 HBO2 190, Cinemax 225 atd .. )A já bych to chtěl aby např HBO bylo pod č. 1, HBO2 pod č 2 na dálkovém ovládáači. V ChanSortu to “ sedí”tam HBO č.1 atd ale jak to přetáhnu to televize . Tak číslování původní, nedaří se mi to přečíslovat ani v editoru seznamu oblíbených . Poradíte co dělám špatně?. Děkuji. |
luke
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Co dělám špatně v ChanSortu ?A ladíte FastScan nebo Satelit? |
melmus
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE: Co dělám špatně v ChanSortu ?v TV je zabudovaný satelitní tuner. na 4 družice. Má 2 CAM sloty . v prvním skylink a v druhém Fransat karty. FastScan nelze použít- jelikož vymaže všechny ostatní stanice ( z Fransatu, nebo naopak když použiji Fransat "fastscan" tak vymaže všechny včetně Skylinku) ( pořídil jsem si tu TV , jelikož 4 družice mi stačí a možnost používat jeden dálkový ovladač . A přepínání mezi kanály s DBVT2 a SAT je velice rychlé. Jen ten problém s přečíslováním kanálů řeším a řeším. ( z času na čas a nyní jsem položil dotaz zde |
luke
![]() |
|
RE: Co dělám špatně v ChanSortu ?A co ruční editace? |
melmus
![]() |
|
@melmusNo jasně, je to trochu náročné na čas, ale pak si to zazálohuješ na USB a máš klid.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 100 |
![]() |
|
RE: Co dělám špatně v ChanSortu ?Děkuji za návrhy , ale právě ruční editaci se chci vyhnout. |
luke
![]() |
|
RE: Co dělám špatně v ChanSortu ?U některých TV nejde editovat seznam kanálů přímo na flešce, ale musí se zkopírovat do PC a upravený zase zpátky |
melmus
![]() |
|
melmusTo je zajímavé, ten soubor svl.bin -- zkopíruji do PC, ale jakým programem ho editovat. Pohledám na netu. (ovšem jestli víte, prosím poraďte) Jsem jenom běžný uživatel PC Děkuji za reakci |
luke
![]() |
|
@lukeTím ChanSortem, přece |
melmus
![]() |
|
melmusAha, děkuji. |
luke